Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vittella

wstydze się..

Polecane posty

Gość vittella

Mam nie równe piersi jest to duża różnica o prawie o 2 rozmiary i wstydzę się rozebrać przed moim chłopakiem nie wiem jak zareaguje ze mam nie równe piersi boje się ze mnie zostawi i znajdzie kobietę o idealnych piersiach :(

porozmawiaj z nim. Jak kocha to zrozumie, a jak nie to zwykła z niego świnia. I powinnaś sie cieszyć ze tak wyszło a nie inaczej.

Gość zdradzający
dowiesz się wtedy czy jest z tobą dla wygladu czy dla ciebie

Gość nie ma idealnych piersi
jeszcze o tym nie wiesz?

Gość DR PSYCHOL
a co bedzie je ssał?

Gość vittella
wiem ze nie ma idealnych piersi ale moja różnica jest spora. co z tego ze moze mnie zaakceptuje jak i tak z czasem bedzie ogladal sie za innymi ładniejszymi.

Gość Lindsay C
no właśnie a czemu nie możecie być wierni jednej kobiecie ?? tylko zawsze musicie się rozglądać za innymi. Mężczyzn to ja chyba nigdy nie zrozumie. Do autorki nie martw się jak cie kocha zaakceptuje Ciebie cała bez względu na wszystko

Gość Mała ale tylko troche
Mam podobny problem... tylko ,że ja mam bardzo małe piersi... Bardzo wstydziłam się przed nim rozebrać. Mój chłopak szybko zauważył ,że coś jest nie tak...porozmawiał ze mną... rozmiaru nie zmieniłam a z ukochanym jestem od 2 lat :) i jesteśmy bardzo szczęśliwi...ehh... porozmawiaj z nim to Ci pomoże... a jeśli kocha... to na pewno nie za piersi :)