Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwyczajna_niezwyczajna

Topik beztematyczny - o wszystkim i o niczym

Polecane posty

Witam. Tak sobie pomyslalam,ze na kafeterii jest tysiace tematow,,,,ale wszystkie sa podpiete pod jakis temat. A to plodnosc,nieplodnosc,wychowywanie,nie wychowywanie itd itp. A ja bym chciala sobie popisac o wszytskim i o niczym z babeczka,facecikiem,o babeczkach i facecikach,o gotowaniu,o pogodzie,o wybrykach,o zdrowiu o powaznych rzeczach i o zupelnych dooperelkach ;-) Nie chcialabym zeby to byl temat zamkniety tylko dla kilka badz kilkanascie osob,chcialabym zeby rozmawiali tu wszyscy. Kto akurat ma ochote sobie pogadac o byle czym i o wszystkim to zapraszam tutaj. Mam nadzieje,ze temat sie przyjmie,,,,a jak nie to wyrzucimy do smietnika ;-) Pozdrawiam.

Gość Zbysio moczysiurek
chciałem powiedziec że ten temat to dla mnie szansa żeby zaistniec :-) dziękuje Zbysio moczysiurek lat naście

Gość Leniwiec spod ciemnej gwizdy
Nie chce się wstać... niech ktoś mnie do obudzi!!!! Pozdrawiam moją mamusie :* Czeeeść Mamuś!!!

a nie uwierzycie co mi sie dzis stalo... nie mialam nic na sniadanie wstalam o 9, schodze na dol do auta a tam....odgiete drzwi i wyrwana kierwnica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wierze po prostu. ale wczoraj ogladalam film \'\'THE SECRET\'\' i jestem pozytywnie nastawiona........pozdrawiam🌼

Gość berecik
no ja też padłem jak przeczytałem o tym złodzieju hehehe

lady... o matko...wlamanie do samochodu???? The Secret..nie ogladalam... Wczoraj obejrzalam "Shooter" kucze swietny film... Cos jak Tozsamosc Bourna,,z tym,ze lepszy ;-) Polecam.. Uciekam.... bo nie odejde stad :D

dokladnie,wlamanie do samochodu, normalnie az sie rozesmialam, bo po prostu nie wierzylam w co widze, a co do filmu to z calego serca wam polecam, po filmie pragne przeczytacc ksiazke, ten film przestawi wasze myslenie, to jest film dokumentalny, naprawde warto obejrzec. pozdrawiam

Haj a ja właśnie przeczytałam super książkę \"sto dni po ślubie\" super czyta sie ja jednym tchem, zaraz wpadłam na alegro i kupiłam kolejny 3 szt tej.autorki, naprawdę godne polecam

{ Biblia Tysiąclecia – polski przekład Biblii z języków oryginalnych zainicjowany przez opactwo benedyktynów tynieckich z Krakowa, wydany przez Pallottinum po raz pierwszy w roku 1965. Było to pierwsze tłumaczenie całej Biblii na język polski w Kościele katolickim od ponad 350 lat, czyli od Biblii Jakuba Wujka. Zrywało z tradycyjnym językiem biblijnym, ale po upływie kilkudziesięciu lat samo stworzyło wzorzec języka biblijnego. Biblia Tysiąclecia miała pięć głównych wydań. Pierwsze, krytykowane za niekonsekwencje i błędy tłumaczeń zostało w 1971 zastąpione przez wydanie drugie, które większość tych błędów korygowało. W latach 1980 i 1999 ukazywały się kolejne rewizje tekstu. Biblia Tysiąclecia przyjęta została jako przekład liturgiczny w Kościele katolickim w Polsce. Jej łączny nakład do 2003 wyniósł ponad 4 miliony egzemplarzy, pojawiały się też liczne kopie nieautoryzowane. } Za wikipedią. :classic_cool:

Gość Zbysio moczysiurek
Też tak macie że jak was temat zainteresuje to potem po paru godzinach z wypiekami na twarzy sprawdzacie jakie są nowe posty w nim? To byłem ja Zbysio moczysiurek lat naście :-)