Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiertara

Seks za prezenty - co sądzicie o tym?

Polecane posty

Gość myku myku myk
zazdrościsz? wszystko jest dla ludzi - jeśli lasce i facetowi to pasuje to gdzie problem????? W dwojkę mają dobry seks, dziewczę dostaje prezenty, bo facet jest po to by rozpieszczać kobiety, a jeśli ma kasę to dlaczeo miałby nie dawać prezntów? To miłe... jeju jeju

Gość czytałamm
Czytałam ten artykuł ostatnio w nowinach .. Moim zdaniem świadczy to o zwykłym wyrachowaniu tej dziewczyny. Podchodzi mi to pod sponsoring, tylko że bidny włoch się zakochał i nie zdaje sobie sprawy z tego , że dla wybranki serca jest jedynie skarbonką .

Gość wiertara
myku myku chyba nie przeczytales tego artykulu. Tam wyraźnie jest napisane, ze jej seks nie odpowiada

Gość myku myku myk
moim zdaniem specjalnie dodano element "obrzydzenia" ze strony dziewczyny...udaje sama przed sobą, że robi to wbrew sobie...ale po prostu ją to kręci. Nie robi tego tylko dla prezentów..... gdyby koleś przestał ją obdarowywać, byłaby dalej z nim

Gość ajbd
Przeciez to prostytucja.

Gość bergson
jak dla mnie ta laska jest wyzwolona i nikogo nie powinno obchodzić czy sie rucha za darmo czy za prezenty. Nie lubi to nie lubi robi to znaczy ze chce

Gość ajbd
wyzwolenie jest wtedy gdy sie rucha za darmo,a nie za kase czy za prezenty,czy za opłacone wyjscie do kina czy kawiarni

wolność wolnością kazdy robi co chce tylko jak sie jakiś facet bedzie chciał jej oświadczyć i mieć z nią dzieci to niech nie zapomni poinformować go o przeszłości. Mysle ze zaden normalny facet nie bedzie chciał mieć byłej prostytutki za żonę.