Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polskierealia

Taki ładny chłopak a ma niełądną dziewczyneeeeee !!

Polecane posty

Gość polskierealia

Do mojego lo chodził do niedawna chłopak ktory był przesliczny, teraz juz jest absolwentem. wczoraj byłam na zakupach i widziałam jego, cudnego, usmiechniętego, idealnego z dziewczyną ktora miała moze z 160 wzrostu, była otyła jak beczka, miała tłuste włosy, okulary z niemodnymi oprawkami, jakies slady po trądziku i strasznie zadarty mały swinski nosek!!! Teraz juz wiem ze on był ideałem w 100% bo do tego ze jest mądry, sliczny i uprzejmy to kocha kobiete nie za wygląd a wnętrze. takiegoto ze swieca szukac

Gość ładne go nie chciały
więc bidok chcąc nie chcąc skusił się na paszteta ładne dziewczyny chcą mieć 100% facetów a nie jakichs lalusiowatyuch pedziów o kobiecym wyglądzie i zachowaniu, ty na pewno jestes brzydula skoro w takich gustujesz :P

Gość polskierealia
tak jestem brzydka jak noc :P witaj w klubie

Gość ŁADNY CHŁOPAK..
dla normalnego faceta samo takie okreslenie jest obrażające przed wojna na kelnerów wołano "panie ładny" podaj pan jeszcze kawę! nazwanie tak gentlemena równało się wielką awanturą a czasem nawet pojedynkiem :P łacet ładny to CIOTAAAAAAAAAAAAAaa

Gość facet przez duże C
uroda faceta to rzecz dyskusyjna ja na ten przykład jestem brzydki i nie mam kobiety.

a ja się tak zastanawiam , czy to ,że facet był gdzieś na zakupach z jakąś dziewczyną , to zaraz znaczy ,że ona jest jego partnerką ? 😴

Gość polskierealia
trzymali się za ręke i przytulił ją

Zalewa ja tez znam właśnie więcej przypadków gdzie dziewczyna jest bardzo ładna a facet okropny. To chyba o czymś świadczy.

Gość facet przez duże C
To świadczy tylko o tym że okropny facet może jednak nieźle zarabiać ;)

Gość ghgjkkyiiluilu