Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalka123

Czy można zajść w ciążę przez majtki podczas wytrysku

Polecane posty

Gość natalka123

Witam. Mam pewien dręczący i stresujący problem. Otóż wraz z moim chłopakiem ocieraliśmy się narządami będąc w bieliźnie. Ja nie czułam żadnego podniecenia ale mój chłopak tak. Tak się złożyło że byliśmy obydwoje w majtkach. Tzn. ja w stringach a on w bokserkach. Doszło do wytrysku. Po chwili zeszłam z niego i natychmiast zdjęłam stringi, a mój chłopak poszedł się umyć i zmienił bieliznę. Chcę jeszcze zaznaczyć, że mam akurat dni płodne i się trochę martwie. Wiem, że w internecie jest pełno tego typu wątków, ale żadne z nich mnie nie zaspokoiło. Słyszałam wiele opini na ten temat. Teoretycznie zapłodnienie jest możliwe, ale w praktyce nie wiem jak to wygląda. Czekam na wasze opinie i wyrozumiałość.

Gość natalka123
Proszę o wyrozumiałość. Chyba po to są fora aby się na nich sensownie wypowiadać. Może moje pytanie jest zbędne ale mam do tego prawo. Jeżeli ktoś się ma tak wypowiadać to dziękuję bardzo.

Gość myku myku myk
nie nie zajdziesz w ciążę :)

Gość natalka123
Mam 18 lat. Dobra, przyznaję się że zrobiłam głupotę ale czasu nie cofnę. Czyli plemniki przez bieliznę nie mają szans dojść do mojej pochwy tak ? ;)

Gość natalka123
A gdyby tak iść do ginekologa? Chociaż wydaje mi się że ginekolog mnie wyśmieje ;) Aha i jeszcze chce zaznaczyć że jestem dziewicą ;)

Gość natalka123
Czyli Ty Maleńki żółty Kwiatku nie wykluczasz możliwości wpadki w ten sposób tak? ;( To ja już nie wiem co o tym myśleć. W poniedziałek do ginekologa zapierniczam .....

Gość biegnij po pieluszki
będziesz mamusią. Cieszysz sie?

no, może nie będziesz na 100 procent- ale możesz być. To jest możliwe, jeśli ocierasz sie cip ką o tryskającego penisa

Gość jaja sobie z Ciebie
robią Natalka

Gość Do biegnij po pieluszki
Chyba dobrze nie przeczytales ona sie ocierala przez majtki. Na 99,9 % nie zajdziesz w ciąze, P.S. Jak wrucisz od ginekologa w pon. to daj znac co powiedzial pewnie bedzie smieszne :)

do 12:02 "Na 99,9 % nie zajdziesz w ciąze" Dobrze przeczytałem. Te 0,01 procenta to właśnie to o czym napisałem. Ty zresztą też.

To 0,01% jest poto jak by ja ktos zgwalcil albo jak bz uprawiala seks normalnie

Gość natalka123
Oboje mielismy bielizne. Sperma troche pomoczyła jego boxerki i nie mam pojęcia czy dostała się na moje stringi. Bezpośrednio na moją "pipkę" się nie spuścił Trace zmysły przez wasze wypowiedzi... Masakra.

Gość jakich gówniarzy
No niby pisze, ze ma 18 lat, ale w takim razie dlaczego nie zdjęła majtek?

zgadzam sie A ty natalka juz niemysl bo se wmuwisz i bedziesz miala naprawde dziecko !! Koniec Tematu

Gość natalka123
Okej. Dzięki wielkie! Ulżyło mi trochę. Od dzisiaj nie uprawiam takich sportów. Postawię na celibat do ślubu lub chociaż do skończenia liceum.. ;]

Wytarłem penisa w bieliznę koleżanki od strony pochwy. 10 min od wytarcia założyła bieliznę. Była płodna. Może zajść w ciąże? Licze na fachową porade.

Gość Reasumator
Natalko badz spokojna nie zaszlas. - Prawdopodobienstwo zajscia tylko teoretycznie mozliwe i pomniejszone jeszcze o fakt, ze nie bylas podniecona i nie bylo nawilzenia pochwy. Zbyt trudna droga dla plemnikow na sucho i przy kwasowym srodowisku pochwy /bez lubrykacji/ sa bez szans.

I nie wiem czy ta koleżankan może być w ciązy zakładając te majtki ze spermą. Ludzie pomożcie!!

mozna- choc to malo prawdopodobne po tygodnu zrob test na wszelki wypadek- na 99% bedzie negatywny i nie przejmuj sie chamstwem forumowych kutafonow:)

Gość Koksu
eee natka i co zaszłaś czy niet ?

Gość nie to po prostu nie możliwe
Nie możliwe żebyś miała 18 lat i była tak pusta.