Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axe12

spozniajacy sie okres

Polecane posty

Gość axe12

Wiem, ze jest duzo takich postow, wiec ten bedzie kolejny. Spoznia mi sie okres juz tydzien, niby nie powinnam obawiac sie ciazy, a jednak. Nigdy nie wspolzylam ze swoim chlopakiem, a podczas zabaw on nie miał wytrysku. Ale zaczynam juz schizowac. Moze to przez to, ze stresowalam sie matura, albo bylam przeziebiona. Ale nawet jak bylam chora to nigdy nie spoznai mi sie az tak bardzo. Boli mnie tez co jakis czas jajnik i nerka, mialam badanie moczu i wynik byl niby dobry. Nie wiem co jest, chociaz tłumacze sobie że ciąza jest niemozliwa, to podswiadomie wymyslam niesamowite historie;/

Jesli nigdy nie wspolzylas, a podczas zabaw Twoj chlopak nie mial wytrysku to jakim cudem chcesz byc w ciazy?? Ze stresu przed matura?? No prosze...

taaaaaaaaaa..........wiatropylna jestes:):):)polecam topic ciaza urojona,poczytaj moze zdazysz sie opanowac

Nataliuś widze ze juz kolejna osobe wysylasz na tą ciąże urojoną :P ale nie dziwie sie bo nie rozumiem skąd można brać aż TAKIE pomysly...

hiaci mam nadzieje ze nie pomylilam nicka jesli tak to sory........poczytaj ten topic ja umierałam ze smiechu:)jak ci braknie cierpliwosci to dziewczyny o nicku kkkkkk i epsonka pisały do stycznia:)

Czytalam tez ten topic i skonczylam bo pomyslalam ze przez to czytanie sama zaraz popadne w jakas urojoną ciąze :P

taaaaaaaaaa......pryszcz mi wyskoczył na nosie,czy to ciaza?:):):)facet trzymał mnie za reke czy mogłam zajsc w ciaze:):):)tak sie tylko zastanawiam skad w XXI wieku taka niewiedza-głupota?

Nie mam wlasnie pojecia skad sie takie "cos" bierze, bo nawet nie wiem tez jak to nazwac czy to glupota, niewiedza, czy jakas podpucha.... I widać wlasnie jak nie przygotowane psychicznie dziewczyny biorą sie za wspolzycie. Szkoda slow...