Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasnaaaaaaaaa

pyt. do ludzi z duzych miast

Polecane posty

Gość jasnaaaaaaaaa

czy ciemna opalezina, widac, ze dziewczyna chodzi na solar, jest modna? ja mieszkam w małym miescie, pełno tu dziewczyn ciemnych jak smoła, mi sie to bardzo nie podoba, dla mnie to widac ze takie wiesniary, a czy w duzych miastach dalej to jest modne, czy juz przeszła taka moda, i nie chodzi mi o musniecie słoncem tylko taka ciemna jak smoła

Gość jasnaaaaaaaaa
up

Gość mi sie to nie podoba
chociaż pamietam kumpel ostanio mowil ze takei wlasnie mu sie podobają, ale on od 15 roku zycia w więzieniach siedział, to może tam inny gust maja :)

Gość ja z katowic
nie wiem, czy o takie duże miasto Ci chodziło, ale tu (jak chyba wszędzie) wiele jest różnych ludzi, studentki są nie opalone lub delikatnie opalone, starsze kobiety (30latki) chyba nie korzystają z solarium lub korzystają mądrze, ale zdarza się od czasu do czasu spotkać na ulicy taką zjaraną pannę.

Gość mi sie to nie podoba
ja tez z katowic :)

Może się wypowiem jak za granicą.Ja mieszkam w Irlandii, slońca nie ma tu aż tyle co w Polsce, dlatego naturalnie wszyscy są biali, albo tylko lekko opaleni, ładnie i estetycznie to wygląda. Jak smoła wyglądają tu niktóre Polski, które są chore na punkcie solarium, jakieś slowaczki, czeszki, litewki, łotyszki itp. oraz hindusi i murzyni- oni jednak nie mieli tego wyboru :P Dlatego "moda" na czarną karnacje uważam że znika, gorę przejmuje piękna, zlota opalenizna :)

Jeeeeeeeeeezu!! jaka ta blondi wstretna!!!!! blleeee Czy nikt jej nie powiedzial kto to jest kobieta z klasą?? masakra

Gość jasnaaaaaaaaa
dla mnie to najwyższy stopien wieśniactwa