Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku goscie

ratunku goscie

Polecane posty

Gość ratunku goscie

Blagam Was pomózcie ! Skonczylam godz temu prace i przed chwila dowiedzialam sie od mojego kochanego meżulka :o ,że przyjda do nas goscie ,jego chrzestna ,tescie i szwagierka :o ratunku pomóżcie co mam naszykowac zeby nie podpasc ,myslalam na szybkeigo o salatce owocowej -akurat na czasie :P i o kupnym ciescie ,moze jakies winko ale nie wiem co jeszcze nic nie zdąze przygotowac :o

Gość ratunku goscie
pomysla na bank ,ze jestem leniwa :o matko co za wstyd :o

Gość jurystka
czyli ile osób? razem z wami 6, tak? z ciastem dobry pomysł, owoce możesz zalać galaretką i wycisnąć na to śmietanę w sprayu. kwestia czy zostaną na kolacji, jeśli tak, to ugotuj jajka, posmaruj majonezem, posyp mieloną papryką, do tego parówki na ciepło, jakaś wędlina, ser żółty, pomidory ze szczypiorkiem, ogórki.. docenią, że dowiedziałaś się późno, a i tak głodni nie wyszli;)

Gość ratunku goscie
tak z nami 6 osob ,nie zostana na kolacji tylko wpadna obejrzec nasze nowe mieszkanie ,ale sam fakt ze nic w lodowce ,biegne po tego placka chyba :P

Gość wawelny
I znowu syf w domu

Gość jurystka
ciasto i jakies ciastka (delicje, jezyki) czy cukierki czekoladowe też możesz kupić - w końcu to rodzina;) a winka najlepiej 2 na tyle osób, chociaż sądzę, że możliwe, że oni też coś przyniosą, bo wypada skoro idą z pierwsza wizytą.. powodzenia!!

Gość wakacje2222
dzieki za rady jestecie niezawodni :P lece po ciastka ,robie salatke owocowa ,jakies winko i ciasteczka ,mam nadzieje ze sie nie obraza ,w koncu to nie kolacja tylko podwieczorek :D