Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja popelnilam jakis blad

facet gdy sie mocno upije wyzywa mnie

Polecane posty

>> widać bardzo duży uraz psychiczny jeżeli chodzi o kontakty z kobietkami. Mam kompleks Edypa :classic_cool: >> ale tym razem nie Oczywiście, że nie. Bo nikt normalny nie bierze akcji odstawianych po pijaku na serio :o Zwłaszcza, że ma to miejsce incydentalnie, vide rzadziej niż raz na pół roku :o

A ja autorce powiem, ze ludzie lgaa jak psy zawsze, a po alko mowia i robia to co robili by gdyby nie klamali :P Ja np. kiedys jak bylem trzezwy i widzialem kolesia ktoremu od dlugiego czasu chcialem dowalic po lbie i powiedziec co onim mysle to siedzialem cicho, bo nie chcialem konfliktu robic, ale kiedy sie schlalem to wpierw powiedzialem co o nim mysle, a potem koles oderwal dawno to bylo temu, a teraz to moj najlepszy przyjaciel :P, ale niewazne.

"Zwłaszcza, że ma to miejsce incydentalnie, vide rzadziej niż raz na pół roku" Yyyy, "incydentalnie", mówisz.. :/

wole byc nienormalna wg moich zasad niz normalna wg twoich :-O nikt nie mowi ze to jest powod od razu do zerwania, jesli zdarzylo sie raz, ale napewno nie jest to cos co mozna zaakceptowac i sie z tym godzic -kochanie dzisiaj wypije, mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawe ze wyzwe cie od szmat i suk -nie ma sprawy skarbie, mozesz mi nawet dac po ryju, w koncu bedziesz pijany 😘 swiat wg Zygmusia

nikt nie mówi o dawaniu po ryju, ale stawianie sprawy na ostrzu noża i zrywanie bo ktoś raz na pół roku se wypije (swoja droga jak on sie uchował? :o) to jest gruba przesada :o

no ale co za problem? jak moze obrazac to moze tez uderzyc raz czy dwa 😴 pijanemu wszystko wolno zwlaszcza ze te okropne baby zawsze prowokuja

"bo ktoś raz na pół roku se wypije" Nadal nie zajarzyłeś, o co chodzi w temacie? Ona nie chce zerwać bo on SE WYPIŁ... :|

"Przejaskrawiasz i dobrze wiesz co mam na myśli" Powiedział Zygmunt, który nigdy nie przejaskrawia :)

ironizuje i tyle bo chrzanisz glupoty rozumiem ze Ciebie pijana dziewczyna tez moze obrazac bez powodu jeszcze w towarzystwie i po Tobie splynie?

Zygmunt Wstrząs Uderzyl bys kobiete po pijaku ? Ja takich co kobiety bija bym na pale powbijal. Nie wazne czy na trzezwo czy po pijaku to robia. No sorry nikt nie zmusza do picia. Pijacy g. prawa bierze na sieebie odpowiedzialnosc za wszelkie "zle" czyny, ktore uczyni.

Jeśli kiedykolwiek przejaskrawiłem, to Bóg mi świadkiem, tylko po to, zeby obnażyć głupotę osoby, której moja wypowiedź dotyczyła 😭 PS Kobiety mnie biją :(

>> rozumiem ze Ciebie pijana dziewczyna tez moze obrazac bez powodu jeszcze w towarzystwie i po Tobie splynie? Moja jest wychowana i obraża mnie tylko jak jesteśmy sami :classic_cool:

>> Zygmunt Wstrząs Uderzyl bys kobiete po pijaku ? Ona pijana, czy ja? :classic_cool: >> Ja takich co kobiety bija bym na pale powbijal. No juz już, spokojnie, nie napinaj się tak, bo ciśnienie ci skoczy i mama ziółka będzie musiała zaparzyć :classic_cool:

ja nie pytam jaka jest twoja teraz jestes z ta a za 2 lata mozesz miec inna ja sie pytam czy jakiejkolwiek swojej dziewczynie bys na to pozwolil czytaj ze zrozumieniem:-O

Zygmunt Wstrząs Mi mama ziolek, nie musi parzyc bo mieszkam sam, ale Ci to juz nic, nie pomoze. Jestes glupi po prostu.

>> teraz jestes z ta a za 2 lata mozesz miec inna NIGDY!!!!!! Kocham dorotke i będe z nią na zawsze :( >>ja sie pytam czy jakiejkolwiek swojej dziewczynie bys na to pozwolil Żeby mnie obrażała? :o A jak sądzisz? :classic_cool: PS Były już takie co mnie obrażały za świńskie dowcipy, czy szowinistyczne teksty.

PS Były już takie co mnie obrażały za świńskie dowcipy, czy szowinistyczne teksty. Powinienes w ryja dostac i tyle :)

to dobrze ze kochasz:) nie wiem, nie znam Cie zgrywasz sie ciagle nie ufam nikomu kto jest mocny tylko w gebie czy na klawie

Gość zuzia76
nareszcie ktos to głosno powiedział hehehe Zygmunt ta twoja kobieta to chyba bardzo slepa musi być albo Ty naciagasz prawde

>> nie ufam nikomu kto jest mocny tylko w gebie czy na klawie I dobrze, masz szanse uniknąć w ten sposób niechcianej ciązy :classic_cool: PS Wszystko co pisze na kafeterii jest prawdą i tylko prawdą 🖐️

nie wiem co ma ciaza do tego, bo chyba wiem czy cos lykam i widze jak facet sobie zaklada gume:-o to juz kiedys mi sam pisales ile jest praqdy w tym co piszesz:-O