Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja popelnilam jakis blad

facet gdy sie mocno upije wyzywa mnie

Polecane posty

>> przejmuje sie jednak jestem glupia Jesteś Do mnie nigdy i nikt nie zadzwoni z goźba samobójstwa, bo wie ze kazałbym to zrobić i nie zawracac mi d**y Ja sie zajmuje badaniami (prywatnymi) nad psychologia i stwierdzam, ze to Ty masz w glowce nie teges :P Albo Jestes jakims 15 latkiem, ktory a sile musi sie odzywc i pisac jaki to jest fajny, albo masz powazny problem. Idz do psychologa czlowieku. Jesli naprawde bys komus powiedzial zeby sie zabil(mam nazieje ze sie zgrywasz) to znaczy, ze nie masz wspolczuci to znaczy, ze masz chorobe psychiczna i tyle.

Gość bhmh
załóżcie sobie topik na ktorym bedziecie sie klocic, a tu piszcie moze na temat!!!

>> Nie Jestes glupia. To prawidlowa reakcja Twojego mozgu. To oznaka tego, ze Jestes w pelni zdrowa jak martwisz sie o kogos kto jest Ci bliski. Filozof sie znalazł Naprawde Jestes kretynem skoro nazywasz psychologie filozofia :) rozbawiasz mnie koles. Placa Ci za pisanie glupot czy co ?

Gość zuzia76
i dodała bym jeszcze,ze jestes pozbawiony jakichkolwiek ludzkich uczuć a skoro w ten sposób musisz sie dowartościowywać to naprawde z Tobą jest źle i porada specjalisty jest niezbędna

za to mam serce. I to sie liczy Tamari, a tego debila nie sluchaj pies szczeka, a karawana idzie dalej. On nic nie osiagnie w zyciu jak bedzie takie bzdury wypisywal i gadal nie daj Boze. :P

nie wiesz jakie mam cycki wiec sie nie wypowiadaj o ich ksztalcie:-O DR EGOSICI maja lepiej w zyciu

Gość zuzia76
a tak odbiegajac od tematu- jak egzamin doktorku?

doktorek juz ci mówiłem, wrzuć na luz bo i ziółka nie pomogą Jesli po wrzceniu na luz zmienil bym sie w takiego kretyna jak Ty to wole wypic beczke tych Twoich ziolek :P

a tak odbiegajac od tematu- jak egzamin doktorku? Egzamin mam w poniedzialek, ale bardzo duzy wiec sporo nauki, ale teraz przerwe mam, a egz najnowszej historii 20 w :), adrugi z systemu politycznego RP.

no co za swinia:-O dr zygmus nie jest taki zly na jakiego sie tu kreuje bywa calkiem normalny, przynajmniej potrafi

Gość zuzia76
i wchodzisz tutaj zeby sie rozerwać? szok

dr zygmus nie jest taki zly na jakiego sie tu kreuje bywa calkiem normalny, przynajmniej potrafi Nie mowie, ze jest zly tylko, ze jest kretynem, a teraz dochodzi hipokryta raz jest taki raz owaki :P

i wchodzisz tutaj zeby sie rozerwać? szok Nie wchodze zeby sie rozerwac :) po prostu lubie sobie podczytac co ludzie w necie pisza, a notki mam na komputer zrzucone wiec na kafe, nie mam daleko.

Dzwoniła Dorotka :) Kochana kobietka, ugotowała mi obiad, posprzątała mieszkanie, zrobiła się dla mnie na bóstwo i teraz czeka aż Pan wróci z pracy, czyż to nie słodkie? :)

Gość tajin
Zapraszamy do zapoznania sie z oferta tajin - marokanskich naczyn ceramicznych do gotowania na ogniu, plycie elekrtycznej, na grilu lub w piekarniku. Sklep rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com

No dobra, powiem wam, bo widzel, że Tamcia już nie może wytrzymac i zaraz sama to wypaple :o otóż - od jakichś 3 miesięcy spotykamy się z tami!! Tak tak, wiem, ze sie dziwicie, ale to prawda. Ona twierdzi, że mnie kocha i że jestem jej ideałem. :) Na razie musimy się z tym ukrywać, bo jej ojciec i moja dorotka jakby się dowiedzieli to oooohhhh :o

zalosne:-O a ja za godzine jade do domu mam nadzieje ze kumpel sue nie skapnie ze spalam w jego t-shircie ale mysle ze by mi wybaczyl😴