Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość automatyczna

Alkohol w pracy!

Polecane posty

Gość automatyczna

U mnie w pracy panuje dziwny zwyczaj. Pije się alkohol i to za przyzwoleniem szefa. Nieraz tak jest zalany, że trzeba go zamykać w gabinecie i nie pokazywać na widok publiczny. Nikgo się nie boi bo ma plecy. Poza tym, jest dobry w zarządzaniu tylko ten alkohol go gubi. Często też jest częstowana % bez okazji. Odmowa do niczego nie prowadzi. Dalej nalega. Chore to wszystko.

Gość szczerze mówiac ..
pierwszy raz w życiu słyszę o takim problemie. Gdziekolwiek nie byłam to picie w pracy było niezwykłą rzadkością a jesli juz się zdarzało to było skandalem i powodem do dyscyplinarnego zwolnienia. No i zawsze dotyczyło pracowników a nie szefa.

Gość Grzesiek z budowy
Ja w pracy pije rregularnie od rana. W południe czasem to mam problem jechac taczkami bo mi się kręci w głowie. No ale ja jestem Grzesiek co nikogo się nie boui.

Zupełnie jakbym czytała o swoim byłym szefie:-O Często był tak schlany, że zamykaliśmy go w pokoiku a gościom mówiło się że wyjechał. Co gorsza, zmuszał do picia innych, a zwłaszcza kobiety. Gdy popił, był tak imprezowy, że gonił dziewczyny po korytarzu, wymachiwał szablą i strzelbą (zapalony myśliwy), a raz wjechał na koniu na halę. Gdy mnie i jedną koleżankę siłą zapakował do auta i wywiózł na imprezę (pod groźbą zwolnienia - a bezrobocie było spore), postanowiłam zacząć szukać nowej pracy. Wiem że to mało prawdopodobne, ale to się działo naprawdę:) Trzeba po prostu konsekwentnie odmawiać jak proponuje picie, i tyle, tyle że to nie zawsze jest łatwe. Byłam wtedy młodziutką stażystką i niewiele wiedziałam:)