Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemstajestslodka

mam zamiar zemscic sie na byłym!

Polecane posty

Gość zemstajestslodka

role sie odwrocily, rozstalismy sie 3 lata temu.on ma dziecko z kobieta ktorej nie kocha, a ja jestem free. role sie odwrocily - zabiega o mnie, tak jak nigdy... chce byc ze mna na stale. ale decyzja o rozstaniu z nim byla najlepsza w moim zyciu. pojde z nim do lozka, wykorzystam i powiem ze nie bedziemy sie wiecej widziec.

Gość landryn
Ehe, a potem on będzie opowiadał swoim kolegom, że po 3 latach po rozstaniu rżnął swoją byłą, bo ofiara do tej pory nie może sobie nikogo znaleźć. Straszna zemsta! Ojejejejej!

Gość zemstajestslodka
mi seksu tez brak. co ja strace? a jesli jemu zalezy, straci nadzieje. faceci tacy wlasnie są.

Gość zemstajestslodka
haha to co ? lepsze jest obiecywac seks a jednak puscic go kantem? moze i tak

Gość ten facet ma nadzieję
że ci wsadzi :-D

Gość zemstajestslodka
kurde a moze ja poprostu chce sie znim przespac i tyle, i sobie tlumacze to zemstą haha

Gość ale by była jazda jakby i
ciebie zalał :classic_cool:

Gość letni sen
Hej! mnie też brakuje seksu i mozemy to zrobić wspólnie

Gość wiesz ja proponuje
coś innego. Gdy już dojdzie do tego momentu ze zacznie sie do ciebie dobierac, to udaj ze ty tez tego chcesz, ale za moment odsun go od siebie, wyzwij go i powiedz zeby spierdalał :D i że spotykałas się z nim tylko dla kitu, i ze nigdy nie wrócisz do takiego zera jak on :D Ja tak zrobiłam :D

Gość zwykły dewiant
Faceci uwielbiają takie kretynki. A skąd ty tak dobrze wiesz, że koleś już nie kocha matki swojego dziecka? Po prostu chcesz dać doopy dzieciatemu chłopu, a temu dzieciakowi rozjebać rodzinę. Zwykła dzifka jesteś a nie żadna mścicielka!

Gość mariaElena
ja zmieniłam numer, zaintrygowałam ex stworzoną przeze mnie fikcyjną osobą i jak sie nakręcił wysłałam setki kilometrów na spotkanie ale jaja.... potem urwałam kontakt jak zobaczyłam go kwitnącego i czekającego na "laskę z marzeń" hehehhe myślałam,że poleję sie ze śmiechu z moją psiapsióła :D