Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczona na maksa Kasia

Dlaczego żaden normalny fajny facet nie lubi rubensowych kobiecych dziewczyn ?

Polecane posty

Witam Was bardzo serdecznie. Po krótce się przedstawię. Mam na imie Kasia i mam 22 lata. Od dziecka mam problemy z przemianą materii i jestem puszysta. Obecnie przy moich 165 cm waże 106 kg. Ale najgorsze jest to, że staram się zrzucić to a nie mogę. Szybko się męczę. Nie jem kalorycznych potraw uwazam na to co jem. A mimo to nie chudne a wrecz przeciwnie tyje. Przez to zaden facet nie chce na mnie spojrzec. Wszyscy ogladaja sie za szczuplymi dlugonogimi blondynkami a ja zawsze bylam z tylu. Mimo ze jestem lubiana szanowana zawsze dobrze sie uczylam kolezanki mialam zawsze. A chlopacy zwyczajnie ze mnie szydzili, smiali sie, ponizali. Nigdy nie mialam chlopaka. Raz sie zakochalam robilam siebie na bostwo, odpowiednia fryzurka, ladne ubrania i postanowilam ze porozmawiam z nim. On mnie wysmial twierdzac ze NIE BEDZIE SIE SPOTYKAL Z CZYMS TAKIM JAK JA. Jestem bliska zalamania psychicznego. I nie wiem co robic dalej. Lecze sie w poradni dla otylych ale tam nic nie moga poradzic. Z roku na rok tyje jakies 5 kg. I wciąz jestem samotna. Co mam robic ? Poradzcie blagam....... ZROZPACZONA KASIA

Gość zapytaj lekko puszczytej
Pusi! 😴

Gość ale to już było
poza tym Ty nie masz rubensowskich kształtów tylko jesteś otyła

Gość zapytaj lekko puszystej
* puszystej :P

Gość Okrąglutka i Fajniutka Misia
Cześć Słoneczko! :-) Ja też jestem dużą dziewczynką i wierz mi - naprawdę wielu facetów lubi takie dziewczyny jak my:-) Ja co prawda jestem sama od 2 lat, ale z własnego wyboru :-p Z byle kim nie bede bo sie szanuje. Facet musi byc przystojny i zaradny:-p Ciagle się do mnie zgłaszają faceci - czy to na sympatii, na randkach interii lub tlenu, epulsie, nawet na MSN'ie mnie odnajdują obcokrajowcy :-D Najważniejsze, żeby o siebie dbać:-D ładne ciuchy, makijaż, dobrze dobrana fryzurka:-D Jeśli chciałabyś coś zmienić w swoim wygladzie to zaloguj się na wizaz.pl i załaduj fotki - tam Ci doradzą :-) Pamiętaj - P U S Z Y S T E J E S T P I Ę K N E I Z A W S Z E L E P S S Z E NIZ ANOREKTYCZNE TIPSIARY BEZ GUSTU I KLASY JAK NP JOLA RUTOWICZ :-P!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam gorąco

Gość wiedzialam ze to ta prowokator
i w dodatku sama sobie odpisuje!:O puszysta pusia vel okraglutka itp. :O :O :o

Gość Zmit3r
Te, szafo trzydrzwiowa z postu wyżej, moze i do Ciebie piszą ale wiesz dlaczego... ??? odpowiedz jest prosta,nie pochwaliłas sie swoim prawdziwym zdjeciem,buhahahaha, no i chlopcy nie wiedzą co robią :classic_cool:

Gość puszyste jest piękne
ale tyczy się to kotka a nie człowieka!:P

Gość Okrąglutka i Fajniutka Misia
zmiter to ty masz pecha tak sądząc, ponieważ wszedzie są moje prawdziwe fotki np. na epulsie jest ich ok 15... a takie prostackie teksty jak twoje i innych debili najezdzajace na dziewczyny klasowe świadcza tylko o waszych ograniczeniu intelektualnym...:-p wolę być grubą dziewczyną niż pustogłową taką jak wy... :-p

Gość weronisiax
.....No wiesz na randkach typu sympatia czy jakies tam czaty zawasze jest pelno debili ktorzy pisza,pisza i pisza....A jesli chodzi o autorke postaraj sie o jakiegos dobrego dietetyka? robilas sobie badania? Moze chora poprostu jestes:(

Gość drasklica
mam prosbe. napisz szczerze nie oklamujac siebie i innych co zjadlas wczoraj. prosze

Jaki prowokator ? Jaka pusia ? Co ty piszesz idiotko ? :-o Sama se prowokuj a nie wyzywaj tu ludzie mających poważne problemy :-o Co za tempa sucz :-o

Gość milosnik szczuplutkich niuń
Kochane moje spasłe krówska, zgodze sie ze jest maly procent ludzi ktorzy maja problemy z metabolizmem, otylosc takze bywa dziedziczna, zwykle przy dwojgu zapasionych rodzicach... wiadomo, zwykle tez tacy rodzice wpajaja u dziecka zle nawyki zywieniowe ktorymi sami byli, nomen-omen - pasieni :-o Takich nieszczesnikow jest jednak malo i jest jednak spora roznica pomiedzy mala nadwaga -"puszystoscia" - jak wolicie, pomiedzy rubensowskimi ksztaltami "Trzech Gracji" a... zapasiona baba-swinia :-o Oblesna otylosc jest zwykle wynikiem zwyklego niechlujstwa. Zapasiony babsztyl cuchnie bo nie siega do podwozia porzadnie szczota aby wyszorowac rowa, poci sie toto fizycznie niesprawne, w lozku nieruchawe...Kosztuje spoleczenstwo dodatkowo bo opaslosc jest juz swiatowa choroba - w USA chyba druga po raku. Babsztyl taki dba o siebie na poczatku kiedy probuje dorwac faceta, a pozniej zapuszcza sie siedzac calymi dniami na coraz grubszej dupie i zrac non-stop. A najlepsze jest to, ze gdy facet zaczyna robic skoki na boki, baba-slon wini jego...:-o

Gość Allibaba 1985
Ty autorko i Fajniutka Misia spasłe jestescie i tyle! Myslicie ze faceci chca was nie to nie prawda kazdy facet chce fajnej dupy a nie wieloryba!!!faceci chca wam dac tylko do buziaka i do widzenia!Adios gruboamigos!Wiem to bo tak zrtobiłem juz z 3 pasztetami dałem do ryja spósciłem sie i posmiałem i poszedłem!!!!!Rozumiecie wiec zacznijcie sie odchudzac!

Gość Zawsze Obca
A właściwie poco komu facet? ich sie i tak nie zmieni. Mają te swoje ideały 90-60-90 i z nich nie zrezygnują, NAs będą tylko gnębić. A dla tych ładniejsyzch tylo pozornie milsi. Chcą miec wszystkie na raz, zdradzają oszukują krecą. Po co to komu?