Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cyyndivo

Jak do niej wrocic, kiedy ona zerwala chcac dobrze dla mnie..

Polecane posty

Opisze swoja sytuacje, mam nadzieje ze mi pomozecie bo juz nie wiem co robic, zalamuje sie nie moge normalnie zyc, kazdy dzien staje sie udreka i nie widze sensu w tym co robie. Zostawila mnie dziewczyna.. z ktora znalismy sie ok 15 miesiecy i praktycznie juz bylismy caly czas ze soba a oficjalnie 6 miesiecy.. Na poczatku wszystko bylo pieknie , ona chciala byc tylko ze mna. ja tez tego chcialem chociarz podchodzilem z lekkim dystansem na poczatku.. Teraz Ona odeszla odemnie z lzami w oczach, przepraszala za to ze to robi , ze zasluguje na kogos lepszego, wyznala mi ze jak bylismy razem zdradzila mnie i nie mogla dluzej mnie oszukiwac.. Wszystko sie ulotnilo.. nasze dobre relacje, zaufanie.. Chociarz ona mnie kocha, i ja ja co jej wyznalem caly czas wbrew sobei odsuwa sie odemnie. Napewno wplywa na to rowniez fakt ze kiedys w polowie naszego zwiazku ja ja zostawilem na ok 2 tyg, bylem glupi strasznie tego zaluje .. az placze kiedy pomysle co musiala wtedy wycierpiec, do tego kiedy powiedziala mi o zdradzie rozplakalem sie.. ona nie mogla patrzec na to jak mnie rani.. po rozstanie prosila mnie o jeszcze jedna szanse.. wyznala ze kocha.. i znow bylismy chwile razem.. a kiedy ja odprowadzalem mala sprzeczka i powiedziala ze ostatecznie chce byc wolna.. przeprosila mnie pocalowala w glowe i z lzami uciekla.. Teraz kiedy przez ostatnie 2 dni ja spotykalem na imprezie wspolnej a wczoraj nawet ze znajomymi wyszlismy ona traktuje mnie bardziej jak wroga.. nie wiem czy walczy ze soba.. czy chce zapomniec.. nie chce jej tego utrudniac, nie chce zeby odbilo sie to w jej zyciu, Chce zeby jesli nie ze mna . .to zeby byla szczesliwa i nie zalowala swoich decyzji. Wiem ze jej bardzo zalezalo.. do tego stopnia ze potrafila sie samookaleczyc przezemnie.. A teraz nie wiem co mam robic.. Prosze pomozcie mi..

Gość magd_us_1983
Coś Ci powiem ,my kobiety juz tak mamy ,nie pokazujemy facetom ze nas zranili ,chowamy swoja dume.Cos o tym wiem .kiedys bylam zwiazana z jednym takim ktory mnie zostawil a wiedzialam ze mnie kocha, poprostu jego mamie sie nie spodobalam,pare dni poplakalam w ukryciu ,a potem robilam mu na zlosc, poprostu lubimy patrzec jak faceci cierpia Za pare miesiecy jej przejdzie zycze Tobie powodzenia

Moze ktos jeszcze sie wypowiedziec , bardzo prosze dodam ze ja mam 19 lat a ona jest o 2,5 roku mlodsza.. Przedemna studia. i czuje ze to gdzie pojde bedzie tez zalezyc od tego jak to sie potoczy..

Gość koles czys ty glupi
po chuj ci psychopatka, ktora sie samokaleczy, czy to przez ciebie czy tez przez kogos innego. samookaleczenie nie jest wyznacznikiem milosci do ciebie lecz jest zwiazane z psychika. poszukaj sobie kobiety zdrowej psychicznie jesli oczywiscie chcesz miec zdrowe potomstwo kiedys i udany zwiazek.

Ani jednego slowa wiecej zlego na jej temat! Ona zrobila to bo bardzo ja wtedy zranilem.. i wypisala moje imie na swojej rece :< pomocy.. co moge zrobic.. wiele osob radzi zeby dac czas.. ale ja sie boje ze jesli to zrobie moze pomyslec ze sobie zaczelem ukladac zycie i ze nie pasuje do mojego swiata :

Daj sobie spokój, bo tak zwane rozstania \"żeby nas nie ranić\" to bajeczki dla naiwniaków. Jej po prostu nie opłacało sie już Ciebie oszukiwać i grać uczucia. Nie dawało juz to oczekiwanych profitów.

A dzis znow mamy byc na jednej imprezie.. a ja wiem ze ona do mnie cos czuje i bardzo zaluje tego co zrobila.. a teraz sama placze kiedy nikt nie widzi.. Jak mam sie dzis zachowywac zeby bylo dobrze..