Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbvcxzzzzzzzz

Czy wypada mi powiedziec matce

Polecane posty

Gość nbvcxzzzzzzzz

żeby darowała sobie te swoje nocne orgazmy bo nie mam ochoty tego wysłuchiwac?:O mam 17lat ii po prostu idzie sie zarzygać.. dzien w dzien mysle o tym,czy dzisiaj moj ojciec z matką beda uprawiac seks juz nawet słuchwaki nie pomagają.. po prostu obrzydza mnie to tym bardziej,ze ten dom to jedna wielka patologia.. zmarnowali mojej siostrze dzieciństwo i jeszcze ja mam to znosic...paranoja;/ moj ojciec jak wyjezdza do roboty to matka tak na niego nagaduje,ze to nierob,ze tylko czeka,az ja wyjade na studia i ona wyjedzie od niego do niemiec do pracy... robi mi mętlik w głowie najpierw na niego nagaduje,a potem kokietuje i sie z nim pieprzy;/ :O powiedziec jej to?? ja wiem,ze jestem jak dla niej gówniarą i pewnie nie powinnam wtykac swojego nosa w nie swoje sprawy,ale uwierzcie,z gdybym miala te 18lat ,a to dopiero za okrągły rok nastąpi to wyprowadzilabym sie do kolezanki i jakas prace znalazla za 600zł ,ale zawsze cos.. niz miala życ z takimi ludzmi pod jednym dachem..:(( moze ja jestem psychiczna i seks to nic złego..ale ja sama mam problem z chłopakami ,brzydze sie ich,a oni mi jeszcze po nocach takie igraszki fundują ohydne:O

Gość nie jesteś psychiczna
ja rozumiem Twoją postawę, też myślałam, że oszaleję słuchając nocnych zabaw moich sióstr z ich chłopakami i fakt, słuchawki niewiele pomagają...

Gość hankaaaaaaa
to powiedz jej zeby troszke ciszej w nocy szalała i kup sobie zatyczki do uszów :) _______________ http://tnij.org/djwj

Gość ja pikole
pewnie że wypada, niech się hamują albo pieprza jak w szkole jesteś

Gość hgfdsa
ale oni maja po 54lata ... i to uwierzcie mi nie jest kochające sie małżenstwo.. ja chłopaka miec nie moge ,a tez mam swoje potrzeby !! za to oni mogą uprawiac seks nie zwazając na to,ze córka obok śpi... ;(( eh juz mam tego dosyc.. jak sie tylko wyprowadze nigdy więcej sie z nią nie bede chciala zobaczyc.,w ogole nie zwraca na mnie uwagi :O nie poszłam do kosciola w czwartek to teraz sie do mnie nie odzywa juz 3dzień,. rozumiecie to??

Gość opoponka 23
a co to matka nie ma prawa do sexu,,a ty masz juz prawie 18 lat to powinnas to zrozumiec

Gość hgfdsa
Madusia 18 --> tak sądzisz?? to ja juz sie nie licze? seks u nas to temat tabu to czemu ja mam tego wysłuchiwac? jeszcze jak mój ojciec stęka too mam ochote wybiec do kibla i naprawde zwymiotowac.. czemu ja mam sie męczyc??

Gość hgfdsa
ooponka 23 powinnam to zrozumiec?:O niby jak skoro chłopaka miec nie moge.. mam sie uczyc i tyle.. ledwo co wychodze z domu ;O i to wszystko ich wina.. co impreza jakas jest to mnie kontorulje,jakby mnie nie wiadomo na czym chciala złapac:O co tylko ona moze miec przyjemnosci?;O ..

Gość opoponka 23
a gdzie chcesz tego chlopaka do domu na noc-przeciez jeszcze nawet nie pelnoletnia jested i na razie tak masz sie uczyc a rodzice musisz zrozumiec,moze nawet matka nie zdaje sobe sprawy ze tak to słychac,moze mysli ze spisz

Gość ja pikole
dajcie spokój kazdy ma prawo do seksu, ale kuurwa nie każdy ma ochotę byc tego mimowolnym świadkiem !!! nie dziwię się ze ją to obrzydza!!!

Gość wawelny
nagraj i daj na neta

Gość hgfdsa
czy ty w ogole przeczytaals uwaznie to co ja napisalam?! po 1. kto tu mowi,zeby przyprowadzac chłopaka na noc.. chodzi o sam fakt,ze tez chce aby ktos mnie przytulał i mówil,ze mnie kocha to chyba normalne nie mam 10lat.. po 2. jak pisalam juz na samym początku MOJA MATKA OBGADUJE OJCA ,MNIE NA NIEGO NEGATYWNIE NASTAWIA,ZE TO KABAN,NIERÓB,DUPA A NIE FACET ITD.!! A POTEM SIE Z NIM BZYKA !! TO CHYBA COS TU JEST NIE TAK PRAWDA?!

Gość hgfdsa
LUDZIE ONI MAJĄ PO 54LATA II UWIERZCIE TO MAŁZENSTWO NIE POWINNO ISTNIEC ! MOJ OJCIEC ZDRADZIL PARE LAT TEMU MATKE,BIŁ JA,WYZYWAŁ OD NAJGORSZYCH( Z RESZTA DO TEJ PORY POTRAFI JĄ WYZWAC OD PROSTACZEK,GRUBASEK ITP.) A JA W TYM DOMU PODCZAS JEGO OBECNOSCI NIE MAM PRAWA GLOSU BO TAK TEZ ON MIAL JAK BYL DZIECKIEM !

Gość lala blondi -
moze musi sie bzykac,bo nie robi a stary kase daje

Gość hgfdsa
lala blondi-czego nibyu nie robi;O moja matka tez pracuje.. jezu powiedzcie mi,czy jak cos wam przeszkadza to nie reagujecie na to? to co mam jeszcze tego rok wysłuchwac?? o ile mi pozwolą sie wyprowadzic majac 18lat?

Jesteś głupia i niedojrzała. Myślisz ,że wyprowadzisz się do koleżanki i wyżyjesz za 600 zł cały miesiąc ?:D haha. Zejdź na ziemie kobieto, to ty w tej rodzinie jesteś patologiczna.

Gość hgfdsa
zbanowany koteczek;) owszem dam rade moja siostra tez sie takw yprowadzila baaa studiowala i dala rade;) to chyba ty jestes patologiczny/a skoro nie umialabys sobie dac w ten sposob rady.. ja mam rodzine jeszcze (dziadkow,ciocie kochającą ,ktroa powiedziala,ze w kazdej chwili bedzie mi w stanie pomoc)a ta kolezanka i tak wynajmuje mieszkanie i potrzebuje współlokatorki i moja połowa pensji bedzie miala w nie wkład ;) reszte dla mnie.. takze wez uwazaj lepiej na słowa ..patologiczna to sie uśmialam;]

Gość opolonka
a niby z jakiej racji ona ma tego wysłuchiwac? to jest sprawa intymna.. dziewczyna chce spać,a słyszy jęki rodzicow to chyba sie z nią nie liczą nie sądzicie? skoro ona sie uch słucha,nie ma chłopaka mimo,ze bardzo by z tego co wnioskuje chciała i pewnie ma kogos na oku to jednak rezygnuje z niego dla rodzicow.. to czemu oni z nią sie nie liczą?

Jasne idź do koleżanki bądź pasożytem bo wątpię aby z tych 600 zł coś ci zostało na czynsz dla niej lub dla kochającej ciotki :)bo wypadało by, może ty o tym nie wiesz ;] zero honoru , zero rozumu

To są wciąż jej rodzice, na pewno nie są dla niej wrogami i nie chcą wszystkiego najgorszego. Powinna z nimi pogadać i im opowiedzieć co jej na sercu leży a nie jakieś chore ceregiele odstawiać .

Gość opolonka
zbanowany ;] żałosny :O ;D o mnie sie nie martw zszedłes z tematu mało inteligentnie;]

Gość opolonka
porozmawiac? moze ty masz tak idealnie w rodzinie,ze mozesz z rodzicami porozmawiac,ale nie u mnie :O czy jestes naprawde az tak pusty życiowo?:O:O

Gość opolonka
no jasne,nie mam szacunku i honoru i potrafisz to wywnioskowac z pisemnej wypowiedzi noo brawo tylko pogratulowac,ze ty jestes taki super ;]

Pasożytowanie na koleżance, i praca za 600 zł - to nie jest puste życiowo? A jak będzie jakiś problem, jak się w życiu nie ułoży tak jak trzeba to wtedy z płaczem do mamy :) wspomnisz moje słowa moja droga :o

Gość hgfds
opolonka--> szkoda gadac.. ;) z takimi wszystko wiedzącymi .. jasne,podejde do mamy i powiem słuchaj MAMO najpier wyzywasz do mnie ojca od skurwieli,a potem z nim uprawisz seks to chyba jest cos nie tak nie sądzisz?? mogłabys przestac?? hahahaha :D bede wtedy miala szacunek ;)

Gość hgfds
ja toie ty koteczku ;] zeby z płaczem do mamuni wracac... co ty myslisz,ze ludzie z takich pieniedzy nie żyją w Polsce?? płytkie to takie,ze moglbys sie juz nie udzielac.. :O

Skoro piszesz o rodzicach używając epitetów - pieprzyć, brzydzić się. To jednak szacunku nie masz. Masz to czarne na białym :o Przykro mi ale potrafie czytać ze zrozumieniem :o Nie oszukujmy się jesteś tylko pasożytem i nie dasz sobie w życiu rady, brakuje ci życiowej mądrości (tak wywnioskowałam po WPISIE) i wykształcenia (z tym się chyba zgodzisz) :) Ja mam swoje mieszkanie i jestem spokojna o jutro dzięki mądrym decyzjom. I wiem ze i na rodziców mogę liczyć bo nigdy w zyciu ich nie obraziłam. :o

Gość hgfds
eszcze ona do mnie z płaczem przyjdzie ,ze ją ojciec zdradzil;) hahah wteyd bede miala ubaw i powiem " cooo juz mu nie chcesz dawac" jaka szkoda :)))))) juz starej kobiety nikt nie bedzie chcial,a ja jej wtedy nie pomoge jeszcze wysle do domu starcow;))))) taki bede miec szacunek ;]