Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka bez ojca

jestem mezatka, a tak naprawde samotna matka, tak boli

Polecane posty

Gość matka bez ojca

nie umiem przestac plakac, a chociaz tutaj sie wyzale mam 25 lat, od 2 lat jestem mezatka, mam 3 miesiecznego synka - ktorego wychowuje i wycowywalam tak naprawde sama nie umiem juz sobie poradzic ze sowim zyciem, malzenstwem, ktore jest juz farsa nie mam gdzie odejsc z dzieckiem, dla meza jestesmy ciezarem, nie zajmuje sie w ogole synem, nie bawi sie z nim, jest zupelnie obojetny w stosunku do mnie rowniez, zyjemy tak naprawde oddzielnie nie mam sily by myslec o jutrze, nie mam sily,by zyc

Gość matka bez ojca
najbardziej mi przykro ze wybralam dla swojego syna takiego ojca, jest taki malutki, a juz nie ma normalnego zycia

zanim podejmiesz jakąś wazną decyzję to może zastanów się, czy nie da się jakoś tego naprawić.. jeżeli wyszłaś za niego to go kochałaś prawda? on ciebie tez.. więc gdzie ta miłość się podziała?.

Gość matka bez ojca
nadal go kocham, on mnie - nie wiem od paru miesiecy ani razu mnie nie przytulił, nie powiediał,że kocha, a ja sie czulam jak bym sie narzucala nie umiem sobie z tym poradzic, nie wiem, co zrobic ze swoim zyciem dmały zasługuje na pelna rodzine, a ja nie umiem mu nawet jej zapewnic

no to z nim porozmawiaj i albo w prawo albo w lewo albo to naprawicie i sobie wszystko wytłumaczycie albo to koniec kobieto życie ucieka a ty nie możesz tylko płakac, zrób cos z tym, tym bardziej że twoja decyzja odbije sie nie tylko na tobie ale i na małym, bo jestes za niego odpowiedzialna

Gość matka bez ojca
chcialam wiele razy o tym porozmawiac, udalo sie chyba 2 razy wg niego nie znam zycia i nasza sytuacja jest normalna a ja nie wiem, czy wracac do rodzicow- a tak mi wstyd, czy probowac dalej juz dluzej tego nie wytrzymam

Gość doonoaaa82
ja tez byłam załamana jak ojciec mojego dziecka zostawił mnie odszedł jak synek przyszedł na swiat a ja zostałam z dzieckiem w wwnajmowanym pokoju gdzie współlokatora wszystko przeszkadzało i rachunki ogromne musiałam płacic.miesiecznie zostawało mi około 300zł na zycie bo nie mogłam pracowac nikogo z kim synka mogłam zostawic złobka nie było a zreszta i tak z kad wziasc pieniadze co miesiac chodziłam do pomocy społecznej zeby przezyc.teraz synek ma prawie dwa latka niedługo pujdzie do przeczkola a ja do pracy. ciezko było i jest ale jestem dumna iszczesliwa ze dałam i daje rade najgorzej jest wieczorami kiedy syn juz spi a ja rozmyslam czemu nie ma obok nikogo .dlatego mysle ze musisz sie wziasc w garsc i zastanowic czego naprawde chcesz czy chcesz ciagnac dalej ten zwiazek i sie meczyc czy zaczac od nowa.mozesz wynajac pokuj lub mieszkanie mozesz isc do organizacij pomagajacym samotnym matka jest zawsze jakies wyjscie trzeba tylko troche wiary w siebie a napewno tak jak ja ty terz dasz sobie rade .powodzenia i wierze ze dasz rade.pozdrawiam

Gość matka bez ojca
ale tylko ja chce probowac nawet przed tesciami mi glupio, tesciowa widzac,ze maly nawet nie reaguje na ojca, a ojciec do syna nawet nie podchodzi probowala ze mna rozmawiac,ale nie wiem dlaczego od razu lzy mi pociekly, zmienilysmy temat to tak boli,kiedy twoj maz swoj wolny czas spedza sam i nie obchodzi go wlasne dziecko chcialabym stworzyc pelna szczesliwa rodzine ale nie wiem,czy jestem w stanie jeszcze walczyc nie mam sil na nic

Gość crazy_angel
a sex-spisz z nim

Gość matka bez ojca
dziekuje i gratuluje sily i odwagi

Gość matka bez ojca
dopiero teraz mozemy zaczynac sie znow kochac, ale on nawet nie chce

Gość a mi zal córeczki
tez ma przesrane na starcie.przez moja głupote i naiwnosc.jej tatus mial byc taki wspanialy a okazal sie zwyklym pierdolonym egoistą.....

Gość crazy_angel
wiesz moze on ma kogos,,przykre wiem ale moze tak jest

Gość matka bez ojca
a mi zal coreczki - doskonale Cie rozumiem, nie umiem przestac o tym myslec, kocham syna ponad zycie a dalam mu takiego ojca

Gość zwykły dewiant
Znam ojca, który nie bawił się ze synem ale za to świetnie zabawiał dzifki. Takie życie, niestety. Pozbieraj się i odejdź, skoro takie życie nie przynosi Ci radości. A ludzkim gadaniem się nie przejmuj, liczysz się Ty i dziecko. A Twój stary przyleci za Wami jeśli mu zależy. Jeśli nie- problem rozwiąże się niestety sam. Głowa do góry!

Gość matka bez ojca
tez bralam to pod uwage ze kogos ma, ale nie wiem, o niczym- zajmuje sie synkiem, jestem caly czas w domu, ona robi co chce, nie reaguje na moje prosby zostania z nami ostatnio juz nawet nie mam sily tak sie plaszczyc i prosic przepraszam z atakie nieskladne pisanie,ale pisze i placze, nie umiem sie ogarnac

Gość matka bez ojca
mialo byc on robi co chce wolalabym go nienawidzic, byloby mi latwiej

Gość a mi zal córeczki
nienawidze samej siebie jak ide z nia na spacer i spotykam normalne rodziny-- normalnych tatusiow, trzezwych i pomagajacych mamusiom, rozesmiane, szczesliwe mamusie.... a moja coreczka siedzi w wozku ktory pcham tylko ja. bo tatus sie bawi. boze, zebym sie bawila za mlodu, kurwila, taka kara bylaby na miejscu. ale nie.cierpie za niewinnosc.albo za głupote.tak, chyba bardziej za to drugie. nienawidze siebie i swojego zycia, zal mi, ze mala sie urodzila na takie smutne zycie....

Gość crazy_angel
a ile ma lat,moze dorosnie,mezczyzni pozniej inaczej podchodza do tych spraw

Gość matka bez ojca
ja placze nawet jak na jakies glupiej reklamie pokazuja pelna rodzina moj maz byl moim jedynym chlopakiem nigdy bym nie pomyslala,ze moge sie tak pomylic, byc taka glupia i ze cene za to bedzie placilo moje dziecko

Gość matka bez ojca
ma 27 lat

Gość a mi zal córeczki
dokladnie....mam tak samo:( czuje, ze przegralam zycie, tak bardzo kochalam meza, a okazal sie takim draniem....czuje sie zdradzona, podeptana, zeszmacona... i jak patrze na mala, jak wiem, jaki ona bedzie miala start...chce mi sie glosno wyc....nie wiem, jak sie ogarnąc, jak dac sobie ztym arde, jak przestac plakac....

Gość a mi zal córeczki
moj ma 29

Gość crazy_angel
wiesz ja widze zmiane w zachowaniu mojego meza w stosunku do dzieci gdy miał 25 a teraz d7gsy ma 30 moze i twój sie poamieta jeszcze jest młody-moze zmądrzeje ,doceni to co ma

Gość 1972
wygląda na to niestety, ze on kogoś ma!

Gość matka bez ojca
wiem,ze powinnam sie zebrac, walczyc,ale nie mam sil swoje zycie spieprzylam, ale nie umiem sobie darowac tego,ze i swoje dziecko zranilam tak ciezko masz już sporą córeczkę, jeszcze tak boli?

Gość a mi zal córeczki
moj ma kochanke, nazywa sie CZYSTA:/

Gość 1972
a co Twoi rodzice na to,- rozmawiałaś z nimi?