Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja kuzynka

Modne imiona - według mnie wstyd!!

Polecane posty

Gość moja kuzynka

nazwała dzieci Julia i Kubuś... proszę was co to ma byc? Imiona owszem ładne ale co 2 dziecko w szkole nazywa się Julia a co 3 w piaskownicy Kubuś. Nie byłoby wam wstyd mieć tak popularnego imienia? Nie byłoby wam wstyd dać dziecku na imie tak jak pół polski no bo w koncu trzeba za modą iśc!! WSTYD WSTYD!!!

Gość a co cie interesuje
jak nazwala twoja kuzynka swoje dzieci. kazdy ma prawo robic jak uwaza,a Ty zajmij sie swoim zyciem!

Gość mGh
wstyd to mieć w rodzinie kogoś takiego jak Ty. nie podoba ci się? trudno. swoje dzieci nazwiesz tak jak będziesz chciała. piękne imiona i nic ci do tego.

Gość przynajmniej normalne
imiona a nie jakieś zjebane Dżejsiki albo Anale

Gość ddfghgh
Julia, to bardzo piekne imie, w koncu moje :) ale wkurwia mnie ze wszyscy teraz tak bahory nazywaja, dobrze ze w moim wieku jest rzadkie

Gość moj syn ma na imię...
Mateusz, a jak będę mieć córkę, na imię damy jej Julia, i to nie dlatego, że jest modne, tylko dlatego, że od zawsze mi się podobało , jeszcze w czasach licealnych, a było to kilkanaście lat temu, kiedy o modzie na Julki jeszcze nikt nie słyszał. Jak ja urodziłam się nadano mi imię Anna, ówcześnie bardzo popularne imię, ale bardzo mi się podoba, i jestem wdzięczna rodzicom, że jestem popularną Anną , niż bym miała być oryginalną Isaurą bądź Arletą. Zaraz odezwą się panie wszystko wiedzące i krytykujące, piszcie sobie co chcecie, uważam, że wybór imienia należy do rodziców dziecka, i jeśli nie jest ono wulgarne czy dziwaczne to niech będzie wg ich gustu. Dziwią mnie topiki tego typu jak ten, brzydkie bądź ładne imię... :P

Gość widia
Moje dzieciaki to Julia i Jan,mąż wybierał,ja wolałam Ola(Aleksandra albo Olga ) i Wojciech.Nie znam żadnej Julki w wieku mojej córki:) Oby nie Nikola,Amanda ,Ariel :(

Gość ostatnio wlasnie
zatrzęsienie Oliwek, Julek, Nikol, Dżesik, Wanes itp. masakra!:O

Gość faktycznie obecnie jest
przesyt imion takich jak np. Julia, Weronika, Amelia, Oliwia, Jakub, Kacper, Mateusz itp. ale i tak sa lepsze niż te wszystkie Nikolki, Klaudie, Wanessy, Dżesiki czy Majkele i Brajany.

Gość mnie swego czasu na kolana
powaliło imię Brajan na zabitej dechami polskiej wsi... Ludziom się już w głowach popierdoliło. Ale faktycznie ,z tymi kubusiami i juliami też przegięcie. Najgorsze, że imię które mi się zawsze podobalo i dawno sobie powiedziałam, że takie dam dziecku, też jest ostatnio mega popularne. A chodziło za mną od nastu lat...

Gość mi sie obecnie bardzo
podoba Alicja i Hania, mam nadzieję że nie staną sie zbyt popularne jak Julki i Oliwki.:P

no niestety tak jest...jak czlowiek na kazdym kroku sie natyka na jedno i to samo to to mu brzydnie nawet gdy poczatkowo sie podobało...tak samo jest z imionami.

Gość mysza_20
wg autorki topiku chyba lepiej nazwać córkę chociażby Dezyderata? :D

Gość Dżesika Kiełbasa
i jej kolega Majkel Parówczak. :classic_cool:

generalnie nie podobaja mi sie pretensjonalne imiona, podobnie jak i te spolszczone z "hamerykańska".

Przy nadawaniu dziecku imienia dobrze jest pomyśleć, że to człowiek, nie zabawka. Imię powinno się dać takie, by się czlowiek potem go nie wstydził. Jedno z głupszych nazwisk jakie słyszałem to Donald Tusk. A rodzicom pewnie podobały się kreskówki. Moim zdaniem głupotą jest ulegać modzie na imę dla dziecka. Ma pasować do nazwiska i nie musi mówić wszystkim, że rodzice jacyś zakompleksieni byli i dali dziecku imię gwiazdy filmowej. Moje zdanie, poza tym każdy robi co chce, no nie?

Gość dokładnie liho
jak ktos czuje potrzebę by nadawac dziwaczne imiona to niech na swoje "ofiary" wybierze sobie kotka czy psa a nie dziecko.

Gość imię Urszula zaczęło mi
się podobać

Gość likto
a mi sie podoba Marzenka i Iwonka:)

Gość zooofia
znam parę, która ma Alanka :-P

Gość zooofia
a biorąc pod uwagę, żę są ledwo wyrośniętymi nastolatkami z zawodowym wykształceniem, to jest to dość pretensjonalne jak dla mnie

Gość Żyraf albo Kunegunda

Gość Żyraf albo Kunegunda
a mnie dziwi ze na "wsi zabitej dechami" i u "pary zzawodoym wyztacenem" nie mozna nadawac imoin takich jak chca rodzice? bo co? tak im sie podobalo tak nazwali... co cie to? zazdroscisz to tez nazwij Brajan lub Alan...:P

Gość ooo bosheee
jak sie podoba to czemu nie, a mnei wstyd ze takie glupawe panienki istenieja na tym swiecie.... : czy nei bylo by wam wstyd " no blagam pomysl czasem zanim cos napiesz...

Gość asdewa
o rany.... jaki ty musisz miec wypaczony gust jeśli Julka i Kubus to dla ciebie WSTYD :O:O:P

Gość macie racje...
ja mojemu synowi dalam Bartek i niestety nei wiedzialam, ze takie zatrzesienie Bartusiow... w kazdej paiskownicy ze dwoch - zaluje :(