Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 13, 2009 :( zawsze i wszędzie... tam gdzie mogę wybieram ruchome :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja wręcz przeciwnie Napisano Czerwiec 13, 2009 Schody odchudzają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Debby Miller Napisano Czerwiec 13, 2009 ja kiedyś zawsze uważałam, zeby na chodniku stawać tylko na środku płytki chodnikowej, nigdy na łączeniu :O i że jeśli były jakieś pęknięcia czy ślady na chodniku, to każdą nogą tyle samo razy musiałam przejść :O:O już mi przeszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 13, 2009 to mi się nasila z wiekiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Debby Miller Napisano Czerwiec 13, 2009 myślę, że psychiatra by pomógł :O albo przynajmniej psycholog... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 13, 2009 czy to jest aby wystarczający powód...? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pupa1977 0 Napisano Czerwiec 13, 2009 czyżby to nerwica natręctw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 13, 2009 cóż, jedna z wielu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach