Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toshiba7

dziwne bóle i objawy, co to?

Polecane posty

Gość toshiba7

witam, mam stwierdzone liczne pęcherzyki na jajnikach o średnicy 6-8 mm. dostałam duphaston, od 16-25 dnia cyklu na uregulowanie cyklu, ostatnio wyjeżdżałam za granicę i wzięłam tylko kilka pierwszych tabletek duphastonu, reszty zapomniałam. okres miałam 1 maja, a potem następny (spowodowany zaprzestaniem brania zapewne) 21 maja. 28 maja doszło do pettingu, ale raczej mała szansa żeby sperma w jakikolwiek sposób przedostała się do pochwy. teraz jednak mam dziwne objawy. bolą mnie sutki i brzuch jak przed okresem. wczoraj byłam u ginekologa, nadal pęcherzyki na jajnikach i endometrium 5 mm. chyba nie ma szans na ciążę przy tym? skąd te bóle? czy może być to związane z odstawieniem tabletek. teraz zaczęłam brac je ponownie na wywołanie okresu, ponieważ potem chcę zacząć brać tabletki antykoncepcyjne a na okres pewnie musiałabym długo czekać bo pani doktor na obrazie usg stwierdziła, że się nie zapowiada...dodam, ze od zawsze mialam zaburzenia miesiaczkowania, np mialam okres raz na 5 mcy. będę wdzięczna za pomoc i uspokojenie mnie, bo zaczynam sobie już wmawiać ciążę, która właściwie jest chyba niemożliwa. pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość toshiba7
up