Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niooom

Gdzie tanie noclegi na weekendy w Lublinie?????

Polecane posty

Gość Niooom

No to jeszcze drugie pytanie zadam. Gdzie mozna tanio przenocowac w Lublinie na weekend? ( bede studentka zaoczna, potrzebuje lokum z soboty na niedziele).

Gość zadowoloona..../
przyjdz na kolejowa,,przyjmujemy wszyskich na łożu troche ciasno no ale stary rano obchód rbi i co nieco zarcia przynecie,,tylko wez koc po zimno będzie a pod mostem wieje

Gość Niooom
bardzo smieszne. Oczekuje powaznych odpowiedzi

WIdzę, że jednak zbyt wielu poważnych odpowiedzi w tym temacie nie było dlatego postanowiłam go odświeżyć. A jeszcze niedawno - przed weekendem majowym - chciałam pojechać do Lublina z tym, że jednak moje plany niestety musiały ulec zmianie. W każdym razie, znalazłam przy okazji stronkę ideatur.pl, na której są właśnie dostępne obiekty noclegowe plus jest też zakładka o atrakcjach turystycznych w danej okolicy. Ciekawe.

Gość Angela5
Hotel Irys Lublin - jeśli chodzi o tanie noclegi w Lublinie to to miejsce mogę spokojnie polecić. Zatrzymałam się tam jak byłam w drodze, na jedną noc i wszystko bardzo dobrze

Gość Daria111
Sprawdź hoteliryslublin.pl Mają tanie noclegi w Lublinie, a poza tym smaczne jedzenie u nich.

Gość gość
Bardzo fajne miejsce z noclegami jest w okolicach Starego Miasta w Lublinie. Nocowałam w http://www.apartament-lublin.pl/ . Tanie noclegi i bardzo przytulne miejsce.

Gość Ja gosc:)

Polecam prywatne kwatery na ul.Slawinkowska. 

Spokój, czysto, pokoje 2 osobowe. Wspólna łazienka i kuchnia. Niezly dojazd mpk do centrum.