Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość namarginesie

Tajemnice

Polecane posty

Gość namarginesie

Kiedyś przy jakiejś tam rozmowie moja żona palnęła że ja to wiem o niej wszystko... Pociągnołem temat bo wydaje mi sie że każdy ma jakieś tam swoje sekreciki drobne? i np zapytałem czy nie zdażyło jej sie pomyśleć o innym facecie podczas masturbacji i odpowiedziała że NIE czy to możliwe? Albo jeszcze miała przedemną faceta nie uprawiała z nim sexu ale wiem że "jeździła mu na ręcznym" i ona twierdzi że wtedy sie nie masturbowała bo nie wiedziała jak... dodam że miała wtedy 17 lat! czy to możliwe? Wiedziała jak jemu dobrze zrobić a sobie nie?

Gość namarginesie
ale ona teraz czasem sie masturbuje i twierdzi że myśli o NICZYM

Gość lkjhgf
cytat: "nie uprawiała z nim sexu" Naprawdę interesujące sformułowanie. Zastanawiam się jak można "nie uprawiać PŁCI", a może chciałeś napisać "nie uprawiała z nim SEKSU"? LUDZIE MYŚLCIE CO PISZECIE! NIE ZACHOWUJCIE SIĘ JAK ANALFABECI! SEX to jest PŁEĆ, a to co robi dwoje (lub więcej) ludzi to jest SEKS SEX = PŁEĆ, human sexual behavior = SEKS

Gość namarginesie
ok tak chciałem napisać seksu :(

Gość chyba musze sie napic
ja tez mysle o NICZYM :P to jest mozliwe :P

Gość namarginesie
o widzisz "chyba musze sie napic" bo dla mnie jako faceta to raczej nie do pojęcia :(

Gość namarginesie
Czy znajdzie sie jakaś kobieta która może powiedzieć że jej chłopk mąż wie o niej WSZYSTKO?

Gość chyba musze sie napic
mozliwe ze twoja zona tylko tak powiedziala, a ja jestem jedynym na swiecie takim przypadkiem który nie ma fantazji :P Ciezko stwierdzic :P