Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdroszczę anorektyczkom

Chciałabym nie mieć apetytu

Polecane posty

Gość gość
ja tez sprawdzę bo muszę schudnąć

Gość gość
Ale , autorko, pamiętaj też o ruchu. Moim zdaniem - i sprawdzone na mnie - można jeść dużo czyli nie cierpieć z powodu że chodzi się głodnym, jeść "na co isę ma ochotę" w granicach rozsadku (czyli nie zjadasz dużej pizzy, frytek i 3 pączków codziennie) jeśli się dużo ruszasz. nie lubisz ruchu? no to trudno, ale żeby schudnąć musisz wobec tego jesc znacznie mniej niż zwykle (ale nie poniżej 1200 kcal!) , regularniej i ograniczyc słodycze i węgle... jeśli lubisz sie ruszac, do dzieła !! ja kocham ruch. od razu zaznaczam, że pracuję (ale w domu, wlasny biznes, waśnie weszłam na kafe wypic druga kawę), mam dziecko - w szkole. prowadzę dom, wychodzę z psem, mam dużo na głowie. zwłąszcza że dużo gotuję i piekę (sama robię chleby). ale znajduję czas na ćwiczenia i aktywność poza domem. trzeba CHCIEĆ I SIĘ ZMOBILIZOWAĆ. pomyśl co lubisz? spacery? przy Twojej wadze , żeby Cie rozruszac, wystarczy zacząć od 3-4 km dosć szybkim krokiem. ale rower. w domu hula hoop. lub poćwicz z Tiffany Rothe !! znajdź na youtube, fajne krótkie ćwiczenia. ja osobiście jem naprawdę co tylko chcę, a to dlatego, że kilka lat temu zmieniłąm stopniowo styl życia i sposób odżwyaiania się. co znaczy że jem głównei zdrowo, duzo warzyw i wocoów (przy byciu aktywnym jak ja, można spokojnie wsuwać10 bananow tygodniowo i nie tuczą bo to glukoza nie fruktoza). bywa, że jednego dnia zjem 4 banany - najczęsciej po tym, jak biegałam rano, a biegam szybko i dystanse ok 10-13 km. jem sporo węgli ale raczej razowe. chleb jak napisalam robię sama ale czasem kupę sobie w cukierni białą miekką drożdżówkę z lukrem i kruszonką. makarony jem głównie ryzowe lub orkiszowe ale w restauracji zwykłę białe zjadam. czasem mam wieczorem piwo i chipsy - o 22, a chodze spać o północy. mam 35 lat, dziecko 8 lat, ważę 61 kg (mam 168 cm).

Gość jowita552
Ja do swojej diety dołączyłam Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl na początku próbowałam swoich sił ale to na nic jakoś waga stała w miejscu, dopiero gdy dołączyłam ten suplement zaczęło się coś dziać w końcu;) Waga spadała rewelacyjnie a ja mogłam tylko się cieszyć z moich wyników ;) 2 miesiące 16kg mniej;)

Gość gość
jest taki środek który mocno hamuje apetyt ... i jest dostępny w aptece... ;)

Gość gość
Jaki yen srodek??

Gość gość
ten środek to adipex retard...borykałam się długo z bulimią...przykra sprawa, po prostu nie potrafiłam sobie wielu rzeczy w gowie ułożyć...i bardzo mi pomógł, tylko że to jest lek wyłącznie dostępny na ten moment w czeskich aptekach, ja kupilam jakiś czas temu na doping-online.com bo widziałam sporo pozytywnych opinii na kafeterii że tam właśnie maja oryginał,i dostałam adipex razem z paragonem z apteki( bo poprosiłam) generalnie niektórzy piszą że ma mega dużo środków ubocznych jak na mnie to działał raz pobudzająco a dwa totalny brak apetytu na cokolwiek, czy to czekolada czy słone przekąski...(a dodam że z bulimią się na prawdę kilkanaście miesięcy borykałam-aż się wrzodów dorobiłam:( ) oczywiście to Ty podejmiesz ostateczna decyzję ale ja mówię z własnego doświadczenia