Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemłódka-rozwódka

Chcę dziecka!

Polecane posty

Gość niemłódka-rozwódka

W tym roku skończę 42 lata. To ostatni dzwonek na dziecko. Będę je wychowywać sama bo w całym życiu trafiałam na samych gnojów i nikomu już nigdy nie uwierzę.

Gość brutalna ale szczera
w twoim wieku jest tak dluga lista mozliwych powiklan i konsekwencji dla dziecka ze odradzam ten egoistyczny czyn!

Gość no i po co
wypaczysz mu psychike skoro w tobie tyle nienawisci do facetów.

Gość boleslawa chrobra
no i dobrze, masz prawo do macierzynstwa:)

Gość a dziecko ma prawo
do normalnej rodziny a nie wychowywania przez zgorzkniała kobietę.:P

Gość wscieklizna maciciy
do "no i po co" masz racje, a poza tym w tym wieku to juz jestes za stara, sorry ale dziecko to do 35 roku zycia mozna miec maks, bo potme nie zdazysz go wychowac, jakbys miala mlodego faceta co sie nim zajmie to tak, ale bez faceta?

Gość niemłódka-rozwódka
glupie jestescie i zazdroscicie! dziecko zrobi mi moj 67 letni sasiad z parteru, pan mietek

Gość boleslawa chrobra
bo co zaraz umrze czy co, stara mojej znajomej urodzila ja po 40-stce, ma sie nadal dobrze, znajoma tym bardziej, nie pierdolic farmazonow ciemne masy z zacofanej polski

Gość niemłódka-rozwódka
Jakiej nienawiści do facetów jest we mnie pełno? A na jakiej podstawie tak wnosisz? Po prostu tak pechowo trafiałam bo jestem prostolinijna, wręcz naiwna, i mierzę innych swoją miarą. Trudno, taka już umrę. Pogodziłam się z samotnością ale o dziecko zawalczę.

Gość MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
odezwały się berety moherowe!!!!lepiej niech dzieci maja gówniarze po 16 lat? znam kobiete która urodziła w wieku 49 lat, zupełnie zdrowe dziecko

Gość hjhgjg
jestem prostolinijna, wręcz naiwna, uuu, to jak ty chcesz to dziecko wychowac? stary dziad ci powie "daj mi coreczke na noc, dam jej cukierki" a ty mu dasz? :P :classic_cool: biedne to dziecko,

Gość hjhgjg
co z tego ze urodzila zdrowe?? ale stara jest i umrze zanim je wychowa! wez mysl, egoistka rodzi sobie dziecko bo ma takie widzimisie ale o tym jak ono sie bedzie czulo gdy ona umrze nie pomysli!

Gość kup sobie psa albo
inne zwierze ale nie dziecko za duże zagrozenie i dla ciebie i dla niego, kilka kolezanek matki urodziło w wieku 38-39 lat ,ale pomysl ile bedziesz miała lat jak dziecko zacznie chodzic do szkoły i kto sie wtedy nim zajmie

Gość nie mam nic przeciwko
póxnemu macierzyństwu ale z takim podejscie jak autorka? hm...dziecko to nie kaprys, zabawka by zaspokoic wlasne "widzi mi sie", ono potrzebuje pełnej rodziny! co innego przypadki losowe gdy matki samotnie wychowuja dzieci a co innego zdecydowanie sie na samotne macierzynstwo z pelną premedytacją!

Gość niemłódka-rozwódka
Mam DOPIERO 41 lat i naprawdę nie prędko mam zamiar odwalić kitę. A skoro Bóg zechce inaczej- młodszym rodzeństwem zajmie się starszy brat bo mam już jedno dziecko. Po prostu najpiękniejszą rzeczą jaka mi się w życiu przydarzyła było macierzyństwo i dlatego pragnę tego znów doświadczyć.

Gość a wiec przemawia przez
ciebie egoizm - bo ty chcesz!

Gość mam to czego kwiatki
potrzebują, w nadmiarze, to kiedy robimy dzidziusia?;-)

Gość hjhgjg
no to faj e zycie mialas jak najlpesza rzecz to byly pieluchy i sranie etc a czy brat wie ze chcesz go zaprzegnac do wychowywania nowego dziecka? nie sadzisz ze on moze miec inne plany na zycie? :O ale z ciebie egoistka, omg

Gość dolacz do staraczek
może ktoras uzyczy ci wlasną małzowinę do fasolkowania(w ich slangu małzowina - mąż, fasolkowanie - zaplodnienie). :classic_cool:

tu nie pytaj o radę :-) tu wchodzą sami malkontenci, im się nigdy nic nie udało i myślą ,ze to jedyna droga ha ha ha :-)))

gdybyś się zdecydowała podam mailla.;-)

Gość ty od kwiatków
idź na ciazowe i lepiej "pomóż" staraczkom, bo staraja sie i staraja i jakos wystarac sie nie moga.:P

Gość niemłódka-rozwódka
Jezu, jesteście takie głupie czy tylko udajecie? Narodziny dziecka to nie tylko wstawanie w nocy i sranie w pieluchy. Skoro nie rozumiecie, nie dojrzałyście do bycia matkami. Ale takie Wasze prawo. A moje- urodzić sobie dziecko po czterdziestce. I nie jestem egoistką bo tylko takie myślą ze wstrętem o kupie w pieluszce. Docierają do mnie argumenty "przeciwko" o możliwych powikłaniach u dziecka ze względu na mój wiek.

tam taż są malkontenci mnie podobają się kobiety czynu!:-)

Gość ty od kwiatków
ależ to też kobiety czyny...czynią i czynią tylko z marnymi skutkami:P

bo są małej wiary:-)

Gość niemłódka-rozwódka
Nie nabijajcie się z nich. Jedni są tacy, inni owacy. Przecież te kobiety nie wyrządzają nikomu krzywdy swoimi staraniami. Ja też nie mam zamiaru nikogo skrzywdzić. Po prostu starannie rozważam "za" i "przeciw". Jestem za stara na niekontrolowaną wpadkę "D

Gość powiadam że
"Jezu, jesteście takie głupie czy tylko udajecie" - są głupie. Sama się też przekonałam.

jestem za!:-)

Gość hjhgjg
chcesz skrzywdzic wlasne dziecko zostawiajac mu swoje drugie po swojej smierci bo ci sie na starosc rozmnazac zachcialo :O moze znajdz sobie jakies zainteresowania inne niz plodzenie, masz w ogole jakies hobby?