Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemłódka-rozwódka

Chcę dziecka!

Polecane posty

Gość niemłódka-rozwódka
Tak, mam hobby: sama wybudowałam spory dom i właśnie go urządzam. Zajęło mi to 5 długich lat. Oczywiście pracuję także zawodowo.Kiedyś próbowałam swych sił żeglując i nurkując ale to było ponad 20 lat temu i dziś chyba nie mam już tamtej kondycji. Choć nie narzekam- wczoraj szalałam na parkiecie od 18-ej do 3-ej w nocy. Naprawdę nie jestem stetryczałą staruszką, która ma problemy emocjonalne. Po prostu chcę dziecka!

Gość mam to czego kwiatki
Biskup Kościoła Prawosławnego Ciprian Campineanul stwierdził, że powoływanie na świat dzieci za pomocą sztucznego zapłodnienia w tak zaawansowanym wieku jest oznaką egozimu, a nie Bożej łaski. dlatego...;-) skontaktuj sie ze mną;-)

Gość hjhgjg
e no to zmienia postac rzeczy :P

mam wprawę:-) już dwoje mam, są odchowane, wybór należy do CIEBIE:-) andrzej1.1@tlen.pl

tylko decyduj sie szybko bo jestem rozchwytywany :) najblizsze terminy mam ajete przez pewna druzyne pilkarska , nazwy podac nie moge, podpowiem tylko ze obsluguje nie tylko kobietki ;)

ja już znikam :-) Niechaj sobie retlerki ujadają:-))) Pamietaj o mnie! Pa pa pa:-)

Gość niemłódka-rozwódka
mam to czego kwiatki -> dzięki za dobre chęci ale wyboru dawcy dokonam sama i na pewno nie przez neta; zresztą nie o to mi chodziło...liczyłam na konstruktywną krytykę lub wsparcie. Nie dostałam ani tego ani tego bo wypowiadających się bardziej interesuje moje hobby i takie tam bzdury. A ja tylko chcę znów mieć dziecko!

na pewno nie przez neta? hm?... przez neta nawet rodzą się zwiazki, ludzie nawet ślubują , zrobisz jak zechcesz.Powodzenia!:-)

Gość masz moje wsparcie
🖐️

Gość niemłódka-rozwódka
I na tym polega dramat tzw. silnych kobiet: ze wszystkim muszą radzić sobie same :D

,,siama"... ,,siama" :-) ja nawet płec umiem zaplanoawac! literatura,praktyka, doświadzczenie, ale rób to siama :-)