Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solona zupka.

czy to normalne zenienawidze dziewczyny dla ktorej facet mnie olal?

Polecane posty

Gość solona zupka.

bo juz sama nie wiem:O

Gość solona zupka.
chyba nikt nie wie:O

Gość magd_us_1983
To normalne ,ja tez tak mialam to poprostu zazdrosc ze on wybral ja a nie ciebie.

Gość wydaje mi sie ze tak
o ironio bo czasem ta dziewczyna nie jest niczemu winna :o tak bylo w moim przypadku kiedy koelga sie napalił bo myśła kretn ze ja z nim będe bo jest taki wspaniały i zostawił moją koleżankę! a potenm jej powiedział ze to o mnie chodzi , ja nawet nie wiedziałam co on kombinuje a jak sie dowiedziałam to próbowałam jej tłumaczyc on zreszta tez jej sie przyznał ale się obraziła :o i była z nim jeszcze rok troche na siłę bo wczesniej ją zdradził i jej sie przyznał ale mu wybaczyła a potem znowu i sam odszedł... mówiłam jej ze tak bedzie powiedziała mi wtedy ze "ma do niego dziena słabość" ale to mnie i tak nienawidzi od tamtej pory.... on zerwał ze swoją dziewczyną niedawno i coś czuje ze znowu sie zejdą... brzmi jak telenowela ale ludzie bywają naprawdę dziwni :o

Gość solona zupka.
boze jak ja jej nienawidze@!!!! wytargalabym ta mala cizie za kudly przepraszam ale musialam

Gość wydaje mi się że tak
popatzr tez na niego, ona mogła o tobie nie wiedziec nawet cbyba ze wiesz ze wiedziała a on i był z tobą i zaczał z nią... kobiety czesto poepłniaja ten błąd ze o wszystko obwianiają kobietę a do faceta są skłonne wrócić i mu przebaczyć

Gość solona zupka.
no wlasnie nie wiem czemu ale to jej nienawidze bardziej niz jego:O zalosne wiem

tak ci napisałam wyżej żebyś miała ogląd na wszystko ale jak sobie z tego zdajesz sprawe to wszystko jest na swoim m-cu jest taka jedna laska która podoba sie mojemu chłopakowi, nie wiem co w niej widzi bo ma szczękę jak koń i jej nienawidzę chociaż chyba nic nie robi i to on ją zaprasza na piwo po zajęciach...

Gość solona zupka.
a ja jak ja zobaczylam to mi szczeka opadla facet napradw super przystojny a dziewczyne ma wzrostu mojego 11 letniego brata i te jej klaki i usmieszek mialm ochote jej zbic z twarzy ten zalosny usmiech:O wiem podle to i naiwne ale na sama mysl o niej az sie trzese maly kurwiszon.... przepraszam was za wyzwiska ale nie moge inaczej mam nadzieje ze rozumiecie

pewnie że sobie ulżyj ale przy nich udawaj że cie to nie rusza nie daj po sobie poznać

Gość solona zupka.
ja ich nie widuje juz dawno sie usunelam oni sa w innym kraju pewnie szczesliwi jak cholera on i ta jego mikronowa cizia