Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila_kora

cięcie cesarskie w szpitalu na staszica w lublinie

Polecane posty

Gość kamila_kora

Witam. Jestem w ciąż i chciałabym, żeby zakończyła się ona cięciem cesarskim. Czy któraś z Was mogłaby polecić doktora ze szpitala na staszica w lublinie, z którym można by się "umówić" na takie zakończenie ciąży?

Gość piękna i nadobna
co masz na myśli pisząc "umówić"?

Gość kamila_kora
Umówić, uzgodnić, postawić sprawę jasno - że preferowanym przeze mnie sposobem zakończenia ciąży jest cięcie. No i żeby on/ona dalej wszystko poprowadził, tak żebym miała pewność, że faktycznie będzie cięcie, w wyznaczonym terminie

Gość piękna i nadobna
a jakie są przeciwwskazania do naturalnego porodu?

Gość Kaaarrraaammmbbaa
Ehhh... a czy musi miec jakiekolwiek przeciwwskazania do porodu naturalnego zeby chciec cesarke? To, ze jest ona zakazana na zyczenie, nei oznacza, ze nei mozna chciec jej mimo wszystko. Ja rowniez nei wyobrazam sobie rodzic naturalnie. Zrobie wszytsko zeby miec cesarskie ciecie.

Gość miłość_niespełniona
oj kobieto, a ty myślisz, że cesarka to taki hop siup? to zabieg operacyjny, znieczulenie, a nie tylko wygodne rozwiąznie wiele kobiet rodząc tak i tak stawia cesarkę wyżej na skali bólu i niewygody, ale twoje ciało i rób z nim co chcesz

Gość miłość_niespełniona
a poza tym czytałam kiedyś artykuł o wpływie porodu przez cesarksie cięcie na dziecko, poród naturalny nie jest dla niego tak traumatyczny jak nagłe wyciągnięcie z macicy poszukaj art. na ten temat

Gość kamila_kora
Znam temat lepiej niż się wam wydaje. Dziękuję za troskę w uświadamianiu, ale moje pytanie jest zadane z naprawdę dużą świadomością i ponawiam je. Będę wdzięczna za rzeczowe odpowiedzi.