Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Jak zapamiętałyście pierwszy stosunek analny ?

Polecane posty

Opiszcie swoje przeżycia związane z tym wydarzeniem, proszę.

Gość Teresa z Olkusza
No wiec ja dokladnie nie pamietam- utrata przezemnie dziewictwa analnego byla polaczona z utrata tez tego zwyklego. Mieszkalam w Olkuszy razem z ojcem- rodzice sa rozwiedzeni. MIalam 14 lat i bylm ze sie tak wyraze "nad wiek rozwinieta" (duzy biust, wysoka). Ojciec jest robotnikiem. Pewnego wieczory- byl to czwartek pamietam jak dzis- ja robilam lekcje a do domu przyszedl ojciec z kolegami. Byli pijani i jeszcze pili. Czesto tak przychodzili wiec sie nie matrwilam. Niestety kiedy ojciec usnal z pijanstwa oni przyszli do mnie. Najpierw pytali sie co w szkole a potem czy sie z nimi napije. Ja glupia wypilam i chociaz pilam juz wszesniej to jednak ta dawka alkoholu ostro mnie zamroczyla. I tak zaczeli najpierw mnie macac, potem jeden wszedl we mnie, potem drugi od tylu. Pamietam zapach rzygowin kiedy czesc tego co wypilam zwymiotowalam wraz ze sperma ktora spijalam. No i jeszcze bol ale niedokladnie. To tyle

Gość wilki porwały mą duszę
poszlo jak po masle:D:D:D:D:D:D

Gość a dla mnie
bol bol bol;p

Tereso, to musiała być dla ciebie straszna trauma. Współczuję.

Gość Teresa z Olkusza
Nie no w sumie jak powiedzialam ojcu to sie wkurzyl ale powiedzial ze lepiej teraz niz pozniej. A ja jakos to przezylam i teraz moge kolezankom dawac hihi rady