Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaa.

Zakochać się przez internet.?

Polecane posty

Gość ExiNos
a daleko jestescie od siebie ?

ooo ja:O spotkasz sie i wszystko peknie jak banka mydlana :O no ale trzeba miec swoje lata i doswiadczenie ,zeby to stiwerdzic :) ale milo jest tak sobie marzyc i idealizowac :)

Gość Olaa.
druga_Ola - łał.. ^^ no to fajnie. ;D w sumie życze już tylko ślubu xD skoro idzie wam tak dobrze. ^^ dzięki. ;)

Gość Olaa.
no jak jak- nie mam czego idealizować. Ale ty najwyrażniej nie wiesz jak to jest, być może sie na tym przejade, może nic z tego nie będzie.. ale teraz nad tym nie myśle.

Gość druga_Ola
nasi rodzice w pelni to zaakceptowali ze taka odleglosc i w ogole:) jezdzimy do siebie-co prawda raz czy dwa razy w miesiacu na weekendy ale jest super:)

Gość Olaa.
druga_Ola a nie łatwiej było by ze sobą zamieszkać? ^^

Gość ExiNos
NO między nami też duża różnica km a on jeszcze studiuje

Gość ExiNos
druga_ola no własnie ale ila lat macie ?

Gość Olaa.
ExiNos Aha, rozumiem.. ^^ ale skoro obojgu wam zależy.. i wgl.. ^^ no to tylko pogratulować. :) nie przeszkadza Ci ta różnica wieku..? chociaż w sumie to bez znaczenia.. xD

Gość druga_Ola
a i slub jest w planach:) i dzieki :) mam nadzieje ze moje marzenie o slubie z nim sie spelni :) aha, jesli ktos twierdzi ze taki zwiazek nie ma szans to jest w bledzie...wprawdzie jesli komus nie zalezy to wiadomo ze nic z tego nie bedzie. Ale np my bardzo sie wspieramy, rozmawiamy jak dopada ktoregos dolek z tego powodu ze nie mamy siebie na codzien... i pomaga...:)) a ktos pewnie jeszcze powie ze zdrada- ja swojemu chlopakowi ufam-wiadomo ze jest zazdrosc ale wiem ze zadne z nas nie popelni tego bledu bo sie bardzo kochamy:) Kazdemu zycze takiej milosci.

Gość druga_Ola
ja mam 20 lat a on 21:) myslelismy o zamieszkaniu we dwoje ale coz...moja mama nie jest do tego przekonana-nie wiem dlaczego(moze dlatego ze jest staroswiecka:P). On prqacuje i gdyby nie to, mysle ze byloby lepiej ale z drugiej str ciesze sie ze pracuje:)

Gość ExiNos
Ja miałam wiele znajomości z neta ..ta jest inna wyjątkowa ... Nie już chyba mi nie przeszkadza tak róznica wieku :D bo miłosc nie ma ponoc granic

Gość Olaa.
druga_Ola... ^^ To cudownie.. ^^ rozumiem Cię, bo ja z tym chłopakiem, również sie wspieramy, i bardzo mi to pomaga.. ^^ my też bredziliśmy troche o ślubie.. xDD ale wiadomo.. xDD to raczej tylko tak `co by było, gdyby było` xDD a co do ludzi którzy sądzą że to bzdura.. sądze że za bardzo są zatraceni w rzeczywistości.. a szkoda, bo dużo tracą. ^^

Gość ExiNos
a ja nie wiem ...to takie urocze ze sie teskni a jak juz sie spotkacie to Ehhhh a studiujecie ^^ ?

Gość ExiNos
Eee ja się nie przejmuje tym co ludzie mowią zawsze byłam szalona ; )

Gość Olaa.
u mnie to jest tak, że to jest pierwsza taka poważna znajomość z neta.. xpp z innymi pogadałam "chwilę" i koniec tematu. praktycznie takie znajomości po mnie spływały... a z nim to całkiem inaczej.. ^^

Gość druga_Ola
ja tak naprawde to nie poznalam sie z nim przez necik tylko telefon:D moze wydac sie to smieszne albo kur***e....Prawda jest taka ze jego nr tel roznil sie tylko jedna cyferka:D ale to on wykrecil moj nr, to on pierwsszy zaproponowal spotkanie i to on powiedzial pierwszy"kocham" :))

Gość ExiNos
No ja takiej uwagi az nie przywiazywalam ..wiesz tak na lajcie xd a wyobraź sobie jak ich spotkamy :D

Gość Olaa.
ja też zlewam co o mnie pomyślą.. ale nie mogłam już czytać tych bzdur w necie, że virtualna miłość nie istnieje.. etc.

Gość Olaa.
druga_Ola .. to jak przeznaczenie. *_*

Gość ExiNos
to jest pociagające ,,nie wiem czy to ma sens ale raz się życie ...

Gość Olaa.
jeśli o mnie chodzi... umre na zawał. xD ale nie dlatego że boje się jego albo co.. xD tylko moje serce chyba nie wytrzyma takich emocji xD

Gość druga_Ola
my nie studiujemy, tzn ja zamierzam ale no nie wiem jeszcze:) a wiem ze moj chlopak wczesniej nie byl zwiazany tak uczuciowo z dziewczyna jak ze mna(wiem to od jego mamy:D) i to mnie cieszy ze to mnie wybral i ze to mnie wlasnie kocha:) moim zdasniem nie ma zadnych przeszkod na taka milosc, a spotkania?dla chcacego nic trudnego. Trzeba tylko chciec i kochac... zeby do niego jechac zapie.przalam do dorywczej pracy do znajomej zeby tylko zarobic na bilet:)

Gość Olaa.
ja i tak już nie widze świata poza nim. ^^

Gość Olaa.
druga_Ola. widać że jesteś pewna swoich uczuć. :) ^^ ja jedynie co moge, to odkładać kieszonkowe xD

Gość druga_Ola
Boze nawet nie wiecie jakiego ja mialam stresa przy pierwszym spotkaniu! masakra:D fakt, ze mielismy swoje zdjecia ale no wiecie, jednak stresik byl:D a po tym spotkaniu bylam jak w niebie po prostu i to spotkanie utwierdzilo mnie w przekonaniu ze to ten Jedyny:) a i wlasnie....wiem ze to perzeznaczenie:)

Gość druga_Ola
Brzydki niski...> juz tyle czasu z nim spedzilam w REALU ze wiem ze to ten :) a poza tym nie znam go od wczoraj tylko juz troszke czasu zlecialo od kiedy sie znamy:) i wiem co czuje:)

Gość Olaa.
druga_Ola.. rany... *_* jak Ci fajnie... nawet nie wiesz jak bardzo zazdroszcze Ci tego że się z nim spotkałaś.. *_* w sumie ja ze swoim przyszłym mężem też się spotkam.. xD ale zanim do tego dojdzie, to troche minie..

Gość O Rany..
Brzydki.. A nie zawsze.. Ja sie spotkałam i facet jest ok. :P