Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaa.

Zakochać się przez internet.?

Polecane posty

Gość Exinos
o gratulejszyn :) ^^ a niemamdlakogozyc : wspolczoje i zycze szybkiego dojścia do siebie ;*

Gość sarmancka
my wszystkie tutaj przeżyłyśmy ,,prawie" to samo. I ja uważam, że milosc przez neta jest możliwa. Fakt - to nie to samo co prawdziwa miłość, chodzenie na spacery i rozmowy ... ale też milosc. Ci ktorym sie to nie zdarzylo lepiej niech sie nie wypowiadają, bo nie wiedzą.

Gość sarmancka
dziewczyny powiedzcie jak wy byście to zrozumiały, pomożcie ... Otóż pisze z Adamem (ktorego opisalam dwie str. do tyłu) poznalismy sie rok temu na czacie i kontakt sie troche urwał (nigdy go jeszcze nei widzialam i nie słyszalam, zreszta przeczytajcie tamto to sie dowiecie o co biega jesli chcecie mi pomóc) i zwykle byl dla mnie jakos nie miły. Ciągle nalega zebym zadzwonila, bo znajomosc trzeba rozwijać. I napisal cos co mnie bardzo zaskoczyło. Może zacytuję : ,,Zrozum że po roki ,,znajomości" chce cie naprawdę poznac, zobaczyć cię pobyć z tobą zobaczyc jak żyjesz jak sie zachowujesz itd wiem ze nie jest to mozliwa na jedno slowo ale wogole jest i a teraz jest mozliwe abym usłyszał twoj glos porozmawiał z tobą poczuł że zyjesz ze jestes materialną osobą a nie kontaktem na liscie gadu gadu i nie mam juz sily na kolejne dyskusje na ten temat ... " to mi napisal wczoraj. Ja sie ,,wstydze" do niego zadzwonic po tym jak ,,bylismy razem" jakos mi tak głupio. Moze mu chodzi tylko o rozwinięcie znajomosci, ale jak to przeczytalam to jakos tak napisal jakby cos do mnie czuł, nieprawdaż? Ja juz sama nie wiem, ale ja to wiem na 100% ze gdy ja mu wyznalam milosc on mnie NIE KOCHAŁ ani pozniej tez nie kochał. Nagle by mu sie to zmienilo? Jak uważacie? doradźcie coś

Gość Oola olala
..