Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz szlag mnie trafi

Samotna matka=patologia=nędza=dno=ciemnota?????????

Polecane posty

Takie odnoszę wrażenie czytając umieszczane na tym forum wypociny. Też jestem samotną matką więc: 1. nie umiałam utrzymać chłopa przy sobie, byłam wredna, a chłopina dopiero szczęście znalazł przy boku next, która dawała mu doopy bo wiedziała jaką ma straszną żonę; 2. żyję w biedzie i ubóstwie z alimentów, które wyrywam z trzewi kolejnych dzieci mojego eksa oraz jego kolejnej żony; 3. cały czas kocham byłego męża, kombinuje jak go odzyskać posługując się wspólnym dzieckiem; 4. jestem w nieustającej depresji i bezrobociu; 5. nie mam gdzie mieszkać, jem resztki ze śmietnika, a moje dziecko jest koszmarnie ubrane i niedożywione, z anemią i brakiem promocji do kolejnej klasy; 6. nie mam rodziny, przyjaciół ani znajomych; obce mi są książki, nie mam żadnego hobby; ................................................................. I tak mogłabym pisać w nieskończoność....Ale po co, skoro ja i tysiące mi podobnych kobiet, żyjemy zupełnie inaczej?????

Gość kiepy_we_włosach
więc zamknij dziób

Rozumiem Twoje chamstwo w wypowiedzi: pewnie Cię niemile zaskoczyłam, "coś tam w kołtunach"?

Gość hfgtteu
nie przejmuj sie,tylk w PLjest taki ciemnogrod.

Gość hfgtteu
(bo nizsze klasy spoleczne wlasnie dorwaly sie do intenetu i zaczely wyrazac wlasne poglady)