Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja Ją kocham

Kilka chwil .............. proszę , przeczytaj to ....................

Polecane posty

Gość to ja Ją kocham

Wiem że masz duże powodzenie tu na kafe. To z pewnością zasługa Twojego wspaniałego charakteru oraz zdumiewającego uroku osobistego. Trudno jest przejśc obojętnie obok Twych błyszczących niczym gwiazdy oczu :) To takie piekne :) Trudno jest też Cię nie słuchać skoro Twoje słowa leczą :) To jest jeszcze piękniejsze :) Nie wiem czy to ja jestem Tobie przeznaczony ale wiem jedno : Nikt bardziej ode mnie Cię nie pokocha :) Nikt !! Tylko ja ..... zwykły skromny romantyczny , oddany Tobie i tylko Tobie :) Twojej miłości i Twojemu sercu :) Twojemu uczuciu i Twojej opiece :) A teraz puszczam Ci piosenkę , specjalnie dla Ciebie , oto Ona http://francja.wrzuta.pl/audio/1QKiPp1L9rQ/tomasz_zoltko_-_kochaj_mnie_i_dotykaj

Gość to ja Ją kocham
odpisz proszę zanim mój tato ujrzy mnie przy kompie, jak zwykle znów zacznie mnie bić, a potem każe jeszcze przepraszać za moje zachowanie, a muszę przepraszać go dłuuuuuugo, mam już tego dość :(

Gość to ja Ją kocham
to podszyw !!!! nie jestem kafezdzirą naprawdę. Kiedyś pisaliśmy na pewnym topiku , nie pamiętam dokładnie który to był. Albo o końcu świata albo o istnieniu Boga. Kojarzysz > KIlka dni temu :) I tak zapadłaś mi w pamięć :)

Gość to ja Ją kocham
to ja Kabel USB ---pisze do Brzyduli30 :-)

Gość uppupupup