Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mysle

kazdy nosi swoj krzyz.....

Polecane posty

Gość szooooookkkkkkkks
brak pracy lensistwo brak studiow nie widze przyszlosic swojej boje sie ludzi niepewnosc siebie

Gość tez wpisze sie
- byly chlopak zostawil mnie dla bogatej dziewczyny, zeby mial wygodne zycie zdradzal wszystkie kobiety z ktorymi byl i bral narkotyki, teraz zdradza ta obecna dziewczyne - ojciec nie chcial moich narodzin a babcia podobno zyczyla mi smierci - wszyscy przyjaciele wyjechali za granice

Gość to dlaczego jedni mają lepsze
życie a drudzy takie tragiczne :(

Gość wlasnie dlaczego
? taka np cichopek (nie czepiajac sie tylko przykladowo podaje) ma wszystko, od szczesliwego dziecinstwa po szczesliwa wlasna rodzine, super platna prace i fajny wyglad. a inni to juz sami tu czytaliscie probke.

Gość pytalem chu ja i on tez
nie wie dlaczego :P

to teraz ja: 1. mój tata zmarł jak miałam 9 lat 2. Matka choruje psychicznie i nie chce się leczyć 3. Nie mam pracy od wielu lat 4. Małżeństwo rozpadło się 5.Mam dziecko ciężko chore na Zespół Westa 6. Od tego całego stresu sama choruję na nerwicę natręctw Ciekawe czy ktoś mnie pobije....

a ja jestem super i nie mam zadnych chorob psychicznycg ani natrectw maniakalnych, ja tylko czuje sie nie doceniona, Wiem ze z moja uroda i intelektem zasluguje na najlepsze co zycie ma do zaoferowania. Ale ciezko mi znalezc faceta ktory ma jaja i same cioty sie trafiaja. Ja nie trace nadzieji trzeba byc twardy a nie miettkie lol bitches )):

Gość RAMBO IX
Natalia...zapraszam na mój topik. Ja CIe docenie i będziesz mogła zrobic mi to za darmo 🖐️

Gość RAMBO IX
Moją największą życiową tragediom jest fakt posiadania pomarańczowego nicka...to straszne :O Mam kompleksy z tego powodu...czarne mnie nie zauważają itd. Chyba skończe ze sobą

Gość Cichopek
widziano wychodzacą zapłakaną od psychologa..

Gość RAMBO IX
Na pewno płakała ze szczęścia...

Gość RAMBO IX
Ale chodzi o Anne Marie Cichopek? :P

Gość kupa jeża
no to i ja się "pochwalę" :/ : jestem jedynaczką, bez ojca.. mieszkam sama z mamą, która choruje na stwardnienie rozsiane (mało kiedy coś pamięta, nie jest w stanie praktycznie nic koło siebie zrobić, i wszytsko koło niej muszę zrobić ja).. piętro wyżej mieszkają moi pradziadkowie - wiekowi ludzie z zaburzeniami pamięci, którzy UWIELBIAJĄ dokuczać wszystkim naokoło :/.. i jeszcze oprócz tego, dziadek alkoholik :/ kuuu,,,rwa.. ale i tak uważam, że życie jest piekne i warto żyć :p

Gość dlatego niektorzy sa tacy poje
bani na kafeterii i przypieprzja sie do kazdego. nigdy nie lubilem pupy. teraz wiadomo czemu jest taka czepliwa.

Gość tak mysle
up

Gość Wstrząsający ten wątek
miejscami... :-(

Gość dokladnie tak samo
no własnie -wstrzasający..ale dzieki temu niektorzy pomysla ze nie maja tak do konca przesrane jak inni choc takze maja przesrane.. WSZYSCY JESTESMY CHRYSTUSAMI..