Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzooProoszze

Szukam perfum, może któraś je zna? BARDZO PROSZE!!

Polecane posty

Gość bardzooProoszze

Pytalam kiedys na innym forum, ale dziewczeta nie potrafily mi pomoc - może tutaj. Kiedyś, daaaawno temu kupiłam perfumy na bazarku - podróby czegoś zapewne. Do dziś chodzi na mną ich zapach - piekny, słodki, ale delikatny, kojarzy mi się z landrynkami, ale takimi delikatnymi, nie cytruskowe, tylko slodziutkie. Flakon był duzy, prostokatny, granatowy, ze srebrna zatyczką i jakims srebnym napisan "NAOMI" albo cos w tym stylu nie pamietam dokladnie. Teraz już używam markowych perfum...ale nie moge zaponniec o tym zapachu i mimo, ze sporo juz wachalam - za cholere nie moge znalezc oryginalu tego zapachu. Moze, biorac pod uwage opakowanie lub rodzaj zapachu, krotas z Was kojarzy? Byłabym wdzieczna za pomoc...p.s jedna z dziewczat na innym forum zasugerowala Cool Water. Sprawdziłam - podobny, ale nie to. Ten moj byl zdecydowanie bardziej landrynkowy i mial troszke ostrzejsza nute.

Gość bardzooProoszze
up:(

Gość ghjkl
może Bruno banani ten różowy,albo taki nowy zapach Moj w daglasie wąchałam i jest słodki i własnie landrynkowy

Gość bardzooProoszze
Bruno banani rozowy, zapisane, na pewno sprawdze. Niestety ten drugi nie, bo niemozliwe aby byl to jakikolwiek nowy zapach - podrobkę miałam z 6 lat temu, wiec oryginal juz wtedy musial gdzies istniec:) dzieki...moze ktos ma jeszcze jakas propozycję?

to pewnie była jakas podróbka naomi campbel...może ta klasyczna?...jest własnie taka słodka,lekka...

Gość szukaj po nazwie pewnie bedzie
podobna

Gość kotka222
pewnie podoba naomi cambel

jeszcze raz przeczytałam twoja wypowiedz i stwierdzam ze to napewno bedzie naomi klasyczna...tym bardziej ze ta podróbka tez nazywała sie naomi..

Gość bardzooProoszze
no wlasniew najciekawsze jest to, ze uznalam, ze to NA PEWNO nie podrobka Naomi, bo w moim pojeciu - ktoz popdrabialby perfumy, ktore do najdrozszych nie należą - jednak to Coty. Napis na flakonie uznalam za przypadkowy. Ale teraz dalas mi do myslenia...myslisz ze zapach ktorys bylby zblizony do mojego opisu? Wiem, ze na pewno nie CatDeluxe - moja ciocia ich uzywala, i to KOMPLETNIE inny zapach - ciezki. Jaki kolor flakonu maja klasyczne?

ja tez kiedyś kupiłam podróbke słodkich, takich jakby porzeczkowych...podobno była to podróbka Escady...oczywiście obwąchałam juz wszystkie oryginały tej marki, ale żaden zapach mi nie przypasował...podoba mi się Magnetism ale to na pewno nie to :O...

Gość bardzooProoszze
buszmenka, dziekuja za stronke. O wszyscy sadza, ze naomi campbell...musze to sprawdzic...ale nie wiem ktory, jak wyxzej pytalam - w jakim kolorze jest klasyczny flakon? i czy ten zapach naprawde wydaje sie byc landrynkjowy oryginalny? Ja wiem, zapach pojecie wzgledne...ale tak mniej wiecej.

Gość bardzooProoszze
escade magnetism posiadam - porzeczki tam nie czuje;) najgorzej jak sie spodoba cos bazarkowego, potem nie da rady tego znalezc juz nigdzie, a zaden oryginal nie odpowiada tamtemu hehe

Gość bardzooProoszze
extra!! w poniedziałek jade od razu sprawdzić:)! oby sie udalo! wielkie dzieki wszystkim:)