Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanna barbera

Czy ktos tez tak zyje niestandardowo jak ja?

Polecane posty

Gość hanna barbera

Mam 29 lat, mieszkam z przyjacielem. Mialam chlopaka, ale zdecydowalam, ze wole byc sama (a moze to nie byl ten?) i go zostawilam. Od tej pory mam 1 stalego kochanka i przelotne przygody. Robie co chce. Mam romans z kolezanka z pracy, raz mialam trojkat z nia i jej chlopakiem. Nie umialabym zrezygnowac z tej wolnosci seksualnej i robic "to" z 1 osoba. Jestem szczesliwa, mam wielu przyjaciol i ciekawe zycie, chce wszystkiego sprobowac. Zamiast rodziny marzy mi sie wyjazd do Afryki na dluzej.

Gość hanna barbera
marzenia...bezcenne :)

Gość jamundek
jedż do Somali tam co trzeci ma aids ,przy tym trybie życia szybko też załapiesz

Gość hanna barbera
A wiec marzylibyscie o takim zyciu? Wiec dlaczego tak nie zyjecie? Ja sie nie umiem powstrzymac, zeby zyc inaczej.

Gość hanna barbera
Do Afryki chcialabym pojechac, zeby poznac swiat, moze pomoc... niestety takie wyprawy charytatywne sa drozsze niz luksusowe wakacje, ale moze uda mi sie uzbierac pieniadze, albo znalezc jakis inny sposob, zeby tam byc i uczyc sie zycia z innej perspektywy.

Gość hanna barbera
No wiec czy ktos tez zyje inaczej niz wszyscy? Tzn nie szuka meza ani nie planuje dzieci?

Gość ehhhhhhhh
też bym tak chciała. Nie chcę dzieci, nie chcę męża, na razie to się zastanawiam co robić z życiem :)

Gość ehhhhhhhh
chyba się rozwiodę a dziecko oddam do przytułku, wreszcie będę wolna jak ptica