Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halo halo pomocy

wesele

Polecane posty

Gość w sam raz

Gość prosze o szczerosc
ozyw ja troche

Gość halo halo pomocy
dzięki za odpowiedzi :) a właśnie szukam na allegro biżuterii i mam spory problem :o

możesz dobrać klasycznie sznur pereł. (może taki długi i związać lub krótkie pod szyją sukienka jest prosta więc może być kilka sznurów) do tego szal w kolorze pereł i będzie wyglądać bardzo elegancko inną propozycją duże kolorowe kolczyki z szkiełka o coś takiego: http://allegro.pl/item654001928_swarovski_piekny_komplet_srebro_heliotrope.html (tylko pokazanie o co mi chodzi mówiąc szkiełka) a może złoto? duży złoty wisior i złote bransoletki (nie muszą być ze złota mogą być tylko w jego kolorze) albo wielkie srebrne kolczyki i bransoletka

Gość jakakkaka
hej nibys, pamietasz mnie, mialam chyba nick taki jak teraz ":)

cześć przykro mi ale nie kojarzę:( może przypomnisz mi temat?

Gość zabiłam kota na serio
nibys, sukienka jest ładna ale te kolczyki nie pasują kolorystycznie do niej, proponuję coś przezroczystego lub w jasnym błękicie

Gość jakakkakakka
kiedys szlam na bankiet z aktorami i proponowalas co ubrac poza tym kiedys pisalysmy w jednym temacie, ale nei pametam ajkim, cos o modzie

zabiłam kota na serio ---> nie nie. nie chodziło mi konkretnie o te kolczyki. tylko o pokazanie autorce co mam na myśli mówiąc kolczyki szkiełka. :P jakakkakakka---> a już kojarzę:) miło cię znowu spotkać (a raczej poczytać:P)

Gość jakakkakaaaaaa
ja nigdy nie mam nic ciekawego do powiedzenia, wygladania,towarzyszenia :O

śliczny komplet ale masz racje zgubi się przy sukience. znją przydały by się szkiełka w kolorze. jak wyżej proponowane jasno błękitne. albo zielone (takie mocne trawiaste albo seledynowe). coś ostrego w kolorze bo inaczej nie będzie ich w ogóle widać. jakakkakaaaaaa---> nie dopisuje ci dziś humor? nie przejmuj się każdy z nas ma tak czasem że uważa że nic ciekawego w nim nie ma. przechodzi:P

Gość jakkkaak
eh coraz dluzej tak ma jak patrze na moje zycie

Gość halo halo pomocy
no to się poradziłam... ale chyba jednak poszukam czegoś bardziej żywego i lżejszego ;) wydaje mi się zbyt poważna

Gość halo halo pomocy
sukienki ;)

Gość no jak to
sugerowalabym cos rozkloszowanego na dole. sukienki olowkowe na weselach sprawdaja sie kiepsko. raz w takiej wystapilam i po kilku wymachach nogami rozporek w sukience rozprul mi sie prawie do pasa.

Gość halo halo pomocy
ta nawet nie ma rozporka, więc całkiem ograniczy ruch ;) ale to wesele na 2 dni, więc na 2 dzień może nie będę miała siły machać nogami (jak nie znajdę nic innego) ;)

Gość halo halo pomocy
nie wiem czy nie będzie zbytnio rzucała się w oczy, tym bardziej, że mam na oku w bardziej żywym kolorze