Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikulka

Jestem gejem. No już wyzywajcie mnie.

Polecane posty

Gość Nieprawda nieprawda
Najbardziej dyskryminowaną mniejszością są pedofile :classic_cool:

Gość
A wiesz mpim najlepszym kumplem w Polsce byl gej,bylo to w czasach kiedy slowo gej wymawialo sie szeptem albo wcale,ze strachu przed ukamieniowaniem,a gdy moj 17 letni syn zadawal sie tylko z kumplami bo go dziewczyny jeszcze nie krecily to moi sasiedzi tez zrobili z niego pedala,pamietam jak bardzo plakalam a gdy sie wyryczalam to powiedzialam sobie, to moj syn !i nawet jezeli jest pedalem to nadal bede go kochala a nawet jeszcze bardziej.Dzis moj syn jest ojcem dwuch smykow kochanych,a zone swoja uwielbia jak wariat.Osobiscie jestem bardzo tolerancyjna,nie wazne kto kim jest wazne jakim jest czlowiekiem,i czy nie robi drugiemu krzywdy.

Gość pokazywałam jak mala bylam
ciekawe, pol roku temu byles biseksem, a teraz juz konkretnie gej ? fajnie. ja mam kolege geja i kolezanke lesbijke i ogolnie w porządku.

Sorry. Ale jakoś tak mnie naszło. Może dlatego że jestem sam. Naprawdę przepraszam, juz nigdy nie założe tak durnego tematu

Gość Anq25
Biedny...nie dosc ze gej to jeszcze slejw:D

Gość fdahfjna
do gejów nic nie mam, niech sobie będą, byle się nie trzymali w miejscach publicznych za ręce i nie całowali...

Bądź ty tam sobie kim chcesz :) Jeśli chcesz bzykania z drugim gejem to miej :) :) :) jeśli chcesz wziac ślub z gejem to ci odradzam.... bo jest ci to potrzebne jedynie po to by przejac po nim np. mieszkanie :D :D lepiej od razu mu o tym powiedz żeby zrobił testament :P :P :P dzieci też nie powinneś adoptowac :P :P

Gość bara bara bara riki tiki tak
geju - chooj ci w doopę;)

Gość mistrz aleksander mistrz k-fee
eskau deklu

Gość spunchbob kanciostoporty!!!
ja tez jestem gejem i jestem bogu za to wdzieczny