Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NO BEZ JAJ/

CIAZA? JEZU DZIS NIEDZIELA WSZYTKO ZAMKNIETE UMRE DO JUTRA/

Polecane posty

Gość NO BEZ JAJ/

NIC NE KAPUJE, BIRE TABSY OD 3 LAT, ANI RAZU NIE ZAPOMNIALAM, ZAWSZE DOSTAJE KRWAWIENIE Z ODSTAWIENIE W PIATEK WIECZOR LUB W SOBOTE WCZESNIE RANO JAK W ZEGARKU, OKRES SIE SPOZNIA, ANI GO NIE WIDAC, WATPIE ZEBY TO BYLA CIAZA BO JAKIM CUDEM NA TABSACH BRANYCH CO DO MINUTY MOZNA WPASC? ALE MAM STRACHA JAK CHOLERA, NIE WIEM CO ZE SOBA ZROBIC, DZIS NIEDZIELA WSZYSTKO ZAMKNIETE, NIE MA GDZIE TESTU KUPIC BOZE POMOCY CO MYSLICIE? MOGE BYC W CAIZY? OCZYWISCIE KOCHAM SIE NORMALNIE Z FACETEM DO KONCA BEZ PREZERWATYW NO ALE JAK MOZNA WPASC NA TABSACH, PRZECIEZ TO NIEMOZLIWE!!!OSZALEJE, ON MNIE ZABIJA JAK WPADNE!!!OGOLNIE ZERO JAKICHKOLWIEK OBJAWOW OPROCZ BRAKU OKRESU

Gość schowaj głowę
jakaś apteka przecież dyżuruje

Gość NO BEZ JAJ/
NO WLASNIE NIE, MIESZKAM ZA GRANICA W MALYM MIASTECZKU, WSZYTKO WYZAMYKANE BOZE CO JA ZROBIE:/

Co czekać na okres poczekać do jutra i lecieć po test. a ciąża się zdarza przy tabletkach nic nie daje 100% zapomnij!! tylko brak seksu,a gdzieś to czytałam jak dziecko chce być na świecie to nawet tabletki i anty żadne środki nie pomogą.Tobie życzę 1 kreseczki jutro a tak ciepła kąpiel 2 aspiryny i na razie tyle i spokój ....

Gość NO BEZ JAJ/
NO WZIALAM GORACY PRYSZNIC I 2 ASPIRYNY I NIC:/ JAK BEDE W CIAZY TO SIE ZABIJE, JAKIM CUDEM, PRZECIEZ TBSY DAJA 99,9% A TEN 0,1% TO TE CO ZAPOMIALY TABLETKI:/ JA BIORE CO DO MINUTY, NIGDY NIE ZAPOMNIALAM, MOZLIWE ZE PO 3 LATACH ORGANIZM SIE UODPORONIL? NIE WIERZE:( BOZE;(

Gość NO BEZ JAJ/
FACET MNIE ZOSTAWI;(

A co to za facet jak zostawi Ciebie w ciąży??!! Jeśli myślisz, że w takiej sytuacji Cie zostawi to sama uciekaj od niego jak najpredzej.... To nie jest facet jesli ucieka przed odpowiedzialnoscia bo przeciez to nie Twoja bylaby wina jakbys zaszla a tabletki bierzesz jak sama mowisz co do minuty juz przez trzy lata!!! Jednak zycze powodzenia i moze to tylko ze stresu albo z jakis innych przyczyn ;)

Zostawi Cie? To palant jakiś a nie facet. Zycze Ci, żeby to był fałszywy alam, a potem zastanów sie czy wasz związek ma sens.

To po co sie z nim kochasz jak wiesz że Cię zostawi jak byś zaszła w ciąże słuchaj ja mam chłopaka 1,5 roku i co nie kocham się z nim bo boje sie ciąży wole poczekać bo niemam warunków. ( co widział mnie nago ja jego też ale uważamy żeby nie było zapomnienia )

Gość NO BEZ JAJ/
TU NIE O TO CODZI, ONI MI POWIEDZIAL ZE ON B=CHCE DIZEIC I WOGOLE ALE JESLI WTOPIE NA CHAMA TO MNIE ZOSTAWI I BEDZIE ZAJMOWAL SIE DZIECKIEM, TYLKO I WYLACZNIE DLATEGO ZE CHAMSTWO ZROBIE I GO BEDE ZMUSZAC DO BYCIA OJCEM BO UWAZA ZE TO POWINNA BYC NASZA WSPOLNA DECYZJA... ON MNIE ZSTAWI JAK BEDE W CIZY, PRZECIEZ MU NIE UDOWODNIE ZE NIE WTOPILAM SPECJALNIE... BOZE:(

Gość NO BEZ JAJ/
DO TEGO TO NIE PORA, ON JEST W TRAKCIE TRUDNEGO ROZWODU, TO TRAW JUZ 4 LATA (ZONA CHORA PSYCHICZNIE I SPRAWA SIE CIAGNIE), WIEM ZE MNIE KOCHA ALE JESLI NIEDAJ BOZE BEDE W CIAZY, BOZE, ON JUZ NIGDY MI NIE ZAUFA, BEDZIE MYSLAL ZE TO ZORBILAM SPECJALNIE, NAWET JAK NIE ODEJADZIE TO DO KONCA ZYCA MI NIE ZAUFA :(

To on Ci nie ufa myslac ze chcesz go wtopic??!! Zwiazek powinien PRZEDEWSZYSTKIM opierac sie na zaufaniu... Mysle, że to nie jest facet na przyszlosc jesli mowi takie rzeczy kobiecie :(

To mu powiedz kochanie coś jest nie tak z moim okresem!!.Pokaż że łykasz tabletki i to puste opakowanie po nich i ze jesteś zdenerwowana że się spóźnia bo nie czas na dziecko i wolałaś poczekać jak będziecie gotowi (to może skojarzy że to ty nie zrobiłaś specjalnie).I jak się on boi to niech ruszy tyłek i jedzie po test gdzieś stacie benzynowe sklep większy w innym mieście no niewiem!!

Gość NO BEZ JAJ/
TU NIE CHODZI O TO, JA GO EOZUMIEM, O WALCZY O DZIECI, W TRAKCIE ROZWODU, CIZA MOZE MU TYLKO NAMIESZAC I SPRAWIC PROBLEMY :( OBYDWOJE USTALALISMY ZE DZIECI BEDZIEMY ROBIC JAK WSZYTKO SIE SKONCZY, ON WIE ZE JA JESTEM NIECIERPLIWA ALE NIE AZ TAK, NIE CHCE GO ZAWIEZĆ :( ON PRZEZ TO MOZE STRACIC OPIEKA NAD 2 SWOICH DZIECI, NIE MOGE MU TEGO ZROBIC, TO JEST TEN TYP FACETA KOTRY POTRAFI BARDZO KOCHAC ALE JESLI UMYSLI SOBIE ZE COPS NA PRZEKOR JEMU SIE ZROBILO TO NIE PRZEPUSCI, NIEGDY NIE ZAUFA WIECEJ :( TYM BARDZIEJ ZE 3 LATA NA TABLETKACH, ZERO CIAZY I NAGLE MU WYSKOCZE ZE MOZLIWE ZE ZASZLAM :( NO TO POMYSLILI ZE EWIDENTNIE NA CHAMA TO ZROBILAM, ZE TO PLANOWALAM

Gość lakasncdksldfhn
ja pier.dole co ty masz za faceta? zal.pl on ci nigdy nie zaufa no przeciez to chore, facet sie wyzbzykal ile chcial a jak NIE CHCACy zaliczyl wpade to ci nie zaufa?! przeciez bez niego nie udaloby ci sie zaliczyc wpady?! co ty taka nieporadna dziewczyna jestes??!?!?!?!?! trzeba bylo mu powiedziec od razu skoro chce sie bzykac niech wie ze to sie moze wiazac z nie jedna wpadka i niech sie pogodzi z tym, ja bym takiego za przeproszeniem w dupsku miala, to nie facet to ciota.!

Gość waria
Dziewczyno to z kim Ty sypiasz???!!!jeżeli jesteś z nim od trzech lat i uważasz,że zostawiłby Cię gdybyś była w ciąży to sorry ale zmień faceta....

Usprawiedliwiasz go, a to i tak bez sensu. Nawet jeśli jestes w ciązy, to nie zrobiłaś tego sama i odpowiedzialność jest współna. A decydując sie na sex tylko i wyłącznie na tabsach powinien byc swiadomy ze to może tak sie skonczyc, bo zaden srodek nie daje 100% gwarancji. A skoro będzie podejrzewał, ze to Ty wtopiłaś, to znaczy że Ci nie ufa i tak czy siak źle to o nim świadczy. Chyba, że sama dałaś mu ku temu powody, ale jak jest to sama już wiesz najlepiej..

Gość NO BEZ JAJ/
ON MA ZNIECZULICE, JEST PO 10 LATGACH ZWIAZKU Z ODSOBA CHORA PSYCHCZNIE, JEST PSYCHICZNIE WYKONCZONY ROZWODEM, WALKA O DZIECI, BO KOBIETA KOZYSTA Z TEGO ZE JEST POJEBANA I CIAGNIE KASE NA SWOJE UTRZYMANIE POMIMO ZE DOSTAJE KASE OD PANSTWAI TO W PIERONY:/ ON NIE WIERZY JUZ OD DAWNA ZE COKOLWIEK MOZNA ROBIC BEZINTERESOWNE, PO TAMTE BABIE TO GO ROZUMIEM BO NIESTETY JA ZANM:/ TEZ BYM TAKA BYLA JAK OPN PO TAKIM ZWIAZKU:( BOJE SIE BOZE JAK SIE BOJE

Gość NO BEZ JAJ/
NIE DALAM MU POWODOW, NO CZESTO MZOWIE ZE CHCE MIEC Z NIM DZIECI I ZE MOZE BYC NAWT JUZ JESLI BY CHCIAL ,ALE NIE CHCE ZMUSZANIA JA TEZ CHCE ZEBY TO BYLA NASZA WSPOLNA DECYZJA, MAM TAKIE SAMO ZDAIE JAK ON, A JAK WT OPIE TO BEDZIE TRAGEDIA

Gość otóż to
ten Twój facet to jakiś dupek jest i tyle. Zgadzam się z przedmówcami. Jak tak bardzo nie chce mieć dzieci, to trzeba było gumek używać, pomimo brania przez Ciebie tabsów. Taka sytuacja moze być sprawdzianem dla Waszego związku. Patrząc z boku - wnioski nie są pocieszające ....

No to wiedziałaś, co kupujesz, moja droga. Ale i tak uważam, że te przeżycia nie usprawiedliwiają go. Jełśi nie ufa już kobietom, to powinien oprócz tabsów zadbać o prezerwatywe. A skoro tego nie zrobił, to teraz ma (choć nadal mam nadzieje, ze to fałszywy alarm. Nie chcialabym byc na miejscu Waszej fasolki).

Gość NO BEZ JAJ/
:( BOZE :(

Gość NO BEZ JAJ/
OJESLI BEDZIE DIZECKO O NIE BYM SIE NIE MARTWILA BO ON KOCHA DZIECI I CHCE JE MIEC ALE NIE TERAZ, A NAWRT JAK BEDZIE TO WIEM ZE DZIECKIEM BEDZIE SIE ZAJMOWAL I KOCHAL JE NA ZABOJ, ALE ISNIEJE SZANSA ZE MNIE ZOSTAWI TYLKO I WYLACZNIE DLATEGO ZE BEDZIE MYSLAL ZE ZROBILAM TO SPECJALNIE, COI DO DZIECKA TO WIEM ZE JESLI BY SIE POJAWIALO TO NIE BEDZIE UCIEKAL OD ODPOWIEDZIALNOSCI, TU BEDDZIE RACZEJ CODZILO O ZAUFANIE DO MNIE

Gość NO BEZ JAJ/
POZATYM MIELISMY WSZYTKOUSTALONE, JEGO DZIECI MAJA 8 I 9 LAT, SA MALE, CHCIAL DO KONCA ROZWOD PRZEPROWADZIC, BO I TAK JUZ PRZEZYWAJA ZE MAJA MATKE POJEBANA W SZPITALU I ZE SIE ROZWODZA, A JAK W TRAKCIE ROZWODU DZIECIOM MALYM WYSKOCZY JESZCZE Z BADZIEDZIECIE MIEC BRATA LUB SIOSTRE TO TE DIZECI MNIE ZNAIENAWIDZA I JEGO TEZ, DO TEGO ZYJEMY NARAZIE W UKRYCIU DO KONCA ROZWODU ZEBY NIE RYZYKOWAC, BO ON MOZE BARDZO DUZO STRACIC JESLI COKOLWIELK SIE WYDA, BOZEEE CO JA NAROBILAM:(

Eh, cos czuje , że za dużo mówiłas o tym, że chcesz dzieci i wykrakałaś (choć nadal mam nadzieje , że nie) ... Nie panikuj, jełsi jest taki jak mówisz, to powinien zrozumiec. Skoro Cie kocha i kocha dzieci, to cię nie zostawi. W takiej sytuacji nie rozumiem skąd i Ciebie ten strach, skoro nic nie kombinowalaś, żeby wtopić.

Jak to "CO JA NAROBILAM?). Przeciez RAZEM narobiliście, anie TY. ..mówisz, tak jakbys jednak wtopiła. Już nic nie rozumiem..

Gość dziewczynooo
NIE stresuj sie, miałam identycznie jak ty, że spóźniał mi sie okres... Dostałam go w poniedziałek (a tez zazwyczaj w piątek) . Nie stresuj sie tak, bo tylko opóźniasz. Myśle że nie jesteś w ciąży, dla pewności zrobisz test, ale moim zdaniem nie jest konieczny, będzie dobrze

Gość NO BEZ JAJ/
BO MAMA 23 LATA, NIE JESTEM JESZCZE GOTOWA , BOJE SIE CIAZY, W ZYCIU W CAZY NIE BYLAM, AJESLI NIEDAJ BOZE MNIE ZOSTAWI TO NIE DAM SOBIE RADY, DO TEGO Z MOIMI PROBLEMAMI ZDROWOTNYMI NIE POWINNAM SIE WOGOLE DENERWOWAXC I ZERO WYSILKU FIZYCZNEGO (A CIAZA JUZ JEST STRASZLIWLYM WYSILKIEM DLA ORGAZNIAZMU), JA CHCIAM PRZEZ TO PRZEJSC Z NIM, ZA JEGO ZGODA TAKZE, ZBY TO BYLA NASZA DECYZJA A NIE TAK , ZE WTOPA I JUZ :( PO TO BIORE TBASY ZEBY CIAZY NNIE BYLO, BOZE:( ON MI TEGO NIE WYBACZY :(JA CHCIALAM CIAZE PRZEJSC Z NNIM, BYC SZCZESLIWA A NIE CHAMKO WTOPIC :( BOZEE