Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NO BEZ JAJ/

CIAZA? JEZU DZIS NIEDZIELA WSZYTKO ZAMKNIETE UMRE DO JUTRA/

Polecane posty

Gość ataebh
ten twoj facet jest bardzo powaznie chory na głowe razem ze swoja byłą żoną , radze ci go zostawić poniewaz z ciebie jak juz zdążylam zauwazyc po wpisach zrobił wariate a bedziesz jeszcze wiekszą za klika lat !!

Gość ON CIĘ ZABIJE JAK WPADNIESZ
Dzeiwczyna młodziutka, 23 - lata rujnuje sobie życie na starcie. Jaka szkoda :( Facet starszy, po dużych przejściach, obciążony bagażem, od którego nigdy się nie uwolni: dwójka dzieci, żona-wariatka (oczywiście to jego wersja, jak się domyślam, że żona to szalona i zła kobieta była :O ). Dziewczyno, on do końca życia będzie materialnie i emocjonalnie odpowiadał za te dzieci i ich matkę, jeśli rzeczywiście ma chorobę psychiczną. To bagaż na cały wasz związek, zdajesz sobie z tego sprawę? Facet już jest zdrowo porypany, skoro Ty na możliwość ciąży reagujesz takim strachem przed nim, ciekawe co będzie dalej. To krwawienie pewnie tylko się spóźnia, ale Ty masz poważniejszy problem. Pewnie potrzeba czasu, by ten układ się rozwalił (bo że się rozwali to masz jak w banku, musisz tylko zmądrzeć), więc zainwestuj też w gumy dla niego, bo ciąża z TYM gościem rzeczywiście zrujnuje Ci życie na starcie.

Gość spadłam
Piszesz ,że rozmawialiście o wszystkim . Jednak nie rozmawialiście o tym ,że żadna anty nie jest na sto procent i może sie zdarzyć. Kto jest winien w tym wypadku ? Ogólnie to sama wylądujesz w psychiatryku jak partnera nie zmienisz .

Gość srusru
ja tam sie jej nie dziwie,tez bym byla w panice jakby mi sie okres spoznial,naszczescie wczoraj dostalam :P mam nadzieje ze tez dostaniesz :) hmm moze jednak bedziesz sie jakos podwojnie zabezpieczac:)

Gość ataebh
okres mozna nawet miec w ciazy takze nie zacieszaj.. :D

Gość ataebh
to psychiczna sosba z tej dziewczyny a jej partner na bank jest psychiczny i do leczenia bo eks zona juz sie leczy przez wariata :D

Gość NO BEZ JAJ/
orzmawialismy tez i o tym, to ze gumek nie uzywamy to byla moja decyzja, bo ich poprostu nie tioloeruje i tyle, zdaje sobie sprawe z tego bagazu ale we francji jest troche inaczej, on bedzie odpowiedzilany za dzieci oczywisci, walczy o opieke nad nimi i ma racje, jego zone zanm, sytuacje jaka u nich byla tez zanm od srodka bardzo dokladnie jeszcze z przed rozwodu wiec wiem jakie sa realia ,a parwo fracuskie nie kaze mu utrzymywac zony nawet jesli jest chora jako ze ona zarabia, pomimo ze nie pracuje (nie bede wyjasniac bo to skomplikowane), ja uwazam ze odbrze robi ze walczy o dzeci i za calkowicie naturalne uwazam ze jego obowiazxkiem jest sie nimi zajac, kocham go wiem ze on kocha mnie, wiem ze to bylo tlkie prieddzielenie lepiej nie padaj na chama, bo wiem co przechodzi w tym momencie... nie przeszkadza mi jego bagaz, jest nam razem dobrze, z wiadomo ze jesli bede w ciazy to bedzie to kimpletne wyrocenie wszytkiego do gory nogami, wszytkiego co i tak jest skomplikowane... mam nadzije ze nie bedzie tak zel, mysle ze chyba za bardzo panikuje

Gość alicja nm
taaaa ty sie juz lecz u psychiatry w doopie jestes a nie we francji pewnie w rumunii

Gość gwiazdkateczka
co to za zwiazek bez zaufania? wyglada mi to na seks uklad, jak on ci moze nie ufac??

poczekaj jeszcze i nie wkręcaj sobie tej ciąży! ile to się spóźniasz? 2 dni? jesteś jeszcze w przerwie?

Gość NO BEZ JAJ/
tak w przerwie nastepna tabletka we wtorek wieczor dopiero, on mi ufa, ale wiem ze jego zaufanie zniknie jak mu powiem ze jestem w ciazy niedaj boze, bo mi ufa ze biore tabletki bo biore,ufa mi we wszytkich srprawach ale tyle razy sie w zyciou przejechal ze ma prawo czasem watpic, a jesli mu powiem ze chyba jestem w ciazy to moze zaczac watpic

Gość kuki123
chory związek

To jest seks układ. Dla niego. Dla niej oczywiście wielka miłość :O Po prostu kolejna młoda, naiwna, zwodzona. Założę się, że on wcale się do kolejnego dziecka nie pali i ta "wspólna" decyzja o dziecku nigdy nie nadejdzie. Szkoda, że choć wszystkie te scenariusze są takie same, to każda taka laska musi się osobiście sparzyć, żeby zmądrzeć.

Gość comcomcom
ZMIERZ SOBIE TEMPERATURE W POCHWIE JAK BEDZIE WIECEJ NIZ 37 TO CIAZA

Gość kuki123
poszukaj sobie kawalera

Gość NO BEZ JAJ/
tu sie mylicie bo sexukad to nie jest, zostaly jeszcze 2 rozprawy i do sierpnia rozwod bedzie zakonczony a dta slubu wyznaczona jest za ropk, nasze rodziny o wszytkim wiedza oprocz jego byle i jego dzieci. a dzici chcemy ale zaraz po rozwodzie nie przed, ze zwgledu na dzieci i ja ta decyzje popieram w 100%.jestesmy oficlanie zareczeni dla naszych najblizszych,ale chcemy rosadnie postepowac ze wzgledu nadzci dla ktorych rozwod jest truma, i wkoncu pozniej to ja sie bede nimi opiekowac bo moj dostniae opieke nad nimi na 100% wiec musimy jakos tak to zrobic zeby te dzieci jako tako mnie szanowaly po rozwodzie, a jak im z brzuchem wyskocze zaraz po to bedzie widomo ze ojciec juz wczesniej ze man byl i moga sie poczuc urazone i myslec ze to ja rozwlailm mame i tate... wiec fdlatego ja nie chce dziecka narazie, na jesien ok ,ale nie teraz

Wypowiedź wyżej to bzdura, o ile się orientuję w NPR. Utrzymująca się podwyższona temperatura to ciążą, ale musimy mieć wcześniejsze pomiary dla porównania, czy jest skok temperatury. Ponieważ każda kobieta jest inna "temperaturowo". Dla jednej 37 w pochwie to będzie podwyższona, dla innej normalna. I jeszcze w III fazie, aż do okresu, to jest normalne, że temperatura jest wyższa (opada dopiero przed okresem). Ciąża to - brak okresu i utrzymująca się podwyższona (dla danej kobiety!) temperatura ciała.

Chodzi o wypowiedź comcomcom oczywiście

23 lata i będziesz macochą dla wyrośniętych dzieciaków :O Nieźle Ci da to życie w kość, bardzo Ci współczuję decyzji życiowych.

Gość NO BEZ JAJ/
no jade po test , siostr przyjechala, wiec mam auto, jade, trzymac kciuki

Gość hahahah
dziewczyny jakie wy glupie jestescie! caly czas slysze o dziwnych zwiazkach, ty sie boisz ze cie rzuci jak zajdziesz w ciaze a moja kumpela codziennie slucha przykrych komentarzy od swojego chlopaka- typu o masakra jaka ty gruba jestes i jaka brzydka co ja z toba robie ;p , a ona nie odejdzie od niego a mowi ze go nienawidzi , tlumacze jej ! zerwij z nim ,. a ona nie umiem , mowie - kochasz go? a ona - nienawidze go! i zrozum tu babe hahahahha marnuje mlode lata , i t nie marnuj skoro wiesz o tym ze jak zajdziesz w ciaze to cie rzuci, to co to za facet? nie ufa ci? po pierwsze w zwiazku liczy sie zaufanie - jak tego nie ma to nie ma zwiazku! pozdrawiam i zycze nieciazy :P

Gość madziakicia
chory związek a ty jeszcze bardziej,współczuję:(

Gość hahahah
dziewczyny dziewczyny nie pozwólcie robic z siebie zabawek i nie pozwolcie sobą rządzić.....

Gość spadłam
Sama przeczysz temu co piszesz . Piszesz,że on Ci ufa ,że bierzesz ale może nie zaufać,ze to byl czysty przypadek . Jesssuuuu co za baba.

No to czekamy na wynik. Oby był negatywny. Daj znać zaraz jak zrobisz test.

Gość NO BEZ JAJ/
zrobie wieczorem teraz jade bo mam godzine drogi do miasta

Gość spadłam
Nie daj panie gdybyś była w ciąży wtedy kiedy on Ci pozwoli to nic tylko zaraz strzel sobie w główkę,bo i tak Cię zostawi,a Ty sobie tego nie wybaczysz . Chore i jeszcze raz chore z obu stron Amen .

Gość gwiazdkateczka
gdyby ci ufal to ci uwierzy ze wpadlas! zastanow sie co ty piszesz!

Gość NO BEZ JAJ/
jezdzilam szukalam w tym durnym miescie wszytko wyzamykane :/ wiec bede w niepewnosci do jutra:/

A nie lepiej wstrzymac sie zeby minely ze 2 tyg od stosunku zeby byla wieksza pewnosc?? Bedziesz robila po pare testow??