Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna zwyczjna kobieta

Gdzie w tych czasach mozna poznac normalnego mezczyzne?

Polecane posty

Gość zona debila23555
jakbym wam pooopowiadala co moj potrafil wyprawiac...eh,,,,nic dziwnego ze juz nie wierze facetom.

Gość miła Asia 24
Ja Cię chętnie zapoznam;) Bo mi też tylko sex w głowie:D

Gość Apetit bonn
A nie myslalas ,zeby przez net? Niby ryzyko ,ze bedzie beznadziejny ,czy zonaty duuuze ale jest tez szansa na kogoś fajnego. Moja kumpela poznala swojego mężczyzne przez portal randkowy a serio ,fajny z niego gosć. Ja natomiast poznałam swojego przez forum tematyczne ,szukałam informacji o Bieszczadach ,grupy ,która jechałaby tam we wrześniu i jakos tak...:). Nie mówie o czatach ,bo tam wiadomo ,kto przebywa ale może jakieś fora tematyczne właśnie? PS.Dyskoteki szczerze odradzam. Wg mnie tam są głownie kolesie ,którzy chcą sie zabawic na jedna noc albo opalone karki:0

Gość kiki900
idz w takim razie przeleć jakąś laske

Gość kiki900
bmblondyn pilnuj żony a nie na forum siedzisz

Gość zona debila23555
masz racje, moze fora tematyczne nie sa zle.ale ja szczerze mowiac dasm sobie spokoj, wiem ze tak wspanialego jak moj maz w czasach swietnosci nie znajde...to minelo i szkoda.ale szukac ersatzu mi sie nie chce...

Gość kiki900
pojebani są i tyle

Gość nikt istotny
moze zacznij pisac bloga.... wczesniej czy pozniej trafi sie jakis czytelnik o podobnych zainteresowaniach/problemach ;)

hmm tak czytam i czytam i co moge napisac to tyle , ze tez jestem ladna dziewczyna i podobam sie nie tym co trzeba, a mi w tym wieku juz nie potrzeba przygod tylko faceta na stale,wlasnie takiego normalnego co tez mysli o zwiazku na dluzej. .......

Gość Apetit bonn
To,może ,Dziewczyny spróbujcie netowo. Co szkodzi spróbować? Można poznać ciekawych ludzi np na Gumtree(jeśli chodzi o wspólne podróże np). Fora tematyczne...wpisujecie ,co was interesuje i lecicie;). Tam są faceci ,którzy maja zainteresowania wykraczające poza piwo, pilota i kanapę. Tak zawsze mawiała moja ciotka ,że jak facet ma jakieś hobby ,to juz dobrze wróży:P.

Gość ofermm a
takie pytanie mam do autorki. czy ty przypadkiem nie jesteś trochę zbyt egocentryczna uznając za NIENORMALNYCH tych facetów którzy w swoim życiu popełnili taki grzech że się tobie NIE PODOBALI?

słońca brak, klocki mnie wkurzyły więc jestem jeszcze raz :-) Generalnie to dobrze kiedy ludzie mają zainteresowania. Kobiety które nie potrafią czymś zainteresować to też słabo wypadają.

Gość Apetit bonn
Hmm,zależy też jakie zainteresowania ,nieprawdaż? Mój mąż np miał zainteresowania następujące;leżenie w łóżku całą niedziele i oglądanie tv i..wypoczywanie:P. Albo grzebanie całymi dniami w samochodzie.Póżniej mu sie to przemieniło w "grzebanie" na gg z pewną panią;). Aczkolwiek podróże,góry ,sporty wszelakie ,fotografia ,to już jakaś fajna baza na poznanie kogoś:). Kobiety ,których głównym hobby są faceci albo ciuchy ,też uznaje za nudne(żeby nie było).

ano właśnie, takie zainteresowanie które są interesująca i rozwijające. Bo leżenie przed tv czy przeglądanie witryn sklepowych to ani fajne ani zabawne :-)

Aż trudno uwierzyć, że kobiety mają problem z poznaniem właściwego faceta. Zgadzam się, że nie o ilość chodzi ale o jakość. Jedna z moich znajomości powiedziała kiedyś: żeby poczuć jakość, to trzeba mieć ilość. oceńcie sami NIe uogólniajcie. Kazde miejsce jest dobre na poznanie faceta. Wszedzie są nieodpowiedni (źli) faceci, nawet w Kościele. Po prostu dbajcie o siebie, wychodzcie do ludzi, a przede wszystkim bądźcie zdecydowane !!!! NIe ma nic gorszego niż kobieta która nie wie czego chce albo ma niesprecyzowane wymagania (autorko, własnie takie niesprecyzowane wymagania podałas). Mysle ze Twoim wymaganiom na krótką metę kazdy facet by dał rade A co do rozmowności, to osobiście nie znosze kobiet z którymi nie mozna pogadac na tematy inne niz kosmetyka. Sztuką jest nadanie interesującego toku rozmowie

Gość nikt istotny
wymaganie 180cm to nie łatwo o takiego...;)

Gość Apetit bonn
Ok,jeszcze fajnie by było ,żeby owi ciekawi i interesujący mężczyżni z zainteresowaniami ,poczuciem humoru i inteligencja ,nie byli np babiarzami ,zainteresowanymi znajomością na jedną noc ,bądź bez zobowiązań. Bo chyba Dziewczyną tutaj chodzi ,żeby połączyc te cechy- ciekawy ,inteligentny facet plus wierny i chcący sie związać. Ha! To jest dopiero trudne;). Autorce ,zdaje sie o coś w ten deseń chodiło .Choc nie wiem ,mogę sie mylic?

Gość Apetit bonn
A.Fakt 180cm. To juz wiekszy problem;). Jakos jestem niedzisiejsza i zapomniałam wspomniec o cechach zewnętrznych. To juz w ogóle cięzko o takiego...ale czasem warto troche spuścic z tonu i może sie okazać ,że i 173 facet może być super.

Gość nikt istotny
jesli autorka ma 179cm to spuszczanie moze byc trudne heh, a co do "latania za babami" to i istotna cecha o ktorej czesto przy poszukiwaniach sie zapomina. Zastanawiam siejeszcze w jakim przedziale wiekowym poszukiwania sa prowadzone?

Gość zona debila2355453
ja mam baaardzo "niszowe"zainteresowania--no i dziecko. wiec zdaje sobie sprawe ze mimo mojej urody i dobrego charakteru moze byc to niewykonalne zadanie.chyba, ze znowu przyklei sie do mnie jakis pasożyt....

Gość nikt istotny
"niszowe" zainteresowania?

ja swojego poznalam przez internet. tutaj tez zdarzaja sie (kto by pomyslal?) normalni, i do tego - jacy wspaniali! - faceci:) ale moja odpowiedzia sie nie sugeruj, ja zawsze zylam bardziej internetem niz normalnym swiatem. przebywaj z ludzmi, chodz na spacery - o ile masz psa - bardzo latwo poznaje sie wlascicieli innych psow ;) to tez z doswiadczenia wiem. najwazniejsze kogos poznac, potem lawinowo poznaje sie reszte ludzi - wtedy juz mozna spokojnie sobie kogos znalesc powodzenia:)

Gość zona debila25
kultura marynistyczna, wikingowie--to są jednak rzadkie zainteresowania zważywszy na fakt, iz wiekszosc lasek w moim wieku interesuje sie moda, facetami, popkulturą....

etam, ja mam sporo ponad 180 cm i jakoś się do mnie kobiety nie garną ;) może dlatego że ja się garnę do nich :D

moze maciek masz za duzo bo sporo ponad 180 to moze tracic przesadą w drugą stronę ;) a zaineresowania zony debila są rzeczywiscie oryginalne i w tym srodowisku moze byc trudno...ale szukac trzeba młoda jeszcze jestes i sobie poradzisz ;)

Gość upupupupupupupupupupupupupupup

Gość upupup
podnosze