Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

co Wam się dzisiaj śniło??

Polecane posty

a mnie się śniło, że chce mi się siku, i latałem po Dworcu Centralnym i szukałem kibla, a jak znalazłem to mi babka klozetowa trzasnęła drzwi przed nosem i wywiesiła kartkę z napisem , Zamknięte, a ja dalej biegiem w poszukiwaniu klopa.......

:D:D:D to dobrze że nie znalazłeś miejsca, bo gdybyś znalazł, to załatwiłbyś potrzebe, tyle że na łóżku:D:D:D

mi też kiedyś się śniło że była wojna, miałam małego synka i mi go niemcy zabrali:D:D:D

mógł być to powrót do poprzedniego wcielenia, czasami w snach zdarzają się takie powroty. Dusza , wychodzi i biega sobie poza czasem i przestrzenią, odwiedzając sobie swoje życia. Podobno Robert Monroe, opracował system pozwalający na takie kontrolowane wędrówki. A ja zacząłem sadzić na swojej ziemi las, mam już jarzębiny, wczoraj zasadziłem złotokap, a w przyszłą sobotę , dwie magnolie, chwalipięta ze mnie, co, nie....

Gość mnie się sniła.....
Mnie się bardzo często śni wojna to są okropne sny.

i to jeszcze jaki..:-omusisz mnie przeprosić, kiedyś bezpodstawnie mnie opierniczyłeś:-o a sny o wojnie są straszne, ale uwielbiam chwile kiedy budze się i wiem że to tylko zły sen:)

Gość 5765
a mi sie matka snila :O znowu

no dobra, niepamiętasz to trudno a czemu ten twój syn jeden taki zadziorny?? nie cieszysz się że śniła się mama?? była dla ciebie zła???

a wiesz , czemu sadzimy. magnolię? Nasza wnusia ma urodziny 25 kwietnia, będzie miała kochana , zawsze piękne kwiaty na wiosnę.

Gość 5765
zazwyczaj sni mi sie ze chce mnie zabic :o nie wiem czemu

Gość minęła dwudziesta
a mi się śniło, że ojciec chciał mi odciąć język za zawalone studia. co w sumie się spełni, jak je już zawalę :o

Gość a mi sie snił sex całą noc
tylko był pewien kłopot.Mianowicie miałam wielkiego członka, nie członka, a człona raczej, grubości ręki praktycznie i długiego na jakieś 70cm. Samozadowoliłam się tym członem :O

a mi się często śni ,że jestem w jakimś obcym mieście, albo wsi w którym nigdy nie byłam