Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem JEJ

powiem JEJ , kocham

Polecane posty

Gość powiem JEJ

dziś muszę Jej to powiedzieć , boje się że wyjdę na naiwnego albo głupiego , ale muszę Jej to dziś powiedzieć ! ale jak ......

Gość agacia001
poprostu powiedz jej. W końcu jesteś mężczyzną

Gość powiem JEJ
no tak , ale przy Niej jest inaczej , włącza mi się jakiś syndrom przedszkolaka i nie umiem z siebie tego wydusić ;(

Gość ale_jaja
powiedz wprost :) weź sie w garrść

Gość jesli mam doradzic
najpierw zapytam w jakich okolicznosciach to bedzie

Gość powiem JEJ
Ona wyjechała na odpoczynek , nie mogę czekać aż wróci , dziś muszę Jej to powiedzieć

Rozumiem Cie doskonale pomimo to ze jestem kobieta :) jak facetowi zalezy na tej Jednej to nie potrafi z siebie slowa wydusic przy niej. znam to az za dobrze :D jak moj chlopak (wtedy jeszcze nie byl moj :D) staral sie za wszelka cene zwrocic na moja uwage niego to nie mogl slowa wydusic tylko sie patrzyl :) Mezczyzni to dziwne stworzenia. niby pewni siebie a tu prosze :D Ale kocham Go za to bo jest zawsze szczery wiem ze mu zalezy :) A Ty sie nie martw wiem ze zatka Cie na pewno, ale musisz sprobowac bo potem bedziesz zalowal jak Ci ja ktos sprzatnie spod nosa. Nie musisz mowic tego ze kochasz. spojrz na nia, okaz jej to kobieta to czuje uwierz mi :D powodzenia trzymam kciuki :)

to by bylo glupie przez telefon mowic, nie daj boze przez sms. Potraktuje Cie niepowaznie. To jest moje zdanie

Rozumiem Cie doskonale pomimo to ze jestem kobieta :) jak facetowi zalezy na tej Jednej to nie potrafi z siebie slowa wydusic przy niej. znam to az za dobrze :D jak moj chlopak (wtedy jeszcze nie byl moj :D) staral sie za wszelka cene zwrocic na moja uwage niego to nie mogl slowa wydusic tylko sie patrzyl :) Mezczyzni to dziwne stworzenia. niby pewni siebie a tu prosze :D Ale kocham Go za to bo jest zawsze szczery wiem ze mu zalezy :) A Ty sie nie martw wiem ze zatka Cie na pewno, ale musisz sprobowac bo potem bedziesz zalowal jak Ci ja ktos sprzatnie spod nosa. Nie musisz mowic tego ze kochasz. spojrz na nia, okaz jej to kobieta to czuje uwierz mi :D powodzenia trzymam kciuki :)

Gość jesli mam doradzic
Może wyslij jej sms? Też takiego romantycznego dostałam,mój chłopak jest nieśmiały i nie umiał mi tego powiedzieć wprost tylko dopiero jak wsiadł do samochodu a ja weszłam do domu

Gość powiem JEJ
zielonamax tak właśnie jest , ogólnie mówią ,że jestem bezczelny itp , mogę każdemu powiedzieć prosto w o czy co do niego czuje bez zawahania ,a z Nią inaczej jest , gdy popatrzymy na siebie przez chwile to odwracamy wzrok i gonimy cienie po ścianach w słoneczny poranek , Ona wróci za miesiąc dopiero , nie mogę tyle czekać bo pragnienie powiedzenia Jej tego mnie zabije ! chyba zostawię jej wiadomość i pójdę się upić bo nie wiem co zrobię jak odrzuci moje uczucie

Gość a co ma niby zrobic
wyslac wiadomosc golebiem pocztowym skoro sms to glupie? albo moze ma pojechac tam gdzie ona teraz jest i rzucic sie jej do stop?

Gość pauula18
Skoro ucieka wzrokiem jak Ciebie widzi, to myslę że wiadomość ją tylko ucieszy:)

Gość kocham jarka bardzo

Gość powiem JEJ
wyśle Jej sms'a , nie mam wyboru , nie wiem jak to przeżyje ale muszę ,trzymajcie kciuki potem napiszę co wyszło , a do zielonej na maila się odezwę , kochaaaam

Gość powiem JEJ
też nad tym myślałem , ale nie wyduszę pewnie nic z siebie , jak zawsze

jak jej nie bedziesz widzial to predzej pojdzie. Zrob to dla swojego dobra. Powiedz po prostu ze nie mogles wytrzymac i musisz jej powiedziec. tak sie wytlumacz:)

Gość powiem JEJ
na samą myśl stresuje się jak nigdy, na pewno teraz śpi , a nie lubi gdy ktoś Ją budzi , Zielona wejdź na maila , podam Ci gg

Gość sialalalalalalalala
i co, i co ?