Sarenka1988 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 Czy jest możliwość w 14 dniu cyklu ( od miesiączki) by zajść w ciąże? Tzn. okres miałam 24 maja..a kochałam się 6 czerwca. Cykle mam regularne zazwyczaj 32 lub 33 dni. Zaznaczę że miesiączka trwa zawsze 7 dni. Acha jeszcze jedno.. czy jakbym teraz zrobiła test - odczytał by wynik poprawny? - bo jeszcze około tydzień pozostało mi do spodziewanej @ - a z ciekawości nie mogę wytrzymać;). Acha.. owulacje miałam najprawdopodobniej 8 czerwca- wtedy śluz wygladał jak \" kurze białko\" i od tamtej pory do dziś mam śluz biały, rzadki- ale taki lepki. A dwa dni temu miałam kłucie z prawej strony brzucha - w okolicy jajników. Wiem że to wrazie czego za wcześnie na objaw- ale od 3 dni częściej chodzę do WC - może sobie wmawiam ciąże i szukam objawów? Pomóżcie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiaci 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 Do zaplodnienia moze dojsc przed owulacja, podczas oraz po. Jesli kochalas sie 6 czerwca a owulacje najprawdopodobniej mialas 8 czerwca to plemniki mogly jeszcze sobie spokojnie poczekac na jajeczkowanie, poniewaz w odpowiednich warunkach w ciele kobiety moga przetrwac kilka dni. Mysle, ze z testem moze jeszcze troche zaczekaj zeby minely okolo 2 tyg bo teraz wynik moze byc jeszcze nie do konca zgodny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarenka1988 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 Hiaci dziękuje za opinie..i mam nadzieje że @ nie będzie;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiaci 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 Czyli chcialabys dzidziusia?? :) To życze powodzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarenka1988 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 Tak jak najbardziej chciałabym;) i dziękuje. Ale czy mogą tak szybko wystąpić objawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarenka1988 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 A ile czasu plemniki mogą żyć w ciele kobiety?? Np. żeby poczekać na owulacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiaci 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 72h powinny plemniki przezyc w ciele kobiety wiec jak najbardziej mozliwe ze przezyly :) a na objawy to chyba jeszcze troszke za wczesnie wiec poczekaj 2 tyg od stosunku i zrob test ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarenka1988 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 Zrobiłam dziś test- bo nie wytrzymałam;/ i wyszedł negatywny- czy mógł się mylić?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość usuncie ten topik Napisano Czerwiec 15, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarenka1988 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Słuchajcie dziewczyny - pomimo że wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny.. to od paru dni mam lekkie kłucie po prawej stronie brzucha- na wysokości jajników. Dziś czuje tak jakby ćmiło mi w tym miejscu. A brzuch mam strasznie napięty- twardy- to miesiączki jeszcze pozostało mi tydzień czasu więc to za szybko bym takie kłucie w brzuchu odczuwała- zawsze dzień - dwa czułam się tak jakby miała być miesiączka- ale wtedy miałam takie ostre kłucia na całym brzucha- a nie jak teraz raz z prawej strony bądź w ogóle.Miałyście coś podobnego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarenka1988 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja miałam takie kłucie Napisano Czerwiec 15, 2009 ale w ciąży nie byłam. Ale myśle , że bardzo możliwe , że Ty jestes. Test wyszedł negatywny , bo jeszcze za wcześnie aby coś wykazał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej ja tez 1dc 24maj Napisano Czerwiec 15, 2009 i wiesz co tez dzis zrobilam test i negativ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej ja tez 1dc 24maj Napisano Czerwiec 15, 2009 mam wrazenie poswiaty drugiej kreseczki ale to pewnie tylko moja wielka nadzieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarenka1988 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Do osoby po wyżej ;). A kiedy się kochałaś?? I masz jakieś kłucia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej ja tez 1dc 24maj Napisano Czerwiec 15, 2009 wedlug tempki owu byla 5,06 a bzzzzy bylo 6,7,8, bo poluje na synka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej ja tez 1dc 24maj Napisano Czerwiec 15, 2009 co do klucia to wczoraj przy bzzzy pobolewal lewy jajnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarenka1988 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 A kiedy teraz będziesz robić kolejny test? Dla pewności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej ja tez 1dc 24maj Napisano Czerwiec 15, 2009 ha ha znajac swoje zapedy to pewnie za dwa dni i tak az do @ no chyba ze nie przyjdzie wlasciwie to do ostatniej chwili mam nadzieje ze w tym miesiacu sie udalo i tak juz niestety pol roku ale kiedys zobacze te dwie kreseczki wierze lub chce wierzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarenka1988 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 A ja nie wiem co mam myśleć. Cały czas mam taki nabrzmiały brzuch i te lekkie bóle..cały czas ćmi. NIe wiem co się dzieje.. o 12 poszłam się załatwić i już teraz mi się chcę znów - w dodatku już od rana nic nie piłam.?..hmm..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarenka1988 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach