Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfdfffgf

do mam majacych male dzieci i psa lub kota

Polecane posty

Gość dsfdfffgf

czy wasze skraby wyjadaja jedzenie z miski kota lub psa?? Jak se z tym radzicie??? Bo moj raczkuje i ciagle tylko do tej miski, a jak nie dopilnuje to grzebie w niej i wyjada zawartosc ... Dlatego prawie caly dzien miski musze chowac.

moja corka nie wyjada bo miska stoi na lodowce i corka nie ma do niej dostepu... ale ja mam kota i on sobie tam swobodnie wskoczy a pies juz by nie wskoczyl...

Gość to fajnie masz
nakarmisz obydwoje za jednym razem.:classic_cool:

Nie mam jeszcze dzieci, ale mam psa i kota. Miski kota są na lodówce, żeby pies nie miał do nich dostępu. Pies dostaje jeść raz dziennie i zjada od razu, żeby kot nie wyjadał. Jak nie zje to chowam.

Gość mama 22
a masz balkon? jesli tak to moze warto przeniesc tam miske pupila;p innym sposobem bedzie karmienie psa raz dziennie- zreszta tak sie powinno robic i wkladanie na ten czas dziecka do kojca, lezaczka czy co tam masz....

Gość saleminka8
albo po prostu dawać psu miske w wyznaczonych godzinach,cały dzień pies przecież nie musi mieć karmy w miesce. Mój pies dostaje 2 porcje dziennie,zjada całe porcje i nic nie zostaje,a w ciągu dnia zawsze jeszcze coś dostanie w trakcie obiadu czy coś i żyje,nie umarł jeszcze z głodu

jak pies ma żarcie w misce to znaczy że nie jest głodny weź i wyrzuć mój jak dostanie, to wsuwa od razu i nie ma problemu :)

Gość i pozniej biedny pies
będzie głodny bo mu dziecko jedzenie wyżarło.:O

pierdzielisz tam jakby był głodny to by sam zjadł mój jak jest głodny to momentalnie znika, nie trzeba go prosić

Gość rafinka czy wszystkie
mamuski są pozbawione humoru?

heh, ja mam humor zawsze :D ino nie lubię, takich skrzywionych buziek jak powyżek , o takich :O jakaś zakichana obrończyni psich praw to musiała być to właśnie jest brak poczucia humoru

Gość ciocia od kotka
no to cos wam powiem. mam dwie siostry blizniaczki i jak byly male i raczkowaly to wyjadaly kotu z miski. kot jadl zupke z ziemniaczkami bo mu mamusia nalala z obiadku . polewke zjadl a ziemniaczki zostawil, a te jak sie nie dorwa do tej miski na czworakach... mama ledwo je odciagnela...ubaw byl po pachy.... no i tradycja pozostala w rodzinie.... otoz coreczka jednej z tych blizniaczek jadla tez u mojej mamy z kociej miseczki karme dla kota - razem z kotem- bierze po jednej figurce daje kotkowi i mowi tak : rybka dla ciebie , gwiazdka dla mnie, rybka dla ciebie , gwiazdka dla mnie i tak az sie prawie karma skonczyla bo w koncu mama zauwazyla i po zabawie...:)

Gość kociaki
uuuppp