Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deviotis

Czy to jest możliwe?

Polecane posty

Gość deviotis

Kobiety! Mam do Was pytanie...moze jest glupie, ale bardzo mnie ciekawi odpowiedz na nie. Przedstawie Wam cala historie. Wczoraj w nocy kochalam sie ze swoim facetem ( stosunek przerywany, bez jakiego kolwiek zabezpieczenia) po \"wszystkim\" zasnelismy, ale pare godzin pozniej znowu zaczelismy sie \"bawic\", jedynie bawic, ale jego penis byl we mnie ( znowu bez zabezpieczenia) i o to mi wlasnie chodzi. Czy jakies plemniki mogly wtedy \"mnie dorwac\" ;)? Czy w takim przypadku ciąża jest możliwa?

Gość mify
Oczywiscie, ze tak. Zakladajac, ze nie chcecie jeszcze dziecka nie wiem jak mozna byc tak bezmyslnym. Stosunek przerywany NIE JEST forma antykoncepcji :(

W plynie ktory pojawia sie podczas stosunku przed wytryskiem rowniez moga znajdywac sie plemniki! Zgadzam sie z przedmowczynia, nie wiem jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym :( a potem temat co mam zrobic, zaszlam w niechciana ciaze...

Gość deviotis
Jak sama napisałam, jestem jedynie ciekawa. Nie panikuję, tylko pytam i też nie twierdze, ze stosunek przerywany to forma antykoncpecji, absolutnie!Przedstawilam Wam jedynie jak to wyglądało.

Mam nadzieje ze jesli to naprawde ciaza to nie bedziesz odrazu chciala usuwac :(

Gość mify
Powiem szczerze, ze przeraza mnie takie podejscie. Jak mozna zabierac sie za sex, a nie wiedziec tak elementarnych rzeczy? :(

Gość deviotis
Mato jedyna "elementarnych" rzeczy! Ukrzyzuj mnie jeszcze kobieto! Zapytac nie mozna?! Od tego jest FORUM ( jak mozna zabierac sie za pisanie na nim i nie wiedziec tak elementarnych rzeczy?) Nie, nie mam zamiaru usuwac, w zyciu!