Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karinkaaa197999

Ciąża a miesiączka

Polecane posty

Witam! Mam pewien problem... tydzień po spodziewanej miesiączce (która nie nadeszła) zrobiła test ciążowy..wyszły 2 kreseczki... jednak 2 tyg od spodziewanej miesiaczki dostałam okres..co to może być??? proszę o odpowiedź..

Gość no sama sobie
odpowiedzialas przecież co to moze byc.:O

Gość gratuluje na szczescie
nie jestes w ciąży wiec sie ciesz a nie zastanawiaj.

Gość poronienie albo
po prostu ciazy nie było...zresztą poronien samoistnych na samym poczatku jest bardzo dużo i wiekszosc kobiet nawet o nich nie wie.

Gość jakaja...
ja na twoim miejscu zrobilabym jeszcze raz test, niektore dziewczyny nie wiedza ze sa w ciazy i maja plamienia ktore wygladaja jak okres. Mysla ze nie sa w ciazy bo przeciez byl "okres" a pozniej sie okazuje ze sa juz w 3 miesiacu :) powtorz test powodzenia

to nie jest plamienie...to jest najprawdziwszy okres :( ale nic mnie nie boli..zawsze, gdy miałam pierwszy dzień @to zwijałam się z bolu a teraz..nic.. tylko piersi bolą, ale to i od 3 tyg mnie bolą więc ok..martwie się, ale tak jak napisałaś zrobię od nowa test.. :)

Gość jakaja...
Pisze plamienia bo tak jak mowie okresu w ciazy nie ma :) ale te plamienia moga wygladac jak okres :) koniecznie daj znac jak zrobisz test powodzenia

Gość jakaja...
bo skoro niektore dziewczyny dowiaduja sie o ciazy np w 3 czy w 4 miesiacu to te plamienia musza wygladac jak okres skoro nic nie podejrzewaly :)

Gość fdgffgfdg
tak, ja tak mialam. Dostalam okres normalnie mniej wiecej w terminie, ale cos mnie podkusilo i zrobilam test. Wyszlo ze bylam juz w 2 mies, a okres to nie byl okres:)

hmm...no tak, ale własnie ja w niespodziewanym terminie dostałam poniewaz 2 tyg mi sie spoznil, na tescie 2 krechy a tu dzis @.. hmm..ale w sumie jakies dziwne...bo takie skąpe...zobaczymy ile potrwa...mam nadzieje, ze jednak to ciąża...

Gość fdgffgfdg
tapisalam ze ja mialam mniej wiecej w terminie, ale pamietam ze tez mi sie troszke spoznil. Nie pamietam dokladnie ile bo bylo to 2 lata temu. Moja znajoma jeszcze 3 razy miala miesiaczke a byla w ciazy

a moze jedz do szpitala bo jesli jestes w ciązy a test wyszedł pozytywnie wiec nie mógł sie raczej mylic to własnie mozesz miec poronienie, a to zagraża Twojemu zdrowi....

"Chora osoba zaraża na dwa dni przed wystąpieniem wysypki, a kończy zarażać wraz z zanikaniem pęcherzyków. Nie od razu u osoby zarażonej pojawi się choroba. Okres wylęgania trwa około dwóch tygodni, a czasami potrzeba na to miesiąca. "\\ oddaje honor, racja z ospą, jednak czesc chorób zaraza sie przed objawami