Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikonaona

potrzebuje rozmowy...

Polecane posty

Gość ikonaona

mam wszystkiego serdecznie dość! mój chłopak w ogole się mna nie interesuje, heh, no tak, dzwoni do mnie pare razy w ciągu dnia, napisze sms, pod tym względem jest ok. Nie jest o mnie zazdrosny, nic go nie rusza... powiedzialam mu wczoraj że moi koledzy zaprosili mnie na piwko, i z nimi ide, a on dobrze. I tyle... dzis powiedzialam mu ze nigdzie nie ide, tylko chcialam sprawdzić jego reakcje. Nic nie powiedział, nie ruszyylo go to! juz nie wiem co robić,.. nie chce zeby widział ze mi zalezy, pomozcie co m uzrobic zeby go troche trząsnęło?? znacie jakies metody? powiedzialam mu ze przez 6 miesiecy to ja starałam sie i dbałam o zwiazek, i teraz nic nie bede robic w tym kierunku, niech on pokaze na co go stać. zadnych zmian...zadnych poki co. co ja mma robić? strasznie mnie denerwuje jego spokoj i obojetnosc. co ja mam robić?

Gość tez tak sie czulam

Gość jdsfdgdf
mam to samo .... kurwa tzn juz nie mam zerwalam ... nigdy sie niestarał... i nigdy nie zamierzał sie starac chuj mu w dupe !!!! aaa

Nie sądzę.. Miałam to samo z moich chłopakiem, wcześniej go to ruszało, ale potem z dnia na dzień się zmienił. :O mogłam przez cały dzień nie odzywać się do niego, nie pisać, nic, a on nawet się nie zainteresował, wszystko było dla niego w porządku... Dobrze, że z nim skończyłam :O

No niestety, taka jest prawda. Ja bym się już z nim nie męczyła na Twoim miejscu.

No nie wiem, mój też niby pisał, ale czuć było, że to jest takie 'na odwal'. Nie wiem, musi sama wiedzieć, jak to wygląda u niej. To się czuje po prostu :O