Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemy z dziecmi

Gdy dzieci nie akceptują nowych partnerów rodziców?

Polecane posty

Gość problemy z dziecmi

Swojego synka urodziłam w wieku 17 lat, mały wychowywał i wychowuje się bez ojca. Kilka lat zaszłam znowu w ciąże, ale tym razem ojciec mojego dziecka mnie nie zostawił, tylko że gdy byłam już w 3 mscu ciąży to wyszłam za mąż ale kilka dni później mój mąż zginął w wypadku, wsiadł pijany za kierownice, i tym razem zostałam znowu sama ale z dwójką dzieci. Teraz poznałam fajnego faceta, wdowca również z dwójką dzieci, ale jego dzieciaki mnie nie lubią, moje mają do niego takie samo nastawienie! Jak to zmienic? Tego człowieka znam od dzieciństwa, moi rodzice nasi rodzice i jego i moi cieszą się z tego że jesteśmy razem. Najgorsze jest tylko to że dzieciom coś ciągle nie pasuje.

Gość dzieci są tutaj najmniej ważne

Gość całkowicie czarny kot
żyjesz dla siebie, a nie dla dzieci

Gość problemy z dziecmi
Jednak moje dzieci go nie za bardzo lubią, jego dzieci mnie nie cierpią. Wiec nie wiem jak nasze życie może wygladac po tym gdy w koncu ze sobą zamieszkamy wszyscy. Boje się tego

Gość całkowicie czarny kot
moim zdaniem wypadało by zrobić rodzinną poagadankę na temat tego jak chcecie organizować swój dom - nie pytać dzieci o zdanie, tylko je poinformować, że będzie tak i tak oraz wyraźnie zaznaczyć, że miłośc do partnera nie uszczupli Twojej miłości do nich myślę, że dzieci mogą być zaniepokojone i zazdrosne, że Twoje uczucie i czas będzie podzielone na więcej osób kwestia rozmowy :-) ile lat mają wasze dzieci?

Gość probelmy z dziecmi
Moje sa w wieku 11 i 8 a jego maja po 7 lat, ja rozmawiałam ze swoimi , on też i sytuacja na prawde jest bardzo trudna.

Gość ejbisi
A z jakiego powodu jego dzieci cie tak nie lubia? Tak po prostu czy podpadlas im czyms?

Gość problemy z dziecmi
nie maja powodu by mnie nie lubiec, przynajmniej ja tak mysle