Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była miss

Jestem byłą miss i bawi mnie zazdrosny wzrok panienek idących ze swoimi boyami

Polecane posty

Gość była miss

hahahahaha

Gość była miss
albo te pasztety które ciągną za sobą byle jakiego gościa i myślą że szczęście wygrały na loteriii hahahaha żeby widziały w kręgu jakich facetów ja się obracam :D

Gość wwweeeettttt
chyba w tych wyborazch oceniali tylko wyglad bo madroscia to Ty raczej nie grzeszysz;]

Gość była miss
i tu sie mylisz :D

Gość była miss
za godzinę wychodzę na obiad do najdroższej restauracji w Warszawie, a potem bankiet na jachcie ................w Grecji hahahahaha

Gość Ostorniks
hahahahha zaraz sie obudziś

Gość moniiiiiiii
tryskasz inteligencją. zawsze wiedziałam że modelki są tępe i mają siano w głowie. bo coż innego mogą mieć skoro jedzą tylko sałatę i piją wodę, taa pochwal się tym gronem mężczyzn, to pewnie szefowie haremów dziwek, pukają cie wszędzie :) a tak w ogole, sama jesteś pasztet, skoro jestes BYŁĄ MISS :D

Gość bebebebe
Ale dzieci to maja fantazje ::)

Gość wredna zołza 2
jesteś miss ale czego???

Gość była miss
no tak, ale za to inteligencja oznacza nieumiejętność czytania ze zrozumieniem - jak rozumiem :D

Gość do byłej miss
ahahahahaha dziewczyno napiszę Ci tak ...z perspektywy faceta wyglada to odrobine inaczej pobawią się Toba wykorzystaja a potem miedzy soba gadaja jaka to jestes w łóżku...dostaniesz opinie tępej ku**y wiem cos o tym bo znam nie jedna modelke i nie jedna miss:D:D:Dhahahahahaha zatem powodzenia zyczę

Gość te była miss
i wypływa z ciebie jad :-o. Bo idziesz ulicą i zazdroscisz tym pasztetom,ze mają chłopaków, a tobie tytuł nie dał gawarancji,ze będziesz szczęsliwa. Ale tymusisz byc nieszczesliwa,ze dowartosciowujesz się na kafe :-o I co lep[iej się teraz poczułaś ? :-o Następna walnięta mitomanka :-o :-o :-o

Gość wredna zołza 2
i pokaż foty bo wątpie żeby ci ktoś wierzył!! a jak nie pokarzesz no to wiadomo o co chodzi!!!!!!!

Gość była miss
byłam i jestem miss obciagania:)

Gość bebebebe
z tym sie zgodze.

Gość była miss
mnie się szanuje, bo w tym roku zostałam pracownikiem ważnej instytucji w Polsce :D ale myślcie sobie, że jestem tępa, głupia i w ogóle, przecież gdyby było inaczej to spać byście nie mogli i nie mogły :D hahahahahahaha

Gość nibylandia123
jedna z kandydatek na miss świata wypowiada sie na temat swoich zai teresowań:interesuję się biednymi

Gość siapppjigffghfgh
wiesz co miałam nic nie pisac ale napisze ... przykro mi ze musisz byc miss zeby ktos sie toba zinteresował..moze ja opowiem ci o sobie..jestem panna która nigdy nie miała wymirów modelki jestem pulchna,mam sliczna buzie i podobno jestem mega sympatyczna.mam własna firme..umaiwam sie z takimi facetami ze mogłabys mi pozazdroscic..ochroniarz z wysokiej pólki mega przestojny po politechnice,drugi syn vice ministra..nie bede moówiła którego... i paru jeszcze którzy maja naprawde wiele atutów.. wiec powiedz mi po co mam być taka jak ty i tak ise ywsilac?jesc sałate i popijac sama woda.skoro nic nie musze a jest zajebiscie..wiec akurat ty mi nie zaimponujeszbo nie masz czym

Gość moniiiiiiii
strażniczka lasu :D hahaha, wiesz co jestem pewna że cię widziałam na wjeździe do Wawy. ile kasujesz? 10 zł? chyba tylko tyle bo stoisz z butelką wody w ręce.... idź się utop na tym jachcie. i niech ci fiuty uszami wyjdą ;)

Gość do byłej miss
poza tym wydaje mi sie ze przed monitorem siedzi pasztet udaje miss a tak naprawde ma pryszcze na plecach zero uzębienia tłuste włosy i waży z 90 kg do tego jest ograniczona i pusta a gdy wychodzi na ulicy to racja oglądają sie za nią faceci ale tylko dlatego ze nie widzieli nigdy nic tak ohydnego:D

Gość nuda nuda
-10/10

Gość była miss
jaka sałata ? jaka woda? ludzie!!! co za zazdrośniki :D a ty pulchna kobieto nie rozpulchnij się za bardzo :D hahahahahahahaha

Gość prowokacja i to nędzna...
0/10

Gość moniiiiiiii
czego mamy ci zazdroscic? wody i sałaty? głupoty? obciągania? boszz... weź w ogole idź już na ten obiad tylko nie zapomij się schylić jak ci nóż spadnie i obciągnać wszystkim pod stołem.

Gość była miss
ogladaja sie za mna bo wszyscy mnie ruchali;p

Gość Paulaa-a7
do bylej miss zgadzam sie w pelni co z tego ze jestes miss czy bylas, ot kolejny obiekt seksualny, dajesz sie kupic np ta kolacja w grecji, spoko Twoje zycie, nawet sobie korzystaj i mysl ze kazdy wzrok wymierzony w twoja strone to zazdrosc do krwi, ale kazda laska (byc moze o mniej apetycznym wygladzie) z glowa na karku zna swoja wartosc i na byle laleczke nie zwroci uwagi. Jednego ci wspoczuje- charakteru, jestes prozna i wredna, ale coz musi byc rowowaga, mozna na Ciebie popatrzec i na tym sie kocza Twoje atuty

Gość była miss
hahahaha Mnie przynajmniej chce ktos ruchac a nie tak jak was spaślaki 60 kg i w góre ! Hahaha

Gość Paulaa-a7
fakt prowokacja!!!