Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiexd

OD 15.06 DO 29.06 - WAGA W DÓŁ! ZAPRASZAM!

Polecane posty

Gość 160cm
a ja: 1sniadanie:twarozek granulowany z pomidorem 2 sniadanie: jogurt naturalny z bananem obiad zaraz: duzy kefir i ogorek kolacja: jogurt naturalny z rzodkiewkami jak bede bardzo głodna to moge zjesc jeszcze 2 paroweczki po obiedzie

ja dzisiaj jak na razie: s: 2 wasy z twarozkiem i pomidorem 2s: pare truskawek + jablko o: okolo 200g brokul i kalafiora, 3 kartofelki, mizeria 30g fitelli jeszcze dzisiaj planuje jablko i koniec! i cwiczenia. no dziewczyny, prosze! ja juz bylam na takim topiku i upadl po pewnym czasie... no nie dajcie sie i .. i.. wytrwamy!

Czesć dziewczyny:D Przyłaczam się do odchudzania, no powiedzmy bo ja zmieniam poprostu diete na zdrowsza oraz zaczynam cwiczyc. Kupilam sobie gazete shape z plytka akcja bikini- polecam, chociaz odpadlam po 10 min:/ , mam jeszcze karnet na aerobic, poki co nie wykorzystany:D Dzisiaj: s: platki 30 g z mlekiem 1,5% 2 s- 250 g truskawek obiad: sałatka: salata+marchewka+pomidor+sos vingret light:d+ zioła fit up+ szynka 100g, do popicia sok marchwiowy jednodniowy kolacja- 250 g trukawek Przez caly dzien duzo czerwonej herbaty:D NICK WIEK WAGA WZROST CEL wasaba 21 52 167 52-50 (wiecej zdrowia)

Gość Asiczka90
Jabluszko jeszcze sie okaze ze mnie przegonisz ;) Ja dzis wsystal: ś: mleko 200ml 0,5% z musli 2ś: jabłko ob: makaron z truskawkami (ale malutko...) podw: sałatka: pomidor+rzodkiewka+sałata. I już nic nie jem... do tego pierwszy raz w zyciu! wydepilowalam sie depilatorem... zawsze rezygnowalam po 10 sekundach... dzis wytrzymalam ale jestem dumna z siebie... :))

Gość Constanza
Hey Dziewczyny!! :) 30 czerwca mam ważny wyjazd i chciałabym zrzucić do tego czasu chociaż parę kg... ale też nie bardzo mogę robić jakieś diety cud bo jestem jeszcze w trakcie sesji więc musze miec sily do nauki;D plus mysl o diecie i wielkich zakazach przyprawia mnie o mdlosci;P ja nie wiem czy uda mi sie calkowicie zrezygnowac ze slodyczy, mysle ze nie... :D ale postaram sie miescic w 1000 - 1200 kcal :) plus codziennie cwiczyc przynajmniej godzinę. Kurcze, bardzo bym chciala zgubic jeszcze pare kg przed wyjazdem!! NICK WIEK WAGA WZROST CEL asiekxd 18lat 54kg 170cm 50kg czarna bandera 18 lat 78,5 kg 177cm 65 kg palusia81 28lat 60kg 68 cm 57 kg (55 byłoby zaje.. Constanza 21lat 73,5kg 175cm 65 kg:D ale do wyjazdu super byloby 70kg:)! p.s. jak Wam idzie:)???

hej jak fajnie widzę że coraz więcej tu zdeterminowanych do schudnięcia :) ja już kończę 2 dzień diety i w sumie jest ok, jedyne co mnie martwi to ten talerz truskawek na który się dzisiaj rzuciłam a podobno nie są zbyt dopuszczalne ehh.. :P poza tym tylko czekam aż dzień się skończy byleby jakoś przetrwać, ten pierwszy tydzień jest najgorszy bo wciąż czuję się głodna ale wiem że potem to już minie więc grunt to silna wola :D gorzej o tyle że mam już wakacje więc cały dzień siedzę w domu i kręcę się w okolicach kuchni.. :P no cóż no pain no gain :)

ojjj nie sadze asiczka:P:D ja dzisiaj wstalam z takim nastawieniem do tej diety ale jak wstalam i zobaczylam drozdzowki to sie nie opanowalam:P pozniej jeszcze zakupki z kuzynka i jeszcze pieklysmy ciasto wiec dzien dzisiajszy poprostu jednym slowem tragedia... ale od jutra juz biore sie ostro:P mam caly dzien wolny wiec juz od rana wskakyje na rowerek i robie sobie dzien na samej wodzie:P mam nadzieje ze mi sie chociaz jutro uda bo jak juz zaczne to bedzie dobrze:) pozdrawiam i trzymam kciuki!!:*

Gość Asiczka90
Hihi każdy ma słabszy dzień ;) Ja w wolnym czasie.. Gdy nie obmyślam mojej diety.. zajmuję się innymi zabiegami pielęgnacyjnymi ;) Wydepilowałam się gdzie się dało.. DEPILATOREM! Nawet okolice bikini

Gość kanapkaaaa
Moge się przyłączyć? Od kilku dni ćwicze z 30 min dziennie.. skasowałam chleb z jadłospisu ..zastąpiłam go wasą :) Mam 175cm i nie wiem ile warze bo nie mam pojęcia gdzie jest waga :P ale gdzies z 6okg.. może z groszami.. góra 65.. Nie wygladam źle..ale chce wyglądac idealnie na wakacje :) Aczkolwiek duże zrzucić nie chce może z 5kg góra.. najbardziej zalezy mi na ujędrnieniu...... Ciesze sie że znalazłam ten topic... cudownie jest mieć wspracie :) Może ma ktoś fajne przepisy na lekkie sałatki?? :)

jagorsze jest to ze takie gorsze dni to chyba od miesiaca mam:P:D:D ale spoko damy rade:P juz wakacje za kilka dni i wtedy juz sie nie dam:) kurcze zazdroszcze takiej wytrzymalosci w depilacji depilatorem:) ja ostatnio wlasnie wyciagnelam bo musialam wydepilowac rece i tak chyba z miesiac odciagalam ten zabieg bo tak mnie to strasznie boli:/ nogi to maszynka raz dwa a okolic bikini to bym nie dala rady bo nawet od maszynki mam podraznienia i musze kremami:/ wiec tym bardziej podziwiam:) dziewczynki w ogole to prosze sie czesciej odzywac bo cos tutaj pusciutko:P buzka:*

Gość martyna1987
hej:) mogę się do was przyłączyć? W ostatnim czasie udało mi się zgubić 13 kg, ale niestety znowu sobie pozwolilam za duzo i znowu przybyło 4 kg..a planuje schudnąć teraz jakies 6-7 kg. Asiczka90 wyczytalam ze szukasz bratniej duszy do wspierania sie? mi też przydalby sie ktos taki:)

Gość martyna1987
postanowilam troche ulepszyc tabelke:) NICK.............WIEK...........WAGA...........WZROST........... CEL asiekxd.........18lat............54kg ...........170cm.............50kg czarna bandera18 lat..........78,5 kg ........177cm ............65 kg palusia81.......28lat ...........60kg ...........168 cm ........... 57 kg asiczka90......19lat............60kg ...........160 cm ............52 kg martyna1987..22lata..........59kg............ 169cm.............54kg wydaje mi sie ze tak jest bardziej czytelnie:)

nie wiem czy ja moge tutaj decydowac ale mysle ze kazdy jest tutaj mile widziany wiec jesli ktos chce niech sie przylancza:) powiedz nam cos o sobie:)

widze, ze kolezanka chyba nie pierwszy ran na kafeterii bo bedac kiedys na kilku topicach takze mialysmy takie tabelki:) zauwazylam, ze same chudzinki sie tutaj zebraly:P

bylam kiedys na takim topiku, ale niestety upadl.. ja dzisiaj. o zgrozo: s: 100g twarozku + rzodkiewka + pomidor 2s: salatka z maka o: !!!!! shoremka + male piwo k: kalafior 150g no i hula hop.

Gość kanapkaaa
kto mnie przebije?? 4 batony prince polo i dwa kawałki ciasta :/

Cześć:) Moj dzien tez nie nalezy do najlepszych:/ s: płatki z mlekiem 1,5% lunch:D pomidorowa na uczelni:D obiad: warzywa na patelni podwieczorek:D lod z maca w wafelki z polewa karmelowa- moj fetysz:D Ciezka cos z ta dietka, a cwiczen dzisiaj wcale nie bylo bo poprostu nie mialam czasu- caly dzien poza domem:( no coz moze jutro bedzie lepiej:)

Gość kanapkaaa
nie, raczej codzienność.. jestem uzależniona od słodyczy.. dzień bez nich to dzień stracony :P dostałam 11 batonów i miałam się nimi rzadzic przez 11 dni.. no i tak leżą...kuszą.. doszłam do wniosku że dziś sie napcham i od jutra koniec.. Nawet slodzic nie bede.. Nie powiem.. bedzie to katorga bo herbata bez cukru jest obrzudliwa ale cóż.. Poszłam do sklepu i kupiłam obcisłą krótka sukienke.. Żeby ją założyć musze zrzucic troszke.. więc mam cel :P Powiedzcie mi... Wasi faceci też uważają że to głupie i bez sensu?? Bo mój mówi tylko "po co ci to... co za glupoty"

Gość kanapkaaa
lod...mmmm... leży w lodówce.. smaku mi narobiłaś.. ale nie... STOP.. musze sie opanowac :P

moj mowi, ze jestem bardzo ladna taka, jaka jestem.. ale co niby innego mialby powiedziec..? ;)

Gość martyna1987
zgadza sie, ja nie pierwszy raz na kafeterii;) Widze ze wasi faceci niezbyt przychylnie nastawieni są do Waszego odchudzania. Ja jestem szczęśliwie wolna od 2 miesięcy i to jest moją motywacją, żeby się ostro za siebie wziąść. A wiem że potrafię bo jak już wcześniej pisałam, ostatnio sporo już schudłam. Jednocześnie chodzę na solarium, basen, a dzisiaj po pracy ide do fryzjera:D hehe i również kupiłam sobie mniejszą sukienkę i licze na to ze w nią wejdę do końca lipca!!:D Widzę że każda z Was pisze co zjadla w danym dniu, liczycie kalorie. U mnie się to nie sprawdziło. Ja poprostu jem duże śniadanie, na drugie śniadanie jakiś owoc, po powrocie z pracy (przed 17) jem obiad i na tym koniec. naprawde jestem najedzona a w ten sposob schudlam wczesniej. Najwazniejsze jest to zeby nie chodzic glodnym, bo mozna tak wytrzymac kilka dni, tydzien, ale jak juz dobierzemy sie do jedzenia to przytyjemy 2x wiecej niz schudlysmy. takze dziewczynki, wszystko z głową:) A i proszę się dopisywać do tabelki:) Miłego dnia :*

martyna1987 zgadzam się z tobą, ja co prawda jestem wolna od 2 tygodni ale to jest dopiero prawdziwa motywacja, bo gdy byłam w związku to on ciągle mi powtarzał żebym się nie odchudzała że po co mi to, że nie mam z czego chudnąć (ślepy czy jak? :o ) że kocha mnie taka jaką jestem.. no cóż najwidoczniej nie kochał aż tak bo w końcu się rozstaliśmy w każdym razie teraz pokaże temu frajerowi co stracił :classic_cool: dziś 4 dzień diety kurcze strasznie ciągnie mnie do słodkiego bo mam dzisiaj fatalny dzien bo już 3 raz zawaliłam egzamin z prawa jazdy.. :o ehh ale bede silna musze pamietac jaki mam w tym cel :) noi kusi mnie żeby się zważyć ale żeby uniknąć rozczarowania do poczekam do poniedziałku :p ehh to życie..

no widzę że się rozkręcacia;) Wczoraj nawet nie wchodziłam bo dużo roboty w pracce było a w domu czasu nie mam. CZarna bandera Głowa do góry ja za 4 razem prawko zdałam. Straszny stres nigdy się bardziej nie stresowałam dasz radę za 4 razem. Co do trzyma nie dietki to u mnie różnie Szczególnie że truskawki są i ciasta z nich piekę a potem sama wpieprzam ;) Na szczęście mam mini foremkę więc nie są duże. Pomyślałam są truskawki trza jej jeść bo sezon minie a ja uwielbiam strasznie Jabłuszko spoko taka pogoda że się chce podjeść a poza tym jak się siedzi w domu to się je Też tak mam W pracy na szczeście same chłopy wię omijają mnie ciastak które zawsze się w biurze pojawiają jak baby są Asiczka no u mnie też depilator gnije w szafce ostatnio wrócił do łask bo ciepło więc włoski szybciej rosną a ja leniwa nie chce mi sie co 2 dzień golić WITAm nowe panie życzę powodzonka Diś Sniadanko musli orzechowe z mleczkiem 2 śniad fitella z jog nat Obiad jeszcze nie wiem może naleśniki? No może mało dietetycznie ale jest jak jest dziś 2 godzinki ćwiczeń aerobik plus body shape i cieżarki na łapki Na tych świczenia tak się wypocę że cała koszulka mokra No właśnie piszcie bo się w pracy nudzę

Gość alfabetagama
witam dziewczyny,chcialabym sie do wad dolaczyc.w nastepna sobote jestem na weselu chcialabym choc 2 kg schudnac,a na dluzsza mete to jakies 7.od dwoch dni jestem na 3dniowej diecie oczyszczajacej http://www.fitnessonline.pl/krotkie-diety-oczyszczajace/ ale powiem szczerze ze non stop mysle o jedzeniu.straram sie od niedzieli codziennie,albo isc na rolki albo rower-ale moja trasa tl tylko gora pol godziny;/nie wiem czy nie za malo.jutro ost.dzien tej diety,chcialabym zamienic chleb na ciemny na zmiane z wasą lub waflami ryzowymi. kopiuje tabelke i dolaczam siebie: postanowilam troche ulepszyc tabelke NICK.............WIEK...........WAGA...........WZROST... ........ CEL asiekxd.........18lat............54kg ...........170cm.............50kg czarna bandera18 lat..........78,5 kg ........177cm ............65 kg palusia81.......28lat ...........60kg ...........168 cm ........... 57 kg asiczka90......19lat............60kg ...........160 cm ............52 kg martyna1987..22lata..........59kg............ 169cm.............54kg alfabetagama...21lat..........58kg..............165...............55(cel1), 50(cel2) pozdrawiam

u mnie dzisiaj ciezko.. :(( pracowalam w barze na plazy i sie obzarlam roznymi swinstwami :(( jestem beznadziejna..

prosze tak nie mowic o sobie!!!:) uwierz mi, ze co druga chcialaby tyle wazyc co Ty!:) a wiec glowka do gory i do przodu:) a tak w ogole to skad jestes??;> bo widzisz ja tak powoli szukam jakiegos fajnego miejsca zeby spedzic chocby 2 tygodnie nad morzem:)

nie, nie.. ja jestem z lodzi. :) ale po prostu mamy kapielisko niedaleko nad jeziorem. ;P strasznie zle sie z tym czuje, bo po prostu mam oponke na brzuchu... i jak zaczne jakies cwiczenia mocniejsze to od razu piersi mi maleja... juz zlecialam z B/C do A... straszne. ;/

ok spoko:) ja tez tak mam ze najpierw maleja mi piersi a ze ja juz chyba setny raz jestem na diecie to moje wygladaja strasznie...:( troszke tez zlecialy ale nawet jeden rozmiar duzo zmienia... a jakos nogi w ogole nie chca zeszczuplec:/ chyba je najtrudniej odchudzic:/