Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie moge no

PŁONE ZE WSTYDU!

Polecane posty

Gość ja nie moge no

ale dostałam zawiasu.. pisze facetowi intymne wiadomości, wyznania, pretensje, tajemnice - on mi napisał wczoraj swoje, a ja mu dzis odpisałam. takie wyrzucenie myśli, troche wytłumaczenie tego, co czuje, jak czuje, co chcialabym zmienic, co sprawia mi przykrosc itd. napisałam tam rzeczy, o których wie tylko on i ja. a w odpowiedzi dup: XXX nie ma, jest w kościele, ale odpowie jak wróci. NOSZ K.MAĆ! myślałam, że spłone ze wstydu! nie wiem, kto z jego rodziny odpisał.. mama, tata, siostra, brat!? :] jestem SPALONA w tym towarzystwie.. tak mi głupio.. poza tym bardzo ciekawe, że jest w kościele, skoro po 12:30 aż do 15 nie ma mszy, no ale.. niech bedzie.

Gość ja nie moge no
pisałam tam rzeczy, do których nigdy nikomu bym się nie przyznała.. tak bardzo mi głupio... nie miałam pojęcia, że ktoś czyta jego wiadomości :D jestem wkurzona, nie wiem, co zrobić z tym teraz ;p

Gość czy maile napisalas
nauczka, z pisaniem zawsze trzeba uwazac. Raczej mi na siostre ciekawska wyglada, czyli do przezycia. Wspolczuje

Gość temu kto ci odpisywał
też musi byc głupio, bo przecież możesz powiedzieć chłopakowi, ze ktoś czyta jego smsy, a jeśli on o tym nie wiem...

Gość temu kto ci odpisywał
no, i jeszcze chłopak mógł sobie z ciebie zażartować :D

Gość ja nie moge no
no, w sumie mógł :D myśle, że sciemnił, że go nie ma, bo może był zajęty, ale nie chciał mi dać do zrozumienia, że nie ma czasu, a siedzi przed kompem, czy coś.. no, nie wiem... kurde, ta wiadomośc miała 5km długości.. :D hehe tam było WSZYSTKO, czego moge sie powstydzić. ;p osobie, która to czytała nie musi być głupio, bo nie wiem, kto to jest.. ;] ale żenada.. :/

Gość całkowicie czarny kot
to nie Twój wstyd, ze ktos ma niewychowanego członka rodziny

Gość ja nie moge no
ale strasznie mi głupio, że ktoś oprócz nas zna nasze tajemnice ;/ a jeśli czytał/a archiwum z gg to nie pokaże sie w tym domu już nigdy! :D między facetem, a mną były dość ostre spięcia.. mało powiedziane :D gadaliśmy sobie takie rzeczy, ktoś by pomyślał, że nie mam do siebie szacunku za grosz, czy coś. :P ale ja też mu gadałam takie rzeczy, że głowa boli :D zawsze ostro sie gryziemy, a potem padają mile wyznania itd. ... ;p

Gość ggggggggggggggusia
kurcze trudna sprawa. jesli faktycznie to prawda to albo sie wiecej nei pokazuj albo udawaj ze to nie od ciebie?? rznij glupa:D

Gość ja nie moge no
poczekam jak facet wróci i wszystko sobie wyjasnimy :D jak się okaze, że cała jego rodzina mnie obgaduje i myślą o mnie źle, to z nim zerwę, niestety ;p

Gość ggggggggggggggusia
ale czemu nei mozesz rznac glupa?? wpisac sie inaczej w jego telefonie i urzadzic razem mala scenke zazdrosci ze niby z kim sobie takie smsy pisze

Gość ja nie moge no
jego rodzina zna mnie, czasem tam bywam :D ma mnie zapisaną wszędzie imieniem... jeśli ktoś czytał wiadomość z pewnością zorientuje się, że to ja. ;) kurde.. wolałabym, żeby on im wytłumaczył to jakoś, albo żeby im nasciemniał, że to ktoś inny. :D